HH cs serverinde adminlik almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falconu hatırladım arada bi akşamları oynamaya girerim ve herzaman görürüm.
güzel oynuyor ve ne zaman girsem online benden +100 çalışır.
nick: -*-*ASKER-*-*

Sabırsızlanma..

Her ne kadar oyunlarda pekbilmiş biri olsamda CS den fazLa anLamam.. 1-2 hafta takılmış avanak gibi cs oynamıştım ne biLiyorsam artık :durdurun seni pek fazla görüyordum orada..

Ama benim akLımda orada yönetici olacak isimler belli..

Yinede bazı arkadaşların yorumundan etkilenerek + vermek istiyorum...

[ pis revo! :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun ]

Oy kuLLandımmı biLmiyorum ama Admin oLması gereken kişiLer içerisinde başı çeken ßirisin

PRotype' Alıntı:
Sabırsızlanma..

Her ne kadar oyunlarda pekbilmiş biri olsamda CS den fazLa anLamam.. 1-2 hafta takılmış avanak gibi cs oynamıştım ne biLiyorsam artık :durdurun seni pek fazla görüyordum orada..

Ama benim akLımda orada yönetici olacak isimler belli..

Yinede bazı arkadaşların yorumundan etkilenerek + vermek istiyorum...

[ pis revo! :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun ]

sana çok pis aduket atarım bak =)

Bundan sonra awp almıcaksan ++4.6
:D:D

Oyuna ne zmn girsem görüyorum ve seviyeli bir oyuncusun dier admin arkadaslarda destekliyorlarki bir bildikleri var hayırlı olsun şimdiden

bencede falcon cıddı bugun ben oyun ıcın dede dıle getırdım bu olayı 3 saat d2 3 saat ınferno oynadık beynımız dondu en sevdıgım bolum ınf dı mıdem kalkıo artık :)

bır onerıde bulunucam dıkkate alırmısınız bılmem haddım olmadıgınıda bılıorum ama solemek ısterım ....

bellı zamanlarda map degısımı ve player duzenın ı korumak ıcın admın bulunmuo bu saat ler oglenden baslıo aksam a kadar aksam 9 dan sora 3 admın bırden gelıo ve 1 gıbı gıdıolar bazen bu saat 2-3 u de buluo tabı ama dıer saatlerde kafayı yıyoruz

Sımdıden teskller ..

Not: Admınlerden veya hh den sıkayetım yoktur sadece server da bızde oynadıgıız ıcın serverları daha ııye tasımak ıcın onerıde bulundum yanlıs anlasılmasın ...

*Turk-PwR*EnigmA** Yenı clan :D
EnigmA**

hayıRlı oLsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri