HH CS Server ile ilgili Duyurular Öneriler & Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novace

New member
Reaction score
0
HH CS Server ile ilgili Duyurular Öneriler & Şikayetler Bölümüne Moderatorluk İstiyorum .. Bikaç Kişiye Danıştım Sürdürebilirsen İste Dediler - cevap vermeyen Bi tek Karma Kaldı :)
Forumda Şimdiye Kadar Elimden Geleni Yapmaya Çalıştım:goz:
Moderator Olursam Daha da Arttırcam İnşallah...:melek
Mesaj Sayım Düşük Ama Artmaz Diye Bişey Yok .. :)

Kuralları Okudum : BirTek HacKheLL üyelerinin + sını almak kaldı ... :)
Yapabileceğime İnanananlar + Versinler Lütfen :bow:utan
şimdiden teşekkürler ...

Benden + 19000 :)
Bana Siteyi Sen Tanıttın da Kandırıp Getirdin Beni Bu Güzel Ortamın İçine :) Sağol
Bikaç Mesajını Okudum Hep Milleti Yanlışları Karşısında Uyarmışın :) Bence Hakediyosun ..

Bende İlk Gördüümde Sevdim Seni :) + 2000 :)

Merhaba

Dostum Sen Bana Msn de Görev Talebinde Bulunsam Kazanabilirmiyim Diye Sordugunda Başvuru Yapma Biraz Daha zaman Geçir Kendini İspatla Öyle Aday Ol Demiştim.Fakat Sen Aksine Çok Aceleci Davranarak , Adaylıgını Koymuşsun.Senin İstedigin Bölümde Görev Yapan " bim_28 " Abim Görev Yapmakta.bim_28 Bu Bölümü Yönetebilecek Bilgiye Sahip ve Tecrübeli Birisidir.Şimdi Sana Sormak İstiyorum.

Böyle Bir Geçmişe ve Tecrübeye Sahip Bir Kişinin Görev Yaptıgı Bir Bölüme Mod OLman Uygun Mu ?

Üstelik Bu Forumda Uzun Süre Geçmişi Oldugu Halde Başvuru Yapmaya Çekinen Bir Çok Arkadaş Tanıyorum.

Sana Sadece Bir Tavsiyede Bulunabilrim.

Foruma Üye Olalı Ortalama 1,5 Ay Olmuş.Konu Sayın ve Mesaj Sayın Oldukça Az.Kendini Yeterli Durumda Görene Kadar ve Başkalarınında Bu Görüşte Oldugunu Hissedinceye Kadar Beklemendir.

Forumda Daha Uzun Süre Geçirip Kendini İspatlayarak Gelmeni Diliyorum.

Ve Üzülerek ( - ) Veriyorum.(Keşke Zamanı Geldiginde Başvuru Yapsaydın ve Olumlu Yorum Yapabilseydim.

İYİ FORUMLAR

-1 Çok Çok Erken...

......(+).....

meraba arkadaşlar ben erdem yeni üyeyim bişi sormak istiyorum
bf 2142ye nasıl online olarak girebiliyoruz cevap yazandan allah razı olsun

Flame Adamım

Acayip Erken =) hemde Çok acayip

Daha onunde cok uzun 1 yol var o yuzden 1 sure cıkar aklından bu ı$ı

Dost Acı Soler =) derler yaa o bicim

pff =( olmadı şimdi bu severim seni ama
erken

şu anda erken gibi gözüküyor şimdilik -

haberim yok şahsen benimde, ayrıca o bölümün ihtiyacı yok bence, ayrıca yetki peşinde olmak yerine önce faydalı olmak sonra yetkiyi alıp görev bilincinde olmak daha iyi olurdu, öyle olursa olumlu yorumlar alabilirsin. -

PM'ni okudum öğLen saatLerinde cevap yazacak kadar vaktim yoktu.. Cevap yazabiLseydim açma derdim.. ama sen aceLeci davranmı$sın.. bim uzun bi süre aramızda oLamayacak.. o böLüme aday oLan Fyonb 'nin konusu yanLı$ hatırLamıyorsam haLen aktif.. ayrıca senin için çok erken CS'ye takıLmakLa o böLümde görev veriLmesi aynı anLama geLmiyor ne yazıkki.. Çok çok erken anLayacagın..

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri