HH CS serverLarına admin oLmak istiyorum..! [hemde çok]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işi bilen birisin..bence de tam destek...Hayırlı olsun Off...

abi sonuna kadar arkandayız hep destek tam destek hesabı,inşallah olursun

hakediyorsun sen bu işi

herkese çok teşekkür ediyorum..​

Geceleri online sın gerçekten +1 ;)

Dialog
Prowl-Aux Oyuncular eksik ..
Budweiser-(Dalgasına) bn giriyim onların yerine
Prowl-almayalım
Budweiser-Ezik

Yediremem kendime böle hareketleri ...
(Karakter meselesi ..)
99999 ban yedik ... ;D

Böle ayrıldık HH'den ama .. Adminler olucaksa doğru düzgün olsun ..

+1 HH'de değilim artık ama adminler listesinden görmek isterim ..

+1 ßenden sana ;) ßa$arıLar ..

birde (bunu yanlış anlamayın lütfen) birkaç headshot attıktan sonra [benim şansıma veya değil] anneme, aileme, sülaleme küfür edilmesinden bıktım artık..

Bu konuşması doğrudur bende geçenlerde hackhell serverlarında oyundaydım 2 kere art arda head shot attım hilesiz hiçbişeysiz 9999 ban yedim hackhell adminlerinden eğer offspring arkadaşımın yanına bir admin daha olursa adayım ...

offspring in oyunu da mükemmel ayrıca cs de aşırı fazla online oluo dolayısıyla HH'de cs oynayan hemen hemen herkesle muhabbeti de wardır. inanıorum ki admin olursa çok başarılı olur. Yani +1....

Hackhell'in 1. klanındasın ama olmamana engel değil :goz:

Bence admin olursan çok güzel olur.Çoğu zaman online oluyorsun vede cs'yi cok güzel oynuyorsun.Bence adminligi hak ediyorsun.İnş. olursun.

[+] 1905

HH'nın oFfSpR!nG gibi bi admine gerçekten ihtiyacı var ilgili yerlere duyrulur ve sizlerinde dediği gibi gece cs de admin bulmak çok zor oluyoo bu işi oFfSpR!nG güzel bi şekilde yapacağına inanıyorum benden tam destek +1

nick'im QuizzQaL

Kankam oLmayacakta kim oLacak yahu ?

Her zaman yıkıcı deqiL yapıcı we düzqün ßi ki$iLiqi war..

Oyunu hakkı iLe ßiLdiqinden hiçßirimizin $üphesi yok..

HH serwer'Lerdede ßi admin açıqı söz konusu..Yetmiyor o kadar admin 4 serwer'e..

ßence Offsprinq Admin oLması qereken iLk isimdir.. x7ever

daha girmek nasip olmadı ama
+1905

yorumlar saolsun :hhmanD

ßudweiser' Alıntı:
Dialog
Prowl-Aux Oyuncular eksik ..
Budweiser-(Dalgasına) bn giriyim onların yerine
Prowl-almayalım
Budweiser-Ezik

Yediremem kendime böle hareketleri ...
(Karakter meselesi ..)
99999 ban yedik ... ;D

Böle ayrıldık HH'den ama .. Adminler olucaksa doğru düzgün olsun ..

+1 HH'de değilim artık ama adminler listesinden görmek isterim ..

Cs Serverlarında senin Bu eziq qelimene ben choq qes shahit oldum sen yada bashqası ben gördüümde önce psay ile uyardım baqdm anlamıorsunus Herqese genel bi uyarı yapdım yine sallamıorsanıs kickledim baqdım dwm ediorsunu haqqınısdır ban.. ! He herqes uyarı yapmaq sorunda da deil.. yani prowl uyarmıshdır yada uyarmamıshdır onun bilecei ish sonuchda server a ait qurallar war we ihlal ediorsanıs we cesalandırılıorsanıs sonrasinda dogru dusgun admin muhabbeti yapacaınısa qendinise baqın Dogru dusgun user olunda adminleri ondan sonra eleshdirin..

bu sana bi yorumdu genel olaraqda emr cümleleri ile adminlerden istenilenler war shu map i ach / achsana shunu yaa / bunu nie oylamıorsun..
vs.vs.vs

Adminlerin chounlugu yani en asından benim shahit olduqlarım oylmadan once map isimlerini toparlarlar we olası mapleri oylarlar serverda (cs4)
33 qishi war adamıın biri tutturmush assault oyla die :) Ne yane geriqalanalr speqmi taqılsın.. bunu oylamayan admin hesap wermeq sorundamıdır önüne gelenin emr cümlesinde yutqunmaq sorunda deil qimse.. hersheyi biliorum die gesen choq qishi war ortada qulaq asıp insanın hewesini yada oyuna olan sıcaqlıını öldrmeyin.. admin die sechilenler saten nei ne saman yapacaını bilen insanlardır..

he hichmi haq etmedii halde admin yoq diorsunus war :) Ama shimdiliq.. en yaqın samanda.. tüm adminlerin olduu bi organisasyon sonrası haq etmeyen yada sorumluluq tashıyamayan tabiri caisse serverdaqi userları bi oraya bi buraya maymun etmeqden bashqa ishe yaramayan lar eleneceq we daha güwenilir we sorumluluq sahipleri haricinde qimse qalmayacaqdır..

Off senin bi choq adminden daha choq haq ettiini düshünüorum.. +

ii oyunlar & ii 4umlar..

gece oyun oynanamaz hale geldi ozellikle ben ve offspring geceleri oyunda oluyoruz ben soylicektim adminlik istiyorum diye cunku kufur yemekten yada hilecilerle ugrasmaktan oyun oynayamıyoruz ama ha be ha kardesim offspring hic farketmez ben aday diilim simdilik o olsun yeter +11111

İnş. Admin Olursun Kardeşim Sonuna Kadar Arkandayım HH için Hayırlı Birisi Olursun Admin Olursan Geceleri Benden Fazla Onlinesin Hayırlı Neyse O Olsun...! (+1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri