HH Göze Çarpanları 18 ''Sonuçlar''

çok güzel olmuş işanlah benimde adım geçer elbet:D:D:D:D:D

2zoksnt.jpg

Oy veren arkadaşlara ve sayımı gerçekleştiren arkadaşa teşekkür ederim.

2gtw5dd.jpg

33ndez8.jpg

:clap:clap:clap:cılbap

-çok saçma bir sonuç olsada bana oy veren dini bütün mümin kardeşlerime kına hediye ediyorum...

buyrun kına yakın ................

Zoruna gitti galiba...

Klavye delikanlısı dedikleri senin gibi oluyor herhalde...Normalde o kınayı senin münasip bir yerine yakmak gerek ama naparsın sanal alem işte...Biz de klavye delikanlısı olmayalım de mi :goz:

Hatanın en büyüğü pırıl pırıl bir forumun içersine siyaset bölümü açmakla yapıldı.
Daha eline ekmeğini almamış, hayat nedir bilmeyen gencecik çocuklar provakasyona gayet de açık olan bir ortamda birbirlerini yemeye başladılar.
Oysa ki bunu kırk defa yazdım. Bu arkadaşlar aynı mahallenin çocuğu.
Birlikte top oynayıp, birlikte askere gidiyorlar, Semih milli takımda gol atınca birbirlerinin.boynuna sarılıyorlar.
Kahvede beraber maç izleyip, birlikte oyun oynuyorlar.
Orada da belki siyaset tartışıyorlar. Ama birbirlerinin gözünün içine bakarak yapıyorlar bunu.
Ve o gözlerde birbirlerine karşı kin gütmediklerini görebiliyorlar.
Sonra tatlıya bağlayıp birbirlerine saygıyla hayatlarına devam ediyorlar.

Burada ise gözler yok, ses tonu yok, ama araya girip ortalığı karıştırabilecek bir sürü adam var.
Hiç aklınıza birilerinin sırf parti propagandası yapmak ve kendilerini kalabalık göstermek için bu forumlara gölge adamlar sokup insanları provake edebilecekleri gelmiyor mu?
Yobazlığı erdem sanmak demokrasi değildir. Demokrasi anlayışı içinde insanlara söz hakkı tanımak elbette iyi birşey. Ama bunu kötü neticelere sebep olmadan yapabilmek de önemli.

Lafı getireceğim yer şudur. Bunca zamandır olup bitenden sonra pek çok insan gruplaşmaya başladı.
Farkında mısınız ki, bu kamplaşma "forumun enleri" oylamasında gövde gösterisine dönüşüyor?
Sonra konuyu kapadım demekle konu kapanmıyor. İnsan banlamakla da çözüm üretilemiyor.
Tıpkı provakatörlerin yaptığı gibi yeni nick alıp yeniden yazıyorlar.

Ya da küsüp forumdan uzaklaşıyorlar. Belki de çok kıymetli insanları kaybediyoruz farkında değiliz.
Adaleti sağlamak kolay birşey değildir. Ama bir forumun bir çizgisi olur. O çizgiden de kaymaz.
Demokrasi diye diye herkese her istediğini söyleme hakkı tanımazsın. Bunu da herkese eşit uygularsın.
Hakaret etmedikten sonra herşey mübahtır diyemezsiniz. Ben hakaret etmeden adamı yerin dibine sokarım. Karşımdaki yapamaz, hakaret eder banlanır. Şimdi bu adalet mi oluyor?

Cumhuriyete laf edilmeyecek, PKK propagandası yapılmayacak.
Dini inanışlar siyasete alet edilmeyecek, ve kimsenin de dinine söz söylenmeyecek.
Bu işe acilen çözüm üretilmeli. Yoksa kardeşler düşman olmaya başladı.
Bu şekilde devam edemez. Ederse de oylamalarda daha çok kavga çıkar.

anlamadıgın birşey var göze carpanlar serisinde hiç böle durumlar olmadı diye biliyorum fakat son zamanlarda yaşanan olaylardan ötürümüdür nedir bu konuda bir sürü olay oldu Madness ugrasmıs tek tek oyları saymıs konuyu açmış konuyu sabote etmenize gerek yok sorunlarınız varsa pm yoluyla halledin....

yayında yapımda emeği gecen herkese tşkr...

herkes eleştiriye açık olsa ne güzel olur ama olmuyor işte dediğim dedik çaldıgım düdük
bence olayı kına daveti gönderenler sabote ediyor
bunlara gerek yok seven sever sevmeyen segmez zorlamı

en güzel baslıkda ismimiz geçmiş oy veren herkese teşekkürler :)))

Kim ne seçilmişse seçilmiş.. Bu oylama ilk defa yapılan bişey değil.

Çocuk gibi seviyenizi düşürmeyin.. Tartışacak olan PMle tartışsın. Forumun önünde birbirinize hakaretler etmek hanginize ne kazandırıyor

edit: ilgili mesajları sildim lütfen devamı gelmesin..

Bu yarısma yıllardır yapılıyo :S ve bu bolumde ılk kez tartısmaya sahıt oldum.
Gıden gelenı aratır derler,cokta dogru soylerler

merak ederim neye göre hazırlanmış bu listeler....

bkz. kanka sana bi kıyak topaç açtım bak heryerde adın var.

Geri