Hh Cİler Uzay Yolunda

dwmını sabırsıslıkla bekliors çok güsel heycanlı bi serüwen daha :durdurun

güzel olmuş devamını bekliyoruz =)

ikinci bölüm eklendi arkadaşlar birinci mesajdan ulaşabilirsiniz. beğenmeniz dileğiyle iyi forumlar

yaaa dızı gıbı haftaya mı kaLdı yoksa;)

black kardeşim reactorden izin alıp onun mesaja koysaydın ikinci bölümü keşke,ilk mesaja teşekkür ettigimiz için bidaha edemiyoz..ellerine saglık bayragı da diktirdin bana BALCK:)

sımdı okudum kardesım
komıkdı waLLa
marsda hayat warda
mangaLda war
hanı guzeLLık oLsun 3. bolumde rakı cıkarım ben bıryerden faLan :p

TURK rakısını marslılara ıcırdık :D
saoL ya gen dokturmmusn ;)

ŤêΧâŠ' Alıntı:
black kardeşim reactorden izin alıp onun mesaja koysaydın ikinci bölümü keşke,ilk mesaja teşekkür ettigimiz için bidaha edemiyoz..ellerine saglık bayragı da diktirdin bana BALCK:)

kardeşim boşver teşekkürü benim için önemli olan beğenmeniz. :utan
yorumlarınız bir teşekkür zaten;)

alpmontana çok bakletmicem vay sizi:) yarın 3. ve final bölüm gelicek. akşam üstü yazar eklerim;)

bide hikayenin kalbi final bölümü olucak. o yüzden detaylı yazmam lazım. macera yeni başlıyor:)

ellerine saglık cok güzel olmuş yine ama artık su mangalı yaksanda yesek :)

ŤêΧâŠ' Alıntı:
walla ben nerde bi yazını görürsem basıcam o zaman teşekkürü,ne alaka diye düşünme sakın:)

:) eyvallah kardeşim. hikayeyi beğenmen ve güzel yorumların yeterde artar bile

abi walla çok güzel oluo yazdıkların ellerine sağlık texas kardeşle de bayrak dikmeeye gitmek güzel olmuş :biggrin

arkadaşlar hikayemiz sona erdi.. 3. ve final bölümüne ilk mesajdan ulaşabilirsiniz. umarım iyi bir paylaşım olmuştur ve beğenirsiniz:utan
herkese iyi akşamlar iyi forumlar.

abi çok güzel oldu ama sen beni çok korkak yapmışın be abi walla darılıom şaka şaka ellerine sağlık :D

yıne herzamankı gıbı mukemmelsın black yenı maceralarını beklıyoruz. tesekkurler

apocalyps' Alıntı:
abi çok güzel oldu ama sen beni çok korkak yapmışın be abi walla darılıom şaka şaka ellerine sağlık :D

hehehe yok korkaklık değilde tedbirli diyelim biz ona:)

ellerine saglık cok güzel olmuş bu arada mangalda cok güzeldi :) ellerine saglık

Geri