HH de kankin kim ? =)

[StİnG]

New member
Reaction score
0
evet muhakkak reffeaLs verdiğiniz arkadaşLar vardır forumda .
kimLeri bağımLı ettiniz burya ,
kim kimin kankisi ? kim kiminLe sıkı dost ?
HH de tanıdığın ve arkadaşLığını sürdürdüğün , samimi ve değer verdiğin 1i varmı ?
varsa kim ? =)
gizLi sakLı 1şey kaLmasın ;)

edit: kimseyLe kanki düzeyinde arkadaşLığım yok (beLki) ;)kafama göre taKıLırım .
hadi bakaLım ... kankiLer çıksın piasaya :)

:D :D benimm counter kankilerim var :D pc hacker sgu blade pisirikçi chucıkies ve devil.:D:D:D.............

[StİnG]' Alıntı:
evet muhakkak reffeaLs verdiğiniz arkadaşLar vardır forumda .
kimLeri bağımLı ettiniz burya ,
kim kimin kankisi ? kim kiminLe sıkı dost ?
HH de tanıdığın ve arkadaşLığını sürdürdüğün , samimi ve değer verdiğin 1i varmı ?
varsa kim ? =)
gizLi sakLı 1şey kaLmasın ;)

benim kankim Kevin Nash :D (çok samimiyiz.. habire özeLden pm atar msn adresimi ister =) ...
hadi bakaLım ... kankiLer çıksın piasaya :)
malesef daha kanki bulamadık herkeze aynı mesafedeyim saygılar

kanki con con işi benim icin cok onemli olan 5-6 kisi ya vardır ya yoktur ;) digerlerinide cok sewerim ama o 5-6 kisinin yeri bi ayrı..

foruma beni bağımlı yapan kardeşim DES benim için başka. gerçek hayattada samimi oldugum nadir dostlardan.

benim kankim J@CK@L
ortağımda ANTU :D

Ben Daha KimseyLe Tanışamadım .

ßeni ßurayLa Tanı$tıran sitenin iLk açıLdığı günLerde ßana üye oLmam için ısrar Eden [RigaL]'dir.. Kankim yok ama arkadasım var 4 tane onLarda CopCop , ChaCmooL_Ck,pit10 ,Desert_King ve p3simist ...RigaL ve KızıLakrep ve MAJESTE'yLede önceden Tanı$mı$Lıgım var..

benim kankilerim varsa bu mesajımı alıntı yapıp koyar ;)

ama sağlam arkadaşlar var tanıdığım msnden falan dolphins pchacker leader blade squ mavercik crazyboy oykun bu kadarını hatırlayabildim ..

Valla benım kankım yok ama hepınızı kankı olarak gorur severım....
Ama anlastıgım dostlar, yada sevdıgım ınsanlar arasında ANTU, solariz, CopCop, ErnestoGS, vardır .....

Biz bağımsız tek takılırız.Beni kimse sewmez zaten ;)

kanka cok :D
ama ikisi bi baska..
karapapatya ve jackal :lol:

ehuheheh ben değilim :D

Benim kankalarım BLade Squ ve Sayamadığım daha dorusu beni sewen herkez benim kankimdir ALone_boy Cash 13 of of sayamıyom

ispiyoncu,Pchacker,Esmer bi kaç arkdaşa daha var hatırlayamadıgım...

valla benim bi kankim yok bi tanışmak istediğim var solariz oda bigün çay içmeye geliriz dedi çay soğudu bayatladı sokağa döktük tekrar demledik baktık gelmiyo sonunda biz içtik. :)

Geri