- Reaction score
- 0
hackhell ciler uzay yolunda

1.BÖLÜM
hh cilerin buluşması, uzay mekiğine gidilmesi, yerlerin alınması ve kalkış
hackhell cilerin ıssız adadan kurtulmalarının üzerinden iki hafta geçmişti. sıkıcı bir pazar gününün akşam saatleri yaşanıyordu. üyeler az sonra gelecek müjdeden habersiz forumda geziniyorlardı. ve hh man bombayı patlattı. adada mahsur kalan üyelere bir uzay gezisi düzenlemişti. ve bunu herkese duyurdu. üyeler, tarif edilemez bir mutluluk yaşıyorlardı. bu onlar için çok güzel bir moral gezisi olucaktı. hh man yarın sabah sekizde buluşacaklarını ve otobüsle mekiğin kalkacağı yere gideceklerini söyleyerek sözlerini bitirdi. bu güzel haberi alan hh ciler hemen hazırlanmaya başladılar. kimisi çantasını hazırlıyor, kimisi eşi dostu arayıp uzaya gidiyorum uzayyaaaaa diye çığlıklar atıyordu. ve beklenen an geldi
( pazartesi saat 7.30 yer: taksim meydanı)
react0r:-- vay ispik'im naber. tabi aldın haberi memlekete yolculuk var. hemen erkenden geldin hehehehehe
iSpiK:-- hiç boşa çatma keyfim yerinde cevap yok sana
react0r:-- sahi sizin marsın nesi meşhur lem. dönüşte millete hediye alırız. eheuheuhehe
mazlum5:-- selam beyler hani daha kimse gelmemiş
iSpiK:-- saat daha 7. 40 hepsi dökülür az sonra
ALpMontana:-- merabayın millet okadar heycanlıyımki yerimde duramıyorum
SHARK:-- e gel benim yerimde dur ozaman heheheuheu
theozy:-- selam mllet. oooooo herkesin keyfi yerinde bakıyorum
qapRis:-- benim keyfim yerinde yok. eyvah keyfimi çalmışlar heheheuuuheue
sonsuzluğa:-- şu gelen blackarmy değilmi yaa mangalmı var elinde onun
magneta:-- black o mangal ne lem hehe
blackarmy:-- cızbız yaparız hocam. pirzola falan lavaş ekmeğide aldım çıtır çıtır yemede yanında yat heheh
apocalyps:-- selam eyyy yoldaşlarım güneşin aydınlığı üzerinize olsun
KıRmIzIkIz:-- ne olsun diyoooo???
şirine:-- benim köfte ekmek soğansız olsun diyo hehehehuheu
KaRma:-- hayırdır beyler. böle kolkola falan kardeşlik mesajları he
texas82tr:-- tabi ya. biz sol ile sağın birleştiği noktayız
blackarmy:-- dur bende yanınıza geleyimde, noktalı virgül olalım heheuheuheh
maximus:-- yav nerde bu millet. biran önce gelselerde hemen gitsek
theozy:-- herkes geldimi gidelimmi?
blackarmy:-- bi lazaslan kaldı dicektim oda geliyor işte
lazaslan:-- durun durun beni almadan gitmeyin. arkadaşlara haber verdim yarın akşam mehtaba bakın size el sallicam diye hehe
theozy:-- şimdi herkes tamam heralde. hadi binelim otobüse
J@CK@L:-- hani hh man yok
theozy:-- o bizi mekiğin kalkacağı yerde bekliyor.
hackhell ciler otobüse bindiler. herkes çok heycanlıydı.
.........-- eeee borumu uzaya gönderiyoz milleti
dur be senarist. neyse nerde kalmıştık. uzaya, bilinmeyene yolculuk başlamak üzereydi
( saat 9.30 istanbulda bilinmeyen bir yer )
ALpMontana:-- vay, vay, vay, agam bu ne yaaaa
bim_28:-- meyveli pasta.. severmisin
ALpMontana:-- onun demiyorum yavv şuraya bak
bim_28:-- öffffff mekiğe bak beeeeee

blackarmy:-- hocam bu ne beeee resimi upload eden benim ben bile heycanlandım
crazyboy_9999:-- hehe numara yapma beceremiyorsun
TuRK_HaRD:-- yav ben buna binmeye kıyamamki
maximus:-- adamlar yapıyor be kardeşim
hh man:-- herkes hazırmı arkadaşlar. yolculuk başlasınmııııı
apocalyps:-- yav hazırızda şu eli ayağı bağlı arkadaşlar kim?
theozy:-- onlar forumda banlanan kötü huylu arkadaşlar
texas82tr:-- onlardamı bizimle gelecek?
theozy:-- evet
jewel:-- e bu onlara mükafat olur
theozy:-- yok ne mükafatı onları uzay boşluğuna atıcaz. temiz toplum olayı
J@CK@L:-- peki şu arkada duranın niye ağızı yüzü mos mor
theozy:-- o geçen akşam baya bi sinir etmiş milleti. bübüş diye bi nick almış. sonra yok ben sat komandosuyum yok sitenizi hack licez falan gibi baya kasmış milleti. hocus ile reac da dayanamayıp dalmışlar elemana
hh man:-- hadi herkes mekiğe yarım saatimiz var yerlerinizi alın.
hh ciler sıra ile yerlerini aldılar. herkeste heycanlı bir bekleyiş başlamıştı
hh man:-- evet arkadaşlar gezimiz başlamak üzere size rus rehberimiz inanow'u tanıtayım.
blackarmy:-- ben ruslara inanmıyow hehehehe o gelmesin
hh man:-- hişşşşş dinleyin arkadaşlar bu okul gezisine benzemez. çok dikkatli olup. kurallara uymamız gerek. şimdi herkes arkasına yaslansın ve kemerlerini bağlasın. mekiğimiz az sonra hareket edicek. yörüngeden çıkana kadar kemerini çözen olursa. yerinden kalkan olursa. zumzuğu vurdummu kafasına yörüngesinden çıkartırım valla. hadi bakalım keyfini çıkarın macera başlııyyoorrrrrrrrrr
react0r:-- isssppiiikk neler hissediyorsun yıllar sonra doğduğun topraklara gitmek nasıl bir duuyyygguuu
ispik:-- dur be reac dalga geçme. nebiçim sarsılıyor bu yavvv
texas82tr:-- bekle uzayyyyy biz geliyoruzzzz ülleeyyynnnn
2. BÖLÜM
yörüngeden çıkış, rus uzay istasyonuna uğrama, mars'a iniş
maximus:-- çok süper bir tecrübe olucak arkadaşlar.
texas82tr:-- hemde ne tecrübe üstad. balck bak balck uzaya gidiyoz.
react0r:-- balck kim yav
blackarmy:-- bana diyo reac balck benim. o arada bir bana balck der
apocalyps:-- ne yörüngeymiş be kardeşim bir türlü çıkamadık
jewel:-- hh man nezaman çıkarız bu yörüngeden yaa
hh man:-- arkadaşlar biraz sabır lütfen. uzaya gidiyoruz kolay değil. şimdi geziyle ilgili bilgiler veriyorum herkes dikkatle dinlesin. ilk uğrak rus uzay istasyonu. ordaki bilim adamlarına erzak bırakıp ve istasyonu gezip 1 saat sonra ayrılıcaz. ikinci uğrak yerimiz mars buraya iniş yapıp bir gün kalıcaz gezip tozup keyfini çıkarın. üçüncü ve son uğrak yerimiz ay burda 2 saat kadar kalıp daha sonra dünyaya hareket edicez. sizden isteğim tedbiri elden bırakmamanız ve çok dikkatli olmanız.
iSpiK:-- sen hiç merak etme hh man güzel ve sorunsuz bir gezi olucak
blackarmy:-- yav ben bu inanow'a takıldım.. hişşşşştt hoca inanowwww az gel hele bırak şu votkayı balık oldun şişede be hehehe
inanow:-- votka da da
blackarmy:-- oDA olur oDA herşey zamanla sen gel hele hehehehe
hh man:-- black adamla dalga geçme. yörüngeden çıkmış bulunuyoruz kemerlerinizi çözebilirsiniz kimse gereksiz dolaşmasın
ALpMontana:-- vayyy beee bu günleride görücektik ha
şirine:-- theozy ne yapıyor öyle yaaa
react0r:-- gereksiz kargolardan kurtuluyor hehee theozy ne olcek şimdi o elemanlar. sürekli boşlukta süzülecelermi?
theozy:-- valla kara deliğe kadar yolları var. hehehe
bim_28:-- niye yavaşladı bu yav
lazaslan:-- istasyona geldik heralde hocam
hh cilerin uzay mekiği istasyona yanaşmıştı. üyeler istasyonu gezmeye başladılar. hh man bilim adamlarıyla sohbet ediyor onlardan bilgi alıyordu. üyelerin keyfine diyecek yoktu. hepsi bu durumdan çok memnundu.
qapRis:-- ayyyyy burası ne güzel biryer böyleeee
J@CK@L:-- ne çok düğme alet kablo var yaaa elini sallasan düğmeye değiyor ha bide votka şişesine hehehe
hh man:-- herkes burayı dinlesin. bilim adamı arkadaşlardan önemli bilgiler aldım. mars gezegeni ile ilgili.. öncelikle mars gezegeni sakinleri çok kuralcı ve sert canlılarmış. kurallar konusunda hiç bir canlıya taviz yokmuş. çok dikkat etmemizi söylüyorlar. ikinci bir husus. mars köle mafyasıyla meşhurmuş. başka gezegenden gelen canlıları kaçırıp köle olarak satıyorlarmış. üçüncü önmeli olay ise, bunu çok iyi dinleyin. iki marslı yanınıza geliyormuş. birtanesi merhaba dünyalı biz dostuz diye seni oyalıyormuş. diğeride cüzdan telefon ne varsa artık yalan ediyormuş yani uçuruyor sizin anlayacağınız. bu bilgileri göz önünde bulundurun. hadi bakalım 10 dakika sonra ayrılıcaz..
mazlum5:-- marsta hayat varmıymış yav
sonsuzluğa:-- demekki varmış
J@CK@L:-- uyanıklara bak bee biz dostuz ayağına götürüyorlar malı
theozy:-- haydi millet ayrılıyoruz
üyeler uzay istasyonundan ayrılmak üzere mekiğe geçtiler. hh man bilim adamlarına teşekkür etti. yanında getirdiği erzakları bırakarak oda mekiğe geçti. iki saat süren yolculuktan sonra nihayet mars'a vardılar.
theozy:-- evet hepimiz uyarıları duyduk. ona göre. dikkatli oluyoruzki keyfimiz kaçmasın
ALpMontana:-- ulen bide mars ta hayat yok derler esas hayat burdaymış yaavvvv
sonsuzluğa:-- yav resmen bir şehir var burda beee.
blackarmy:-- ama canlılar aynı filimlerdeki gibi koca kafalı hehehehe
marslı:-- sensin len koca kafalı
blackarmy:-- :saskin duydunuzmu
ALpMontana:-- neyi duydukmu
blackarmy:-- :saskin şu yanımdan geçen marslı bana sensin koca kafalı dedi:saskin
ALpMontana:-- hehehe allahın marslısı ne bilir türkçeyi yahu. yolculuk çarpmış seni. açlıkta var tabi. sahi mangal vardı sende hadi cızbız felan coşturalım ortalığı
blackarmy:-- neyse haklısın galiba.. nerde yakıyoz mangalı? heh bak şurda park gibi biryer var orda yakalım hadi
apocalyps:-- ŤêΧ⊠nereye gidiyon
ŤêΧâŠ:-- ahtım var bayrak dikicem heheheh
apocalyps:-- bekle bende geliyorum
react0r:-- ben biraz gezicem gelmek isteyen varmı
marslı:-- merhaba dünyalı biz dostuzz
react0r:-- hadi len ordan nane.. yemezler
marslı:-- gidelim abi türk bu bundan iş çıkmaz
J@CK@L:-- uulleennn marslılar sizin gezegende aşk varmı aşkkk hehehehe
hh man:-- millet nerede yahu
theozy:-- valla hepsi kafasına göre dağıldı
hh man:-- bir sorun çıkmasa bari
theozy:-- çıkmaz çıkmaz sende kasma keyfine bak artık
3.VE FİNAL BÖLÜM
marstan ayrılış, aya uğrama ve dünyaya dönüş
üyeler mars gezegeninde gezinmeye başladılar. herkes canı ne istiyorsa onu yapıyordu. ama hh man biraz tedirgindi. bir sorun çıkmasından endişeleniyordu.
apocalyps:-- ŤêΧ⊠yeter yav çok uazaklaştık. dik artık şu bayrağı
ŤêΧâŠ:-- tamam tamam şu tepeye dikelim ozaman. süper olucak süper hehehe
ŤêΧ⊠nihayet bayrağı dikecek uygun bir yer bulmuştu. ama guruptan ve şehirden biraz uzaklaşmışlardı. apocalyps bu durumdan rahatsız olmuştu. üyelerin bir kısmı, ALpMontana ile blackarmy nin verdiği mangal partisindeydiler.
blackarmy:-- alp hocam takviye isteyen varmı.
jewel:-- alp yok. çay bardağı bulmaya gitti. ben takviye istiyorum.
blackarmy:-- çay bardağını ne yapacakmış yav hallahalla.. neyse getir tabağını jewel
maximus:-- black bizde istiyoruz. ekmek arası yapsanda olur.
blackarmy:-- alışveriş bittimi hocam
maximus:-- sorma şirinem sağolsun bütün mars'ı aldırdı bana
şirine:-- bütün mars'ı aldırdım haaa:angry dur sen daha ayada uğruyacaz
ALpMontana:-- black yap şöle kıralından bir tabakda bize bak ne var bende.
blackarmy:-- hocam o rakılar ne yaaa nerden buldun onları
ALpMontana:-- hehehe gelirken yanımda getirdim. ulen hep mehtaba karşı içiyoz bu meledi. bide mehtaptan dünyayı seyrederek içeyim dedim. hehe
blackarmy:-- hehe iyide marstayız
ALpMontana:-- olsun ha ay ha mars farketmez
mazlum5:-- blackarmy hani benim takviye yavv
blackarmy:-- geliyor hocammm.. alp bak bak o uzaylı geliyor yine.. bak şimdi.. len kocakafa hehehe gel bak turkish kebab and rakı var gel hehehe
marslı:-- bana bak bu iki oldu kocakafa sensin lan. bak karışmam haa
blackarmy:-- :saskin bu seferde duymadım deme alp
ALpMontana:-- duydum duydum :saskin
marslı:-- hem siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz. okuma yazma yokmu sizde. bak levhada mangal yapmak yasaktır yazıyo.
ALpMontana:-- heee harbiden yazıyomuş. yürü len işine başı büyük keyfimizi kaçırma.
marslı:-- görürsünüz siz belediye ekiplerine şikayet edicem sizi
blackarmy ve ALpMontana marslıyı pek dikkate almamışlardı. gülüp eylenmeye ve mangal partisine devam ettiler. react0r ve beraberinde geziye çıkan gururp. ufak bir alışverişin ardından. diğer üylerin yanına gitmek üzere yola koyuldular.
sonsuzluğa:-- üffff çok yoruldum.. ama deydi güzel hediyeler aldım
iSpiK:-- ama ne dehşet bi gezegenmiş bu mars böyle bee. baksana adam 11. katta oturuyo ama arabasını gözünün önüne park ediyo. çalınma olayı falan yoktur burda.
bim_28:-- sen benim yaratıcı insanımdan üç tanesini getir sal buraya onada bir çare bulurlar heheheh. sonra haber manşetlerini oku. marstan çalınan otolar merkürde bulundu hehehe
magneta:-- iyide sizede tuhaf gelmiyormu bu marslılar bizi hiç yadırgamıyor.
theozy:-- daha önce gelen giden olmuş ilk başta yadırgamışlar. gezegene gelenleri kabul etmemişler. ama bakmışlarki iyi gelir kaynağı sonunda turizime sıcak bakmaya başlamışlar.
SHARK:-- hadi yaa peki sen nerden biliyon.
theozy:-- siz alış veriş yaparken bir kaç marslıyla sohbet ettim.
react0r:-- benim anlamadığım bunlar senden benden güzel türkçe konuşuyorlar.
KıRmIzIkIz:-- valla neyse ne marsa gelmişim geziyorum herşey çok güzel gerisi beni ilgilendirmiyor.
senarist:-- valla yav şunlara bak. uzaya geziye gönderdik. yok şu böle yok bu böle. yazmıcam valla finali kalıcaksınız uzayda haaa:Sopa
marslı:-- merhaba dünyalılar korkmayın biz dostuz
react0r:-- hadi canım uzaa yanfir kaybol
marslı:-- ney? buyur?
react0r:-- anladın sen onu. kaybol diyorum ilerle
marslı:-- hayır anlamadım ne demek o
react0r:-- made in gaffur canım. devam et. ne laf anlamaz yaratıksınız yav.
magneta:-- kafa büyük içindeki küçük heralde hehehehe
marslı:-- ay yürü hayatım gidelim misafir perver olmican bunlara
marslı:-- bidakka bidakka ben uyuz oldum şimdi. siz niye böyle davrandınız bize.
react0r:-- hadi len uyuz olmumuş. biz dostuz ayağına götüreceksiniz cüzdanları dimi
marslı:-- sen bizi neyle suçluyosun be pis dünyalı
react0r:-- neee bana pis haaa yedim len seni koca kafa
theozy:-- reac dur yapma.. ispik dur sen bari karışma eyvahhhh gitti elamanın kafa
react0r:-- ulen kulağımı ıssırma erkek gibi dövüş
ispik:-- ıssırma lan kardeşimin kulağını
theozy millet çbuk hh man'i bulun olayı haber verin. ben kavgayı ayırmaya çalışıcam.
react0r ve ispik marslıyı araya almışlardı. allah ne verdiyse dalıyor. ağızını burnu kırıyorlardı. theozy nin ayırma çabaları sonuç vermiyordu durum gittikçe kötüleşmeye başlamıştı.
( mars'ta bilinmeyen bir yer )
ŤêΧâŠ:-- hazımısın apo tarihi bir olay gerçekleştiriyoruz. bismillahhhhh torunlarımız bizle guru duyacak. yallahhh
apocalyps:-- tüylerim dike diken oldu bee.. çok duygulandım
marslı:-- hişşşşt len ne yapıyonuz siz. kaldırın elleri kıpırdamayın.
apocalyps:-- eyvahh texas bunlar askere benziyor. yandık
texas ve apocalyps bilmeyerek askeri bölgeye girmişlerdi. marslı askerler tarıfından göz altına alındılar. diğer bir tarafta mangal sefası süren üyeler az sonra başlarına gelecekten habersiz eğlenmeye devam ediyorlardı.
lazaslan:-- black bak mangalın başında uzaylılar varr
blackarmy:-- hop alooooo çekilin len ordan
marslı:-- mangalı yakan ve size hakaret eden bu arkadaşmı
marslı:-- evet memur bey bana iki defa koca kafa dedi. şurdakide bana hakret etti. oda başı büyük dedi
ALpMontana:-- ikiside aynı anlama geliyor len zaten. laf kalabalığı yapma:angry
marslı:-- beyler bizimle geleceksiniz. sorun çıkarttınız ifadeniz alınacak
maximus:-- bidakka yaa nerye götürüyonuz. sorun felan yok. hişşşt alo kime diyommmm.. aaa hiç tınlamadılar yav götürüyolar.
ha
jewel:-- bişeyler yapalım yaa hh man'e haber verelim
hh cilerin durumu içinden çıkılmaz bir hal almıştı. texas ve apo askeri bölgeye girdikleri için sorguya alınmışlardı. react0r, ispik ve theozy kavga çıkarmakla suçlanıp. tutuklandılar.
qapRis:-- hh mannnn yetiş kavga çıktı
şirine:-- hh mannn alp ile black'i götürdülerrr
hh man:-- durun yav noluyorsuz. yavaş teker teker.
qapRis:-- kavga çıktı reac, ispik, theozy orda kaldılar.
şirine:-- black ile apl ide götürdüler. uzaylının birine hakaret etmişler bide mangal yakmak yasakmış
hh man:-- eyvah korktuğum başıma geldi ben dikkat edin demiştim.
maximus:-- hadi bişeyler yap
hh man:-- tamam herkes mekiğe binsin ve hiçbiryere çıkmasın ben marslı yetkililerle görüşmeye gidicem. lütfen başka sorun istemiyorum kimse biryere ayrılmasın.
hh man hemen yola koyuldu. başlarına bişey gelmesinden ve cezalandırılmalarından korkuyordu. yabancı şubeye giderek yetkili biriyle görüşmek istediğini söyledi. onu biraz beklettikten sonra bir odaya aldılar az sonra içeriye dev cüsseli ve ünüformalı bir marslı girdi. hh man arkadaşalrının durumunu sordu. ve arkadaşlarının iyi niyetli olduklarını ne yaptılarsa bilmedikleri için yaptıklarını söyledi. yetkili önceleri sert ve sinirli bir tavırla cezalandırılacaklar desede sonunda yola geldi. ve gezegeni hemen terk etmeleri şartıyla serbets bırakılacaklarını söyledi. hh man şartı kabul ederek arkadaşalrını teslim aldı. yol boyunca kimse konuşmadı ve mekiğe vardılar.
hh man:-- herkes yerine otursun. kemerlerinizi bağlayın. hemen ayrılıyoruz.
blackarmy:-- mangal orda kaldı
hh man:-- black şansını zorlama istersen. valla o mangalın üstünde pişiririm seni haaa
blackarmy:-- tamam tamam kızma yav şaka yaptım:utan
SHARK:-- bozmayın moralinizi yavv bakın kimseye bişey olmadı hadi gülün biraz daha ay'ı gezicez
hh ciler marstan ayrıldılar. kısa bir yolculuğun ardından aya ulaştılar. keyfi kaçan üyeler ayın muteşem manzarısını görünce. yine gülücükler saçmaya ve neşelenmeye başladılar.
hh man:-- 2 saat kalıcaktık ama marsta yaşadığımız o tatsızlıktan sonra size ceza olsun süreyi bir saate indirdim şimdi inin kimse biryere dağılmasın.
theozy:-- tamam yav çok yüklenme millete.. hadi inin arkadaşlar keyfinize bakın
ŤêΧâŠ:-- gel gel apo şu aya bi yazı yazmazsam çatlarım
apocalyps:-- aman texas gözünü seveyim yine başımıza bişey gelir
ŤêΧâŠ:-- yav yok bişey olmaz gel
mazlum5:-- ben burayı sevmedim yav hani ne yaşayan var ne bişey.. baksanıza alabildiğine taş toprak..
sonsuzluğa:-- bencede yaa fazla durmaya gerek yok hadi gidelim..
üyeler biraz sağa sola bakındıktan sonra. tekrar mekiğe dödüler. texas ve apo yazılarını yazıp onlarda yerlerini aldılar.. uzay gezileri sona ermişti. herkes halinden ve geziden memnundu. marsta yaşananlar güzel bir anı olarak hatıralarda kalıcaktı. hh man arkadaşarına başlarına bişey gelmesinden korktuğu için sert tepki verdiğini söyledi ve gönüllerini aldı. neşe içinde güle oynaya dünyaya indiler........
( tubitak gözlem evi saat sabaha karşı 05.30 )
tarık:-- :saskin aman yarabbi böyle bişey mümkün değil olamaz.. berk gel bir bak teleskoptan.
berk:-- bu ne yaaa :saskin allahım aklımı koru.. hemen profösöre haber vermeliyiz.
( bilinmeyen bir ev )
zıırırırırırırırırırırırırrrrr
zırırırırırırırırırırrrrrrrrr
profösör:-- kim bu saate yaaa.. alo buyrun
berk:-- hocam çok tuhaf bir durum söz konusu. gelmeniz lazım. kusura bakmayın. önemli olmasa aramazdım.
profösör:-- evladım sakin ol ne oldu anlat
berk:-- telefonda olmaz hocam mutluka gelip görmelisiniz
profösör:-- tamam geliyorum.
profösör hemen hazırlanır ve yola çıkar. kısa bir süre sonra gözlem evine varır
profösör:-- neymiş bakalım bu çok önemli durum
tarık:-- hocam teleskoptan bakın
profösör:-- aman yarabbi bu mümkün değil. olamaz olamaz:saskin
berk:-- hocam belki 15 20 kere tekrar tekrar ayarlayıp baktık. ama sonuç hep aynı
profösör:-- hemen sayın bakanı aramam lazım.
( ankarada bir ev )
zııırırıırırrrrrrrrrr
zırırırrrrrrrrrrrrr
bakan:-- üfff beee kim bu yaaaa. aloo
profösör:-- sayın bakanım efendim özür dilerim rahatsız ettim. gözlem evinden profösör hakkı ben.
bakan:-- estafurullah hocam dinliyorum.
profösör:-- efendim çok tuhaf bir durum söz konusu. gelmeniz mümkünmü acaba. çok ilginç bir durumla karşı karşıyayız
bakan:-- hocam gelebilmem mümkün değil burdan söyleyin sorun nedir..
profösör:-- efendim arkadaşalar bir saat önce ay yüzeyinde bir yazı tespit etmişler.
bakan:-- hocam ne yazıyor. meraklandırmayın beni
profösör:-- efendim büyük harflerle
mademki türksün. göster ürksün yazıyor
bakan:-- :saskin:saskin:saskin
SON
1.BÖLÜM
hh cilerin buluşması, uzay mekiğine gidilmesi, yerlerin alınması ve kalkış
hackhell cilerin ıssız adadan kurtulmalarının üzerinden iki hafta geçmişti. sıkıcı bir pazar gününün akşam saatleri yaşanıyordu. üyeler az sonra gelecek müjdeden habersiz forumda geziniyorlardı. ve hh man bombayı patlattı. adada mahsur kalan üyelere bir uzay gezisi düzenlemişti. ve bunu herkese duyurdu. üyeler, tarif edilemez bir mutluluk yaşıyorlardı. bu onlar için çok güzel bir moral gezisi olucaktı. hh man yarın sabah sekizde buluşacaklarını ve otobüsle mekiğin kalkacağı yere gideceklerini söyleyerek sözlerini bitirdi. bu güzel haberi alan hh ciler hemen hazırlanmaya başladılar. kimisi çantasını hazırlıyor, kimisi eşi dostu arayıp uzaya gidiyorum uzayyaaaaa diye çığlıklar atıyordu. ve beklenen an geldi
( pazartesi saat 7.30 yer: taksim meydanı)
react0r:-- vay ispik'im naber. tabi aldın haberi memlekete yolculuk var. hemen erkenden geldin hehehehehe
iSpiK:-- hiç boşa çatma keyfim yerinde cevap yok sana
react0r:-- sahi sizin marsın nesi meşhur lem. dönüşte millete hediye alırız. eheuheuhehe
mazlum5:-- selam beyler hani daha kimse gelmemiş
iSpiK:-- saat daha 7. 40 hepsi dökülür az sonra
ALpMontana:-- merabayın millet okadar heycanlıyımki yerimde duramıyorum
SHARK:-- e gel benim yerimde dur ozaman heheheuheu
theozy:-- selam mllet. oooooo herkesin keyfi yerinde bakıyorum
qapRis:-- benim keyfim yerinde yok. eyvah keyfimi çalmışlar heheheuuuheue
sonsuzluğa:-- şu gelen blackarmy değilmi yaa mangalmı var elinde onun
magneta:-- black o mangal ne lem hehe
blackarmy:-- cızbız yaparız hocam. pirzola falan lavaş ekmeğide aldım çıtır çıtır yemede yanında yat heheh
apocalyps:-- selam eyyy yoldaşlarım güneşin aydınlığı üzerinize olsun
KıRmIzIkIz:-- ne olsun diyoooo???
şirine:-- benim köfte ekmek soğansız olsun diyo hehehehuheu
KaRma:-- hayırdır beyler. böle kolkola falan kardeşlik mesajları he
texas82tr:-- tabi ya. biz sol ile sağın birleştiği noktayız
blackarmy:-- dur bende yanınıza geleyimde, noktalı virgül olalım heheuheuheh
maximus:-- yav nerde bu millet. biran önce gelselerde hemen gitsek
theozy:-- herkes geldimi gidelimmi?
blackarmy:-- bi lazaslan kaldı dicektim oda geliyor işte
lazaslan:-- durun durun beni almadan gitmeyin. arkadaşlara haber verdim yarın akşam mehtaba bakın size el sallicam diye hehe
theozy:-- şimdi herkes tamam heralde. hadi binelim otobüse
J@CK@L:-- hani hh man yok
theozy:-- o bizi mekiğin kalkacağı yerde bekliyor.
hackhell ciler otobüse bindiler. herkes çok heycanlıydı.
.........-- eeee borumu uzaya gönderiyoz milleti
dur be senarist. neyse nerde kalmıştık. uzaya, bilinmeyene yolculuk başlamak üzereydi
( saat 9.30 istanbulda bilinmeyen bir yer )
ALpMontana:-- vay, vay, vay, agam bu ne yaaaa
bim_28:-- meyveli pasta.. severmisin
ALpMontana:-- onun demiyorum yavv şuraya bak
bim_28:-- öffffff mekiğe bak beeeeee

blackarmy:-- hocam bu ne beeee resimi upload eden benim ben bile heycanlandım
crazyboy_9999:-- hehe numara yapma beceremiyorsun
TuRK_HaRD:-- yav ben buna binmeye kıyamamki
maximus:-- adamlar yapıyor be kardeşim
hh man:-- herkes hazırmı arkadaşlar. yolculuk başlasınmııııı
apocalyps:-- yav hazırızda şu eli ayağı bağlı arkadaşlar kim?
theozy:-- onlar forumda banlanan kötü huylu arkadaşlar
texas82tr:-- onlardamı bizimle gelecek?
theozy:-- evet
jewel:-- e bu onlara mükafat olur
theozy:-- yok ne mükafatı onları uzay boşluğuna atıcaz. temiz toplum olayı
J@CK@L:-- peki şu arkada duranın niye ağızı yüzü mos mor
theozy:-- o geçen akşam baya bi sinir etmiş milleti. bübüş diye bi nick almış. sonra yok ben sat komandosuyum yok sitenizi hack licez falan gibi baya kasmış milleti. hocus ile reac da dayanamayıp dalmışlar elemana
hh man:-- hadi herkes mekiğe yarım saatimiz var yerlerinizi alın.
hh ciler sıra ile yerlerini aldılar. herkeste heycanlı bir bekleyiş başlamıştı
hh man:-- evet arkadaşlar gezimiz başlamak üzere size rus rehberimiz inanow'u tanıtayım.
blackarmy:-- ben ruslara inanmıyow hehehehe o gelmesin
hh man:-- hişşşşş dinleyin arkadaşlar bu okul gezisine benzemez. çok dikkatli olup. kurallara uymamız gerek. şimdi herkes arkasına yaslansın ve kemerlerini bağlasın. mekiğimiz az sonra hareket edicek. yörüngeden çıkana kadar kemerini çözen olursa. yerinden kalkan olursa. zumzuğu vurdummu kafasına yörüngesinden çıkartırım valla. hadi bakalım keyfini çıkarın macera başlııyyoorrrrrrrrrr
react0r:-- isssppiiikk neler hissediyorsun yıllar sonra doğduğun topraklara gitmek nasıl bir duuyyygguuu
ispik:-- dur be reac dalga geçme. nebiçim sarsılıyor bu yavvv
texas82tr:-- bekle uzayyyyy biz geliyoruzzzz ülleeyyynnnn
2. BÖLÜM
yörüngeden çıkış, rus uzay istasyonuna uğrama, mars'a iniş
maximus:-- çok süper bir tecrübe olucak arkadaşlar.
texas82tr:-- hemde ne tecrübe üstad. balck bak balck uzaya gidiyoz.
react0r:-- balck kim yav
blackarmy:-- bana diyo reac balck benim. o arada bir bana balck der
apocalyps:-- ne yörüngeymiş be kardeşim bir türlü çıkamadık
jewel:-- hh man nezaman çıkarız bu yörüngeden yaa
hh man:-- arkadaşlar biraz sabır lütfen. uzaya gidiyoruz kolay değil. şimdi geziyle ilgili bilgiler veriyorum herkes dikkatle dinlesin. ilk uğrak rus uzay istasyonu. ordaki bilim adamlarına erzak bırakıp ve istasyonu gezip 1 saat sonra ayrılıcaz. ikinci uğrak yerimiz mars buraya iniş yapıp bir gün kalıcaz gezip tozup keyfini çıkarın. üçüncü ve son uğrak yerimiz ay burda 2 saat kadar kalıp daha sonra dünyaya hareket edicez. sizden isteğim tedbiri elden bırakmamanız ve çok dikkatli olmanız.
iSpiK:-- sen hiç merak etme hh man güzel ve sorunsuz bir gezi olucak
blackarmy:-- yav ben bu inanow'a takıldım.. hişşşşştt hoca inanowwww az gel hele bırak şu votkayı balık oldun şişede be hehehe
inanow:-- votka da da
blackarmy:-- oDA olur oDA herşey zamanla sen gel hele hehehehe
hh man:-- black adamla dalga geçme. yörüngeden çıkmış bulunuyoruz kemerlerinizi çözebilirsiniz kimse gereksiz dolaşmasın
ALpMontana:-- vayyy beee bu günleride görücektik ha
şirine:-- theozy ne yapıyor öyle yaaa
react0r:-- gereksiz kargolardan kurtuluyor hehee theozy ne olcek şimdi o elemanlar. sürekli boşlukta süzülecelermi?
theozy:-- valla kara deliğe kadar yolları var. hehehe
bim_28:-- niye yavaşladı bu yav
lazaslan:-- istasyona geldik heralde hocam
hh cilerin uzay mekiği istasyona yanaşmıştı. üyeler istasyonu gezmeye başladılar. hh man bilim adamlarıyla sohbet ediyor onlardan bilgi alıyordu. üyelerin keyfine diyecek yoktu. hepsi bu durumdan çok memnundu.
qapRis:-- ayyyyy burası ne güzel biryer böyleeee
J@CK@L:-- ne çok düğme alet kablo var yaaa elini sallasan düğmeye değiyor ha bide votka şişesine hehehe
hh man:-- herkes burayı dinlesin. bilim adamı arkadaşlardan önemli bilgiler aldım. mars gezegeni ile ilgili.. öncelikle mars gezegeni sakinleri çok kuralcı ve sert canlılarmış. kurallar konusunda hiç bir canlıya taviz yokmuş. çok dikkat etmemizi söylüyorlar. ikinci bir husus. mars köle mafyasıyla meşhurmuş. başka gezegenden gelen canlıları kaçırıp köle olarak satıyorlarmış. üçüncü önmeli olay ise, bunu çok iyi dinleyin. iki marslı yanınıza geliyormuş. birtanesi merhaba dünyalı biz dostuz diye seni oyalıyormuş. diğeride cüzdan telefon ne varsa artık yalan ediyormuş yani uçuruyor sizin anlayacağınız. bu bilgileri göz önünde bulundurun. hadi bakalım 10 dakika sonra ayrılıcaz..
mazlum5:-- marsta hayat varmıymış yav
sonsuzluğa:-- demekki varmış
J@CK@L:-- uyanıklara bak bee biz dostuz ayağına götürüyorlar malı
theozy:-- haydi millet ayrılıyoruz
üyeler uzay istasyonundan ayrılmak üzere mekiğe geçtiler. hh man bilim adamlarına teşekkür etti. yanında getirdiği erzakları bırakarak oda mekiğe geçti. iki saat süren yolculuktan sonra nihayet mars'a vardılar.
theozy:-- evet hepimiz uyarıları duyduk. ona göre. dikkatli oluyoruzki keyfimiz kaçmasın
ALpMontana:-- ulen bide mars ta hayat yok derler esas hayat burdaymış yaavvvv
sonsuzluğa:-- yav resmen bir şehir var burda beee.
blackarmy:-- ama canlılar aynı filimlerdeki gibi koca kafalı hehehehe
marslı:-- sensin len koca kafalı
blackarmy:-- :saskin duydunuzmu
ALpMontana:-- neyi duydukmu
blackarmy:-- :saskin şu yanımdan geçen marslı bana sensin koca kafalı dedi:saskin
ALpMontana:-- hehehe allahın marslısı ne bilir türkçeyi yahu. yolculuk çarpmış seni. açlıkta var tabi. sahi mangal vardı sende hadi cızbız felan coşturalım ortalığı
blackarmy:-- neyse haklısın galiba.. nerde yakıyoz mangalı? heh bak şurda park gibi biryer var orda yakalım hadi
apocalyps:-- ŤêΧ⊠nereye gidiyon
ŤêΧâŠ:-- ahtım var bayrak dikicem heheheh
apocalyps:-- bekle bende geliyorum
react0r:-- ben biraz gezicem gelmek isteyen varmı
marslı:-- merhaba dünyalı biz dostuzz
react0r:-- hadi len ordan nane.. yemezler
marslı:-- gidelim abi türk bu bundan iş çıkmaz
J@CK@L:-- uulleennn marslılar sizin gezegende aşk varmı aşkkk hehehehe
hh man:-- millet nerede yahu
theozy:-- valla hepsi kafasına göre dağıldı
hh man:-- bir sorun çıkmasa bari
theozy:-- çıkmaz çıkmaz sende kasma keyfine bak artık
3.VE FİNAL BÖLÜM
marstan ayrılış, aya uğrama ve dünyaya dönüş
üyeler mars gezegeninde gezinmeye başladılar. herkes canı ne istiyorsa onu yapıyordu. ama hh man biraz tedirgindi. bir sorun çıkmasından endişeleniyordu.
apocalyps:-- ŤêΧ⊠yeter yav çok uazaklaştık. dik artık şu bayrağı
ŤêΧâŠ:-- tamam tamam şu tepeye dikelim ozaman. süper olucak süper hehehe
ŤêΧ⊠nihayet bayrağı dikecek uygun bir yer bulmuştu. ama guruptan ve şehirden biraz uzaklaşmışlardı. apocalyps bu durumdan rahatsız olmuştu. üyelerin bir kısmı, ALpMontana ile blackarmy nin verdiği mangal partisindeydiler.
blackarmy:-- alp hocam takviye isteyen varmı.
jewel:-- alp yok. çay bardağı bulmaya gitti. ben takviye istiyorum.
blackarmy:-- çay bardağını ne yapacakmış yav hallahalla.. neyse getir tabağını jewel
maximus:-- black bizde istiyoruz. ekmek arası yapsanda olur.
blackarmy:-- alışveriş bittimi hocam
maximus:-- sorma şirinem sağolsun bütün mars'ı aldırdı bana
şirine:-- bütün mars'ı aldırdım haaa:angry dur sen daha ayada uğruyacaz
ALpMontana:-- black yap şöle kıralından bir tabakda bize bak ne var bende.
blackarmy:-- hocam o rakılar ne yaaa nerden buldun onları
ALpMontana:-- hehehe gelirken yanımda getirdim. ulen hep mehtaba karşı içiyoz bu meledi. bide mehtaptan dünyayı seyrederek içeyim dedim. hehe
blackarmy:-- hehe iyide marstayız
ALpMontana:-- olsun ha ay ha mars farketmez
mazlum5:-- blackarmy hani benim takviye yavv
blackarmy:-- geliyor hocammm.. alp bak bak o uzaylı geliyor yine.. bak şimdi.. len kocakafa hehehe gel bak turkish kebab and rakı var gel hehehe
marslı:-- bana bak bu iki oldu kocakafa sensin lan. bak karışmam haa
blackarmy:-- :saskin bu seferde duymadım deme alp
ALpMontana:-- duydum duydum :saskin
marslı:-- hem siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz. okuma yazma yokmu sizde. bak levhada mangal yapmak yasaktır yazıyo.
ALpMontana:-- heee harbiden yazıyomuş. yürü len işine başı büyük keyfimizi kaçırma.
marslı:-- görürsünüz siz belediye ekiplerine şikayet edicem sizi
blackarmy ve ALpMontana marslıyı pek dikkate almamışlardı. gülüp eylenmeye ve mangal partisine devam ettiler. react0r ve beraberinde geziye çıkan gururp. ufak bir alışverişin ardından. diğer üylerin yanına gitmek üzere yola koyuldular.
sonsuzluğa:-- üffff çok yoruldum.. ama deydi güzel hediyeler aldım
iSpiK:-- ama ne dehşet bi gezegenmiş bu mars böyle bee. baksana adam 11. katta oturuyo ama arabasını gözünün önüne park ediyo. çalınma olayı falan yoktur burda.
bim_28:-- sen benim yaratıcı insanımdan üç tanesini getir sal buraya onada bir çare bulurlar heheheh. sonra haber manşetlerini oku. marstan çalınan otolar merkürde bulundu hehehe
magneta:-- iyide sizede tuhaf gelmiyormu bu marslılar bizi hiç yadırgamıyor.
theozy:-- daha önce gelen giden olmuş ilk başta yadırgamışlar. gezegene gelenleri kabul etmemişler. ama bakmışlarki iyi gelir kaynağı sonunda turizime sıcak bakmaya başlamışlar.
SHARK:-- hadi yaa peki sen nerden biliyon.
theozy:-- siz alış veriş yaparken bir kaç marslıyla sohbet ettim.
react0r:-- benim anlamadığım bunlar senden benden güzel türkçe konuşuyorlar.
KıRmIzIkIz:-- valla neyse ne marsa gelmişim geziyorum herşey çok güzel gerisi beni ilgilendirmiyor.
senarist:-- valla yav şunlara bak. uzaya geziye gönderdik. yok şu böle yok bu böle. yazmıcam valla finali kalıcaksınız uzayda haaa:Sopa
marslı:-- merhaba dünyalılar korkmayın biz dostuz
react0r:-- hadi canım uzaa yanfir kaybol
marslı:-- ney? buyur?
react0r:-- anladın sen onu. kaybol diyorum ilerle
marslı:-- hayır anlamadım ne demek o
react0r:-- made in gaffur canım. devam et. ne laf anlamaz yaratıksınız yav.
magneta:-- kafa büyük içindeki küçük heralde hehehehe
marslı:-- ay yürü hayatım gidelim misafir perver olmican bunlara
marslı:-- bidakka bidakka ben uyuz oldum şimdi. siz niye böyle davrandınız bize.
react0r:-- hadi len uyuz olmumuş. biz dostuz ayağına götüreceksiniz cüzdanları dimi
marslı:-- sen bizi neyle suçluyosun be pis dünyalı
react0r:-- neee bana pis haaa yedim len seni koca kafa
theozy:-- reac dur yapma.. ispik dur sen bari karışma eyvahhhh gitti elamanın kafa
react0r:-- ulen kulağımı ıssırma erkek gibi dövüş
ispik:-- ıssırma lan kardeşimin kulağını
theozy millet çbuk hh man'i bulun olayı haber verin. ben kavgayı ayırmaya çalışıcam.
react0r ve ispik marslıyı araya almışlardı. allah ne verdiyse dalıyor. ağızını burnu kırıyorlardı. theozy nin ayırma çabaları sonuç vermiyordu durum gittikçe kötüleşmeye başlamıştı.
( mars'ta bilinmeyen bir yer )
ŤêΧâŠ:-- hazımısın apo tarihi bir olay gerçekleştiriyoruz. bismillahhhhh torunlarımız bizle guru duyacak. yallahhh
apocalyps:-- tüylerim dike diken oldu bee.. çok duygulandım
marslı:-- hişşşşt len ne yapıyonuz siz. kaldırın elleri kıpırdamayın.
apocalyps:-- eyvahh texas bunlar askere benziyor. yandık
texas ve apocalyps bilmeyerek askeri bölgeye girmişlerdi. marslı askerler tarıfından göz altına alındılar. diğer bir tarafta mangal sefası süren üyeler az sonra başlarına gelecekten habersiz eğlenmeye devam ediyorlardı.
lazaslan:-- black bak mangalın başında uzaylılar varr
blackarmy:-- hop alooooo çekilin len ordan
marslı:-- mangalı yakan ve size hakaret eden bu arkadaşmı
marslı:-- evet memur bey bana iki defa koca kafa dedi. şurdakide bana hakret etti. oda başı büyük dedi
ALpMontana:-- ikiside aynı anlama geliyor len zaten. laf kalabalığı yapma:angry
marslı:-- beyler bizimle geleceksiniz. sorun çıkarttınız ifadeniz alınacak
maximus:-- bidakka yaa nerye götürüyonuz. sorun felan yok. hişşşt alo kime diyommmm.. aaa hiç tınlamadılar yav götürüyolar.
jewel:-- bişeyler yapalım yaa hh man'e haber verelim
hh cilerin durumu içinden çıkılmaz bir hal almıştı. texas ve apo askeri bölgeye girdikleri için sorguya alınmışlardı. react0r, ispik ve theozy kavga çıkarmakla suçlanıp. tutuklandılar.
qapRis:-- hh mannnn yetiş kavga çıktı
şirine:-- hh mannn alp ile black'i götürdülerrr
hh man:-- durun yav noluyorsuz. yavaş teker teker.
qapRis:-- kavga çıktı reac, ispik, theozy orda kaldılar.
şirine:-- black ile apl ide götürdüler. uzaylının birine hakaret etmişler bide mangal yakmak yasakmış
hh man:-- eyvah korktuğum başıma geldi ben dikkat edin demiştim.
maximus:-- hadi bişeyler yap
hh man:-- tamam herkes mekiğe binsin ve hiçbiryere çıkmasın ben marslı yetkililerle görüşmeye gidicem. lütfen başka sorun istemiyorum kimse biryere ayrılmasın.
hh man hemen yola koyuldu. başlarına bişey gelmesinden ve cezalandırılmalarından korkuyordu. yabancı şubeye giderek yetkili biriyle görüşmek istediğini söyledi. onu biraz beklettikten sonra bir odaya aldılar az sonra içeriye dev cüsseli ve ünüformalı bir marslı girdi. hh man arkadaşalrının durumunu sordu. ve arkadaşlarının iyi niyetli olduklarını ne yaptılarsa bilmedikleri için yaptıklarını söyledi. yetkili önceleri sert ve sinirli bir tavırla cezalandırılacaklar desede sonunda yola geldi. ve gezegeni hemen terk etmeleri şartıyla serbets bırakılacaklarını söyledi. hh man şartı kabul ederek arkadaşalrını teslim aldı. yol boyunca kimse konuşmadı ve mekiğe vardılar.
hh man:-- herkes yerine otursun. kemerlerinizi bağlayın. hemen ayrılıyoruz.
blackarmy:-- mangal orda kaldı
hh man:-- black şansını zorlama istersen. valla o mangalın üstünde pişiririm seni haaa
blackarmy:-- tamam tamam kızma yav şaka yaptım:utan
SHARK:-- bozmayın moralinizi yavv bakın kimseye bişey olmadı hadi gülün biraz daha ay'ı gezicez
hh ciler marstan ayrıldılar. kısa bir yolculuğun ardından aya ulaştılar. keyfi kaçan üyeler ayın muteşem manzarısını görünce. yine gülücükler saçmaya ve neşelenmeye başladılar.
hh man:-- 2 saat kalıcaktık ama marsta yaşadığımız o tatsızlıktan sonra size ceza olsun süreyi bir saate indirdim şimdi inin kimse biryere dağılmasın.
theozy:-- tamam yav çok yüklenme millete.. hadi inin arkadaşlar keyfinize bakın
ŤêΧâŠ:-- gel gel apo şu aya bi yazı yazmazsam çatlarım
apocalyps:-- aman texas gözünü seveyim yine başımıza bişey gelir
ŤêΧâŠ:-- yav yok bişey olmaz gel
mazlum5:-- ben burayı sevmedim yav hani ne yaşayan var ne bişey.. baksanıza alabildiğine taş toprak..
sonsuzluğa:-- bencede yaa fazla durmaya gerek yok hadi gidelim..
üyeler biraz sağa sola bakındıktan sonra. tekrar mekiğe dödüler. texas ve apo yazılarını yazıp onlarda yerlerini aldılar.. uzay gezileri sona ermişti. herkes halinden ve geziden memnundu. marsta yaşananlar güzel bir anı olarak hatıralarda kalıcaktı. hh man arkadaşarına başlarına bişey gelmesinden korktuğu için sert tepki verdiğini söyledi ve gönüllerini aldı. neşe içinde güle oynaya dünyaya indiler........
( tubitak gözlem evi saat sabaha karşı 05.30 )
tarık:-- :saskin aman yarabbi böyle bişey mümkün değil olamaz.. berk gel bir bak teleskoptan.
berk:-- bu ne yaaa :saskin allahım aklımı koru.. hemen profösöre haber vermeliyiz.
( bilinmeyen bir ev )
zıırırırırırırırırırırırırrrrr
zırırırırırırırırırırrrrrrrrr
profösör:-- kim bu saate yaaa.. alo buyrun
berk:-- hocam çok tuhaf bir durum söz konusu. gelmeniz lazım. kusura bakmayın. önemli olmasa aramazdım.
profösör:-- evladım sakin ol ne oldu anlat
berk:-- telefonda olmaz hocam mutluka gelip görmelisiniz
profösör:-- tamam geliyorum.
profösör hemen hazırlanır ve yola çıkar. kısa bir süre sonra gözlem evine varır
profösör:-- neymiş bakalım bu çok önemli durum
tarık:-- hocam teleskoptan bakın
profösör:-- aman yarabbi bu mümkün değil. olamaz olamaz:saskin
berk:-- hocam belki 15 20 kere tekrar tekrar ayarlayıp baktık. ama sonuç hep aynı
profösör:-- hemen sayın bakanı aramam lazım.
( ankarada bir ev )
zııırırıırırrrrrrrrrr
zırırırrrrrrrrrrrrr
bakan:-- üfff beee kim bu yaaaa. aloo
profösör:-- sayın bakanım efendim özür dilerim rahatsız ettim. gözlem evinden profösör hakkı ben.
bakan:-- estafurullah hocam dinliyorum.
profösör:-- efendim çok tuhaf bir durum söz konusu. gelmeniz mümkünmü acaba. çok ilginç bir durumla karşı karşıyayız
bakan:-- hocam gelebilmem mümkün değil burdan söyleyin sorun nedir..
profösör:-- efendim arkadaşalar bir saat önce ay yüzeyinde bir yazı tespit etmişler.
bakan:-- hocam ne yazıyor. meraklandırmayın beni
profösör:-- efendim büyük harflerle
mademki türksün. göster ürksün yazıyor
bakan:-- :saskin:saskin:saskin