HH Göze Çarpanlar 20 Sonuçlar

Yapımda ve yayında Emeği Geçenlere Teşekkürler Birkez Daha .
Sayımı Yapan Smatic'e ayrıca Teşekkür Etmek iStiyorum .
:clap

En iyiniyetli Üyeler Arasına Girmişim iLginç Bir Sonuç Benim iÇin .
:melek
:saskin

ben de şimdşi kılıçdaroğlu gibi kalkıp oyların calındıgını iddia etsem :) ismimi layık goren herkese tşk ederım gerci kimse layık gormemiş=) bir yılda ülkede oldugu kadar sitede de herşey değişiyor ne diyelim seçilenleri tebrik ediyorum=)

ben de şimdşi kılıçdaroğlu gibi kalkıp oyların calındıgını iddia etsem :) ismimi layık goren herkese tşk ederım gerci kimse layık gormemiş=) bir yılda ülkede oldugu kadar sitede de herşey değişiyor ne diyelim seçilenleri tebrik ediyorum=)

Walla öğretmenim o senin hakkın idda edebilirsin sayım dosyasını uplarım isteyen olursa merak eden varsa kendide görebilir...ben o kadar ciddiyim ve katiyim...olabilir yani böyle bir sonuç beklemeyen çıkabilirde...

Walla öğretmenim o senin hakkın idda edebilirsin sayım dosyasını uplarım isteyen olursa merak eden varsa kendide görebilir...ben o kadar ciddiyim ve katiyim...olabilir yani böyle bir sonuç beklemeyen çıkabilirde...

sadece bir şakaydı o kadar ciddi olacak bi durum yok.. herneyse demekki şaka da yapmıycaz bi daha :goz:

мυѕтαƒαƒв;4183338' Alıntı:
ßöLece HH yereL seçimLerde Kazanan Parti beLLi. . .

KP (Known Partisi) :durdurun

Lütfen her bölüme göz gerdirirmisin arkadaşım. En çok göze çarpan kişi Known mu yoksa ben miyim ? :melek

En Sevmediğiniz Üye Listesinde Bile Yokum :(

Şaka Bi Yana Artık Uyanmanın Zamanı Geldi :)

sadece bir şakaydı o kadar ciddi olacak bi durum yok.. herneyse demekki şaka da yapmıycaz bi daha :goz:

Bende hocam zaten sen idda ediyorsun demiyorum idda eden varsa uplayabilirim diyorum şaka yapma demiyorum herkezin hakkı tabiki isteyebilirsiniz doğal bişey..

En Fanatik Üye de 2. oLmusum =)

FOREVER FENERBAHCE. . .

Emeği gecenLere tesekkürLer. . .

en unutulan üyede bile yokum artıkk... hepten unutulmuşum demek :(

diğer arkadasları tebrık edıyorum

tatLm ßen seNi en qüzeL üyeye yazDm x) ama yoKsun orTaLıqta mSnede qiRmiosun.. öyLe oLsun bakaLım huhh

emegıne saglık hacı...

Lütfen her bölüme göz gerdirirmisin arkadaşım. En çok göze çarpan kişi Known mu yoksa ben miyim ? :melek

Sen Zaten ßeni Hiç ÇekemezSin. :hadiordan

Çok ÇaLıŞMan mı Gerek Ne aßi :hhmanD

Sen Zaten ßeni Hiç ÇekemezSin. :hadiordan

Çok ÇaLıŞMan mı Gerek Ne aßi :hhmanD

Benim adım tam 16 başlıkta geçiyor aslanım. Senin adınsa sadece 8 başlıkta...:hadiordan

Geri