HH Cs Maceraları >>

14ybfrb.jpg

~√V”^√~√V^√V'^~~√V”^√~√V^√V'^~~√V”^√~√V^√V'^~√V^√V'^~√V”^√~√V^√V'^~√V”^√~√V^√V'^~√V”^√~√V^√V'^~------------------ Nomad Nomad Nomad Nomad

TanımayanLar öğrensin bi zahmet..

Adam b 3 2 kingi =)

eee Ona tmm da attıgım bıçaklara ne demeli hemde en rolara bıçak attım bea :D Ayrıca iki kişiye tek yettim ice de :D . O Botlarlada Source de oynadım . Gerçekten bottan daha beterler :D

mert source'da nasıl açabiliyorsun ben geçen gün indirdim tek kişilik açamadım ya zahmet olmassa pm yazarmısın nasıl açılıyor.

Kıran Kırana bir mücade sonucu aldığım Sonuç ... ^^

2z6iivr.jpg

Yok artık . Abi napmışsın bea Helal olsun helal

mert source'da nasıl açabiliyorsun ben geçen gün indirdim tek kişilik açamadım ya zahmet olmassa pm yazarmısın nasıl açılıyor.

Kardeş Neyi indirdin ama Ben sana Anlatayım . Source Varsa Yeni oyun diyorsun map seçiyorsun Giriyorsun oyuna bu kadar Basit. Hıı Eğer oyun bozuksa git Mısır Çarşısından 10 milyona al :D

beyler bende yalan yoq ıce mapında rakip tanımam duvar hs lerım yuzunden serverlerden yedım banlar yuzunden nıck deıstırmak zorunda kaldıgımı bılırım ama bazı serverlerın admınlerı tanıdıkta ondan gırıom hackhell serverlerınede gırecem artık :D

Arkadaşlar Bugün Bir Foto yakaladım hh kapalı olduğu için başka bir sw de ilgimi çekti Güzel bir foto sanki paylaşayım dedim hazır böyle bir başlık warken .

2zguu50.jpg

Geri