"HH Göze Çarpanları 13" Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben neden yokumm kanka burda olmak için ne yapmam gerekiyor...

sonsuzluğa;2218176' Alıntı:
kimin ne olduğunu Allah biliyor. :goz:

oy veren de vermeyen de sağolsun. :D

seninle msnden konustuk ve kişisel sorunlarımızı foruma yansıtmayalım birbirimize laf etmeyelim dedik ama sen hala devam ediosun :saskin

ben herkesin yazdıklarını tek tek sayıp sonucları yazdım o yuzden seninde buna saygı gösterip laf etmemeni rica ediorum!!!

Ehe ben yıne herzamankı gıbı yokum ortada :D Alıstım vallahı bu dıslanmaya :p

senin oyun vardı en iyi userda ama 3-4 oy oldugu için onları yazmadım =) alp aynı şekilde sende en iyi modda vardın ama azdı =(

sevimli.jpg

..:: KaHReTSiN BeN HaRBiDeN SeViMLiYiMmm GaLiBa ::..

:melek :melek :melek

jewel eline koluna sağlık...

ben senden daa sevimliyim :durdurun hemen kendine pay biçme :D:D:D

:D bi şeyi kırk kere dersen olur yazdınız yazdınız en iyi user die oldum sonunda neyse eline sağlık pelincim

zor iş gerçekten emeğine sağlık ama keşke 2 kişi saysaydı 2 haftada saysaydı ama tam saysaydı oylamada tek tek okudum hepsine baktım ama sonuçlarda göremedim gözden kaçan bikaç yanlış olabilir insanlık halidir ama bilerek yazmadığını söylemişin belki benim gibi başka üzülenlerde vardır.arayı diğer arkadaşlarında dediği gibi biraz uzatabiliriz bence bide samimiyetsiz,en kolpa,sevmediğiniz gibi rencide edici şıkları kaldırırsak daha iyi olur sanki.

zor iş gerçekten emeğine sağlık ama keşke 2 kişi saysaydı 2 haftada saysaydı ama tam saysaydı oylamada tek tek okudum hepsine baktım ama sonuçlarda göremedim gözden kaçan bikaç yanlış olabilir insanlık halidir ama bilerek yazmadığını söylemişin belki benim gibi başka üzülenlerde vardır.arayı diğer arkadaşlarında dediği gibi biraz uzatabiliriz bence bide samimiyetsiz,en kolpa,sevmediğiniz gibi rencide edici şıkları kaldırırsak daha iyi olur sanki.

bi kişi 20 kişi birden yazınca malesef sonuclarda cok kişi oluo ve herkesi yazmıom ben herkesi saydım eksik bi yer oldugunu düşünmüorum tabiki insanlık hali 1-2 yanlışım olabilir cok isim oldugu için az oy alanları eklemedim ekleyince karmakarısık bi liste ortaya cıkıo

eLine sağlık JeWeL gerçekten güzel bir sayım :p

bana oy veren herkeze teşekkür ederim....

ellerinize saglik arkadaslar sayim gercekten cok zor is bi keresinde ben ve srine saymistik ama bir oy alanlari bile yazdik cunku yeni arkadaslarimiz 1 oy aldiklarini gorduklerinde bile hh ye olan sevgileri dahada artiyo ' tesekkurler ii forumalr

Büyük bir uğraş sonucu ortaya çıkan sonuçlar başlığına yazılan bazı mesajları üzülerek okudum. Bence ilk üçün yazılması yeterlidir, diğerlerini merak edenler oylama başlığına girerek zaten öğrenebilir. Ayrıca beğenmeyen arkadaşlar bir daha ki seferde kendileri sayabilirler...

eline saglık jewel. react0r ün de dedigi gibi ilk 3 ü yazmak yeter kaldı ki ha birnici ha sonucu farketmez. onemli olan forumun tadını cıkarmak

(içimden geldi)
Ne yazsam olmuyor
Çünkü bilenler hatırlar
Hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar
Bahçıvanlar değil tüccarlardır

(bu da içimden geldi)
livorno - lazio maçı noolur acaba :saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri