HH de Göreev Almak İsteyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

| PoSeiDoN |

gσd σŦ тнє &#1109
Altın Üye
Reaction score
0
Sayın Adminler, Sayın sMod.lar, Sayın Mod.lar, Sayın Uploadcu.lar ve sevgili userlar (süper giriş oldu walla)

Ewet bir sorun/öneriyle karşınızdayım...

Hackhell Forum » Forum Hakkında » HacKHeLL'de Görev Almak İsteyenler

bölümünde inanılmaz istekler birikmiş...ve birikmeye dewam ediyor...

Lâkin yöneticilerimiz bu konuları değerlendirmeye almıyo gibi görüyorum...

Taa temmuzda/ağustosda açılan konular hala açık...

Madem arkadaşımız görev almıcak neden konu lock olup silinmiyor?

Sorun buydu...

Önerim: Yöneticilerin orayla daha çok ilgilenmesi

biraz saçma bi sorun/öneri oldu ama idare edin artık....

herkese ii forumlar....

waLLa pose,öncelikle yorumlara bakılır kişiye bakılır,yani yanlış anlama ama o kadar çok iş oluor ki herşey zamanla,zamanlada bütün bu temizlik yapılacaktır emin oLabilirsin....

bildiğin gibi Hackhell büyük bir site. ve yönetici talepleride oldukça fazla..

ancak açılan konular dikkatle değerlendirilip bakıldığı için sonuçlanması da biraz zaman alıyor.. ama kesin sonuçlanıyor =)

birazcık zaman..

Hıı hatırlatayım =) Yerı gelmıskende

- Konulara neden hala daha cevap gelmedı, artık bırı cevap versın tarzında bos mesajlar atmayın arkadaslar. Hepsi gozetım altındadır zamanı gelınce karara baglanır..Gelmedıyse gerek gorulmemıstır demek kı.

- Yorumlara karsı yorum yapmayın

- Ozellıkle arkadasınızın konusuna gırıp bu nıye sonuclanmadı demeyın kardan cok zarar olur =)

Aday oldugun bolume gelınce moderatorlerıde senmı atıcaksın dıyelım =) Gerek gormuyorum smodların admınlerın her an zaten gozu bu bolumdedır ;)

Duzeltme : Bi an o bolume aday oldun sandım :D Yanılmısım :D

Şu anda orda açılan konularda istenilen bölümlere herhangi bir şekilde mod. ihtiyacı olmayabilir.
Şöyle anlatıyım biraz daha açık olur.
Bazı bölümlerde mod. olmak isteyen arkadaşlarımız var ancak, o bölümde şu anda mod. ihtiyacı yok ve direkt olarak oraya "bölümün ihtiyacı yok konu kapanmıştır" die bi kapanış notu bırakmak, hem konuyu açan arkadaşın isteğini kıracaktır, hem de diğer arkadaşlarımızın gözünde yöneticiler, baştan sağma işler yapıor olarak görülecektir. Bu 1.

Kişiler oraya konularını açtıkları zaman, gayet güzel çalışıyorlar ancakkk aradan 1-2 ay geçtikten sonra, hiçbir şekilde çalışmıyorlar ve hatta siteye bile 4-5 günde bir uğruyorlar. HackHeLL Yönetimi İçin, Moderatorluk başvurularında ki temel unsur, daimi olarak çalışmaktır. Burası 10.000 yada 20.000 üyesi olan bi site diil ve bu işte çocuk oyuncağı diil. Bu 2.

Kişinin güvenilir olmasını öğrenmek baya bi zaman almaktadır. Herhangi bir şekilde güven unsuru taşımayan üyelerin yada güven unsuru tam olarak sağlanamayan üyelerin, herhangi bir bölüme mod. olarak getirilmesi demek, orda ki Binlerce konuyu riske atmak demektir. Bu da Hackhell için sarsıcı bi olay olacaktır. Bu da 3.

Okuduğunuz İçin Thnx :=)

Bakın sitenin büyüklüğünü ve yoğun olduğunu biliyorum...

Fakat biraz daha hızlı olsa daha ii olur die düşünüyorum

Mesela bir 25 mesajhlı üye konu açıyor anında kapatılıyor ama bi saygın üyenin nedense uzatılıyor

amaç burda yönetimi suçlamak değil...yanlış anlaşılmasın lütfen

Bu arda Berkan dai

bn yerimden memnunum ama isterlerse bni HH de Görev Almak İsteyenler lere mod yapsınlar:durdurun

Artık tecrübeli sayılabilecek bir kullanıcı olarak ben de bu konuyla ilgili şunları söylemek isterim.
O bölümdeki konular ne derece uzun açık kalırsa o denli sağlıklı değerlendime yapıldığını düşünürüm.
Neticede kullanıcıların fikirlerine sunulan ve objektif fikirlerin yazılabildiği bir bölüm orası.

Adminler isterse kimseye danışmadan da bölümlere mod seçebilirler.
Ama bunu yapmıyor ve tam aksine bizlerin fikirlerine başvurma nezaketini gösteriyorlar.
Mesela orada açılan bir başlığa tanımadığım bir kullanıcı bşvuru yapmışsa ben onu belli bir süre izleyip ona göre orada fikrimi belirtiyorum.
Pek çok kullanıcı da benim gibi yapıyordur eminim. Eğer kısa sürede karara bağlanan bir başvuru varsa bu konuda adil olunacağını asla söyleyemem.

Neticede bazen şikayet ettiğiniz moderatörlerde bu şekilde seçildiğinden arkasında sağlıklı bir karar mekanizması olduğunu bildiklerinden cesaretle görev yapabiliyorlar.
Çok kısa sürede yönetici olmuş birisi için çıkbilecek herhangi bir anlaşmazlık durumunda yapılabilecek eleştirileri hayal bile edemiyorum.
O yüzden bu konunun 25 mesajı olan bir kullanıcının açtığı konularla mukayese edilmesi çok da doğru olmaz.
Umarım sizlere başka bir bakış açısı sunabilmişimdir. Saygılar.

Kesinlikle haklısın. Orası baya bi ilgi istiyor. Solariz ve Dark yoğun heralde. Theozy de aynı durumda.

Görüyoruz arkada$Lar merak etmeyin.. bir kaç güne kadar cevapLanacak adayLıkLar..Bende aday oldugumda uzun süre açık kaldı konum ke$ke tek probLemimiz ßu oLsaydı =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri