HH de kankin kim ? =)

[StİnG]' Alıntı:
evet muhakkak reffeaLs verdiğiniz arkadaşLar vardır forumda .
kimLeri bağımLı ettiniz burya ,
kim kimin kankisi ? kim kiminLe sıkı dost ?
HH de tanıdığın ve arkadaşLığını sürdürdüğün , samimi ve değer verdiğin 1i varmı ?
varsa kim ? =)
gizLi sakLı 1şey kaLmasın ;)

benim kankim Kevin Nash :D (çok samimiyiz.. habire özeLden pm atar msn adresimi ister =) ...
hadi bakaLım ... kankiLer çıksın piasaya :)

bu cocuk başnbelası abi yaaa:D nasıl başa çıkıyosunki sen :D
pm den 100 defa msj attı bana moderatörlük desteği istiyor :D

i,yi gırgır ytapmışın cocukla :D

Hatlar karışıo Ben eski nikime mi Dönsem Ne Tekrar KAZANOVA olsak daha mı iyi dicem de MAJESTE Kalır alışırsınız

Benim kankalar çok valla KızılAkrep Polii AstronBnx Codec Seni De YAzayım ;) Blackwolf Cash DarkAngel1907 JAckhaL HellBoy726 By Captain Kooz Buycu anah saymakla bitmez ki bu be ya Solariz Dark AngeL bu kadar yeter demi

cok sevdigim dostlarımdan ;illuminati,caglar ve nick ini hatırlamadıgım diger dostlar

ofoking=mahseryerindeyaralıkurt

LeO, magneta, genco iyi muhabbetim olanlardan(des'in de yeri ayrıdır:D:D:D:D:D:D:D)

Hackhell deki coğu arkadaşım kankimdir :D cogu zaman gurup yaparız İsme Gerek Yok Hepsi Kendini Cok iyi biliyor

Lovely' Alıntı:
Hackhell deki coğu arkadaşım kankimdir :D cogu zaman gurup yaparız İsme Gerek Yok Hepsi Kendini Cok iyi biliyor

:D ısın gucun Grupda senın:D bıraz bıreysel taqıL:D

En iyi kankim Kevin Nash

Forum haricinde zaten tanışmış olduğum;

LibraGirl, BrisseiS, Cancer_July, Second_Blonde

Forumda ilk tanıştığım, dikkatimi çeken dumani

Forumda tanışıp ve msn adresleri olan; dumani, chuckies, xsuaty, bafone, ases, By_Genco, Kedin Nash

Kankilik sadece sohpet etmek, anlaşmak değildir bence;

Bazen bi insan hakkında bir tek cümle kurarsın hem kendini ona tanıtmış olursun hemde onu tanıdığını belli edersin.

Beni tanıyan adam demek, beni anlayabilen adam demek işte bunlar kankiliğin içine girebilir..!

Benim yazdığım bir yazının (forum için konuşuyorum) altında farklı bişeyler varsa şu anda bunları anlayabilecek benim bildiğim j@ck@l ve dumani'den başka kimse yok..!

ispiyonucu'da çok güzel bi insan, dürüst bi insan..! (daha bir sürü özelliği olabilir ama henüz ben bilmiyorum)
j@ck@l yeterince adaletli, dürüst, zeki, benim hakkımda yorum yapabilecek seviyede bi insan..! (biri hakkında bi karar vermişse vardır bi bildiği diyebileceğim ender insanlardan..!)
dumani dürüst, zeki, benim hakkımda yorum yapabilecek bi insan..!
bafone çok kültürlü, seviyesi çok yüksek, zeki (zaten doktor), yanılgıya düştüğünü anladıktan sonra kabullenip fikir değiştirebilecek kadar erdemli bi insan..!
p@s@klı kız aslında çok şeker bi insana benziyo ama ne yapsın alışmış internet ortamındaki muhabbetlere herkesi aynı sınıfa koyup herkese guardını almış bir insan..! (cinsiyetinden dolayı herhalde..!)
Dark_Angel çok zeki, tam bir yönetici özelliğe sahip, kimsenin kalbini kırmamaya çalışan bi insan..!
the_ozy çok düşünceli ve insansever olduğunu ben biliyorum..!

Bir sürü güzel kardeşimiz var aslında ama daha çok tarzları, düşünceleri, karakterleri, fikirleri değişecek..! Yaş ilerledikçe hepsi oturuyo yavaş yavaş..!

Yani bu forumdan henüz tam anlamıyla bu benim kankimdir diyebilecğim bi insan yok..! Ama benim için en önemli özellikleri olupta kadar şimdiye anlayabildiklerimi yazdım..!

En en önemli özelikte beni anlayıp doğru yorum yapabilecek olandır..!

Edit: karizma_5 abimi unutmuşum yaaa..! Allah beni varya..!

ispiyoncu jackal pasaklı kızılakrep poli dark angel ve camfroga takılan bilimum insanlar...hepinizi seviyorum arkadaşlar saygılar...:)

edit:
bu arada dostum lucky_strike nerelerdeydin sen yaa...nick değişmiş bende artık siteye takılmıyorsun sanıyordum...seni gördüğüme sevindim

tek dostum kendımım burda ne kankası kımseyı tanımıommm

Anti' Alıntı:
Herkesi seviyorum ama captain in yeri başka ;) İkimizde İzmirliyiz ama o bucuklu söliyelimde kızmasın :D daha başka sayacağım çk insan var oykun abi redfox abi bu ikisi benim çok sevdiğim ve saygı duyduğum abilerim aynı şekilde ahkilileteus =)
Kırdın kaLßimi Anti :(

benim önemli kankalarım nerde acaba heyttt beylker hadi gelin çoşturalım şurayı millet kanka görsün .....

ispik vardır bi (isa)
By_GeNcO vardır severim
kızılakrep vardır harbi cadıdır.
pasaklı vardır heee.. kermitte(camfrog) tiz sesiniyle cır cır konuşan:):)
des vardır kafa dengidir, kolay gelsin ona işi zor bu sene... Allah zihin açıklığı versin,
pc hacker bi türlü alışamadım işte eski durex :) iyi eleman :)
devil var, zırt pırt msn de 30-40 kişi lik davet yapan, restart atmak zorunda bırakıyo :)
daha var saymakla bitmez, ha bide abdal507 var oda arkadaşm

Geri