HH Göze Çarpanları 18 ''Sonuçlar''

Sayımı bitirebiLmek için okeyi bıraktın Hakan abi Gerçekten bu nasıl bir aşk anLamış değiLim :)

$aka bi yana dereceye giren herkese teşekkürLer =)​

GüzeL bi göze çarpanLarı daha geride bıraktık =))
Madness dai sanada te$ekkür etmek gerekir =) O kadar zahmet :)

hackhell'e gönül verip, ismini oraya kazıyanları tebrik ediyorum ;)
eLine sağLıq madness.

karmanın yerini kuzay almış her kategoride birinci olmuş nerdeyse :)

bizleri unutmadığınız içinde tşkler :)

emegine saglık abi

en iyi yorumcu da 8 oy en saçma yorumcu da 3 oy hasmımız da bol hısmımızda eyvAllah :hhmanD

Herkesi tebrik ediyorum arkadaslar! BU aralar arazi vaziyetteyim en kısa sürede daha uzun görüşmek üzere.

Ayrıca oyları ile en iyi upLoader kategorisinde ismimi listeye yazdıran arkadaslara ayrıca tesekkur ediyorum! Sağlıcakla=)

en ii uploaderda Mod yada HuT olmayarak girdiğim için çok sevindim

bi kaç oylama sonucu tekrar ilk 5 lerdeyim

en SAÇMA yorumcu olsamda

clone ve birbirlerini taklit eden userlara slm

herkes hakettiği yerleri almış

ellerine sağlık madness dai

Emeği Geçen Arkadaşlara Teşekkür Ederim HH Adına.Oy verenede vermeyenede SagoLsunlar varolsunlar ben hep 2006 dan berı vardım hh'de var olacagım neysem oyumdur...

:( Ben saygısız değilim ama en son sırada bile olsa ismim girmiş üzüldüm şimdi yaaa.

Yok samimi olarak söylüyorum gerçekten üzüldüm kime saygısızlık yaptımki ?? :(

Yine şu teşekkür meselesi demezsiniz umarım yinede emeği geçen herkese TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu ne hız madness ?
Seni ve göze çarpan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :clap
Birkaç yerde görünmeme vesile olan arkadaşlara da teşekkür ederim :goz:

Böyle olacağını biliyordum...

En deli çılgın üyede 22 oy alıyorum ama en sevilmeyen üye oluyorum.. Ne garip deilmi.. hea oylarında nerden geldiği aşikar belli zaten hepi topu o kadarlar..

Sonra en iyi avatarlarda terörvari unsurlar içeren bir avatar oy alabiliyor.

Bağnaz düşncelere sahip, kendi gibi düşünmeyen hiç bir insana saygısı olmayan insanlar en iyi yorumcular olabiliyorlar..

Onun akisne her düşünceye saygı duyan insanlar en saygızı oluyr...

Ben birşey söyleyeyimmi..

Millet artık birbirini taklit eder olmuş.. Herkes objektif değil yandaşcıl davranıyor..

Şuraki bi çok kategoride oylamalar bende hakedilmeyen yerlerde..

Bu oylama sanırım amacından çıktı..

Arkadaşı olan kazanıyor..

Hakan abi ayrıca bir gecede bitirdiğin içn bu özverinden dolayı ( pelinin gazı ) senide kutlarım...

Benim yine deli olduğumu tescil ettiğiniz için oy veren herkesede teşekkür ederim...

Geri