HH ciler Bi Bakın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar öncelikle birşey soracagım .. Sitede son günlerde bi karısıklık war .. mesela bakıyorum prowl görevinden ayrılmısh .. daha sonra A R E S ve daha sonra oykun77 ayrılmısh .. Noluor bugunlerde bi sorun mu war ? Yani en yetkili kişileri kaybediyoruz sanki.. Bu yazdıgım kişileri biliyorum tek . onun haricinde kim war bilmiyorum ama benim forumda su an göze batan bunlar ..

Peki noluor sitede ?

Bi Sorunmu War ?

HH dısında baska bir sitede yonetici oldukları için ayrıldılar
eger ayrılmasalardı zaten HH yonetimi gorewlerine son verirdi.

Not : yeni kural gereği HH dısında baska bir forumda yoneticilik yapanlarn gorewlerine son veriliyor .

karışıklık sayılmaz sıte yonetımının aLdıgı yenı bı karar.. umarım hersey daha ii olur.. yönetimden ayrıldıklarınıda üzüldüklerim oldu ama hh icin bu gereklıydı ki zaten bı yere gıtmedıler gene sitedeler..

bLaDe™' Alıntı:

Not : yeni kural gereği HH dısında baska bir forumda yoneticilik yapanlarn gorewlerine son veriliyor .
aslında haklı bir karar bizim gibi birçok üye var.ve neredeyse 24 saat buradayız bize haksızlık yapılmış oluyo ama malesef görevde olan bizler olmuyoruz:(

bLaDe™' Alıntı:

ama neden bu zamana kadar böle bişi yoktu .. ek olarak benim kafama takılan .... team oldu .. çoğu kişi bundan dolayı dior dogrumu ? a

Herkesin yolu açık olsun..

p3simist' Alıntı:

ama neden bu zamana kadar böle bişi yoktu .. ek olarak benim kafama takılan .... team oldu .. çoğu kişi bundan dolayı dior dogrumu ? a
banada ole geliyor ama tam içeriğini bilemicem
sonucta yonetimin aldıgı bir karar
uyamayanlar ya da uymayanların yoneticilikleri alınır
kural basit.

p3simist' Alıntı:

Alakası yok, kendi sitesi olanlar (oykun) başka sitede yönetici olanlar(ares) gibi yöneticilerden eskisi kadar siteyle ilgilenemeyecekleri görüşüyle seçim yapmaları istendi ve onlar kendi/diğer siteleri seçtiler. Bu uygulamanın amacı tüm uğraşısı Hackhell olan bir yönetim kadrosu oluşturmak, Dark ve diğer yönetimdeki arkadaşlarda bunu gayet iyi biliyorlar. Uygulamayı kişilere ve tek bir yere bağlamayın, ayrılmalar yeni kuralların bir sonucu olarak doğdu..

gidene gule gulene...gelene hosgeldin arkadaslar

yonetimin kararlarini tartisamais dimi??

tebrikler yonetim..

yönetim kararına bişi demeiorum .. işin kötü olan yeri milleti tehdit yolu ile .. oykun ugrasmıomuydu site için kendi sitesinden cok buraya post atıyordu !

ARES ve oykun UN SITEYE KATKISI TARTISILMAZ VE SITENIN UNUTULMAZLARI ARASINDALAR ZATEN.. MODLUKLARININ DISINDA ARES VE oykun ILGINC YORUMALARI ve PAYLASIMLARIYLA, KISILIKLERIYLE BENIM GORDUGUM KADARIYLA SITEYE IZ BIRAKAN KISILER..

SADECE BI YOL AYRIMINA GELINMIS ANLADIGIM KADARIYLA.. EMINIM YONETIM ONLARI, ONLARDA BU SITEYI HALA COK SEVIYORLAR.

kımse gıtmedı sadece yonetımden ayrıldılar kı o arkadasların yonetımde olayım aman mod olayım dıye bı hırsı oldugunu sanmıyorum .. 3-5 yıldız eksık weya fazla ne farkeder hala bizimle dimi .. işte önemli olanda bu..

beyler hiçbirimiz burda kalıcı değiliz mutlaka hepimiz
burdan gidicek yeni arkadaslar gelicek
eminim seven maver gibi ares ve oykunda unutulmazlar arasına giricektir.
ama modluk gitti hade bana eyw mantıgı bana yanlıs geliyor .
Modluk veya S.modluk nedir ki , bu işten bir cıkarın war mı = yok
eee maksat iyi vakit gecirmek baska birsey deil bu surede ha mod olmussun ha s.mod
emin olun user olmak daha sexy :pp

edit : İspiğin dediği gibi 3-5 yıldızın lafı olmaz !
sonucta burdalar ve bizde ;)

Yönetim'in aldıgı kararlar ivedikle uygulanıyor
Bunu sorgulamak bize düşmez,
Ayrıca söz konusu ... teamin isminin kullanılması yasaktır
Gereken editleme işlemini bizler de kararlılıkla yerine getireceğiz
unutmayın bir gün biz gideriz
hackhell baki kalır
kişiler gidici
hackhell'in emellerinin kalıcı olması dileğiyle
iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri