hh buyuyormu kanmı kaybedıyor

direnn' Alıntı:
sadece tahmin edebiliyorum çünkü o ikinizin yazdığı mesajlardan hemen sonra banlandı.
o yazdıklarıyla seni kasdettiğini sen nerden biliyorsun peki başkalarını kasdetmiş olamaz mı...

ordakı tek olumsuz mesajı ben attıgıma göre bana soylemıs olmalı değil mi....

sonuc olarak bu asla senı ılgılendırmez cunku sen kımsın kı?

foruma acfdgın konu yok senın . sömürücü takımının önde gidenisin.

bir mesajında bu foruma artık gırmek ıstemıyorum gıbı bir sözün vardı bence sözünü tutmalısın. cunku bu konu bırazda sömürücüleri kastediyor. eger sözünün eriyse sözünü tut.neyse bunları gecelim.

son olarak sunu soyleyım direnn insanların hakkında konusurken bu kadar ucuz karar verme. once bır dogrulugunu arastır. ben senın yerınde olsam uzunefe ye sorardım mesela...belkı bu mesajımda görevımıde aşıcam ama buna benzer konularda bunun gıbı bir iftiranı duyarsam okursa bırdaha buraya gıremezsın. sana söz verıyorum...

konuyu basından sonuna kadar 5 sayfa boyunca okudum.
ve su yorumu yapmaya karar verdim.

""""""""""""""
Önce arkadaslar maver, a r e s vs.. dediğiniz adamlar bu sıteye saldıran kısıler degıl mı?
hala mı bunlar neden gıttı dıye sorgulanıyor?
bu adamlardan belkı bırseyler almıs olabılırsınız ancak
bu sıteyı satan adamların da bu sıtede
olma yerlerı yok dıe
dusunuorum ve oylede olmus zaten.
"""""""""""""""""""
Direnn
arkadasım bu sıtede kısıler bıseyler yaparak bı yerlere gelmısler
su anda baska bır nıck altında mı gırıorsun bılmıorum ancak
hadı baska bır nıck altında gırsen dıyelım
su anda J@ck@l'ın mesaj sayısını gecebılecek mısın?
yada gecmıs mıydın?
bu adam bu sıteye yonetıcı olduysa
herkesın guvenını kazanmıs
herkese bıseyler kanıtlamısta olmus.
sen ne verdın bu sıteye?
ne verdın de kendınde elestırme yetkısını goruorsun?

reactor, j@ck@l (ki j@ck@l belki de benim site de en sevdiğim moddur) anlamadığınız arkadaşımız sizin bu tavrınızdan şikayetçi ama siz hala devam ediyorsunuz aynı şeye kusura bakmayın ama üyelerin sürekli modlara yavşaması onları da havaya soktu herkesten bunu bekliyorlar ve karşı görüşte bi fikir beyan edilince sert tepki veriyorlar yanlış anlama hiç kimseyi kastetmiyorum sizi de ama genel görüntüden bahsediyorum sadece bi de reactor bu siteyi sattı dediğin adamdan sonra keylogger trojan bölümüne uğramaz oldum verilen programların kalitesi düştü, programlarda trojanlar, virüsler arttı tartışmış olabilirsiniz ama bence yine de yiğidi öldürün hakkını verin hackhell in bugüne gelmesinde onların çok büyük emekleri vardı...

hackhellın bugunlere gelmesınde
100.000 kısının emegı var arkadasım
3-5 kısının degıl !!

Ben aranızda yeni olanlardan biriyim bu konuda konuşmamam gerekir diye düşündüm ama tutamadım kendimi
1.si forumun eski tadı kalmadı diyenlere eski tadı nasıldi bilmem ama ben bu foruma nisan da üye oldum ve o an bu forumu gördüğümde şok oldum desem yalan olmaz çünkü ben böyle paylaşım ve yardımseverlik görmedim pc ile ilgili tüm problemlerimde yardımcı olundu ve ben üniversitede okuyorum arkadaşlarıma gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi
2. si Mod lar şöyle yapıyor böyle yapıyor canı sıkıldığında konu kilitliyor user banlıyor gibi şeyler bana çok saçma geliyor onların yerine koysanıza kendinizi bi deneyin bakalım bütün konuları oku mesajları oku sonra userlerin paylaşımda virüs vb. şeyler varmı bi baksanız demeleri onları kontrol etmeleri ve neler neler sonucta onlar bot değiller insanlar yani devlet dairelerine gittiğiniz zaman oradaki muamleyi görüyorsunuz onlar maaşla çalışan personeller neden öyle davranıyorlar adamlar günde kaç kişiyle uğraşıyorlar bizim modlarımız ne yapsın yani verdikleri hoşgörü fazla bile
3.sü hani olurya sen niye konuşuyosun diyen olursa da onlara söylüyeceğim ben pc mi yeni aldım ondan önce cafeden veya arkadaşın pc sinden bağlanıyordum onun fazla bi katkıda bulunamamıştım bundan sonra çorbaya tuz atmak için bende çalışacağım
saygılar yazım eleştiri maksatlı değildir sadece dışarıdan ve yeni olanlara nasıl görünüyor onu belirtmek istedim teşekkürler

.

kardes sana bi kardes tavsiyesi forumlari ciddiye alma ama kurallara uy forum demek bana gore bi karanlik oda .. guncel hayatinda yapamadiklarini forum ortamlarinda yapip eglenen ve kendini tatmin eden BAZI insanlar olabiliyo...
ama bende eminim bos yere konu kapanmaz ve ban atilmaz...

J@CK@L' Alıntı:
ordakı tek olumsuz mesajı ben attıgıma göre bana soylemıs olmalı değil mi....

sonuc olarak bu asla senı ılgılendırmez cunku sen kımsın kı?

foruma acfdgın konu yok senın . sömürücü takımının önde gidenisin.

bir mesajında bu foruma artık gırmek ıstemıyorum gıbı bir sözün vardı bence sözünü tutmalısın. cunku bu konu bırazda sömürücüleri kastediyor. eger sözünün eriyse sözünü tut.neyse bunları gecelim.

son olarak sunu soyleyım direnn insanların hakkında konusurken bu kadar ucuz karar verme. once bır dogrulugunu arastır. ben senın yerınde olsam uzunefe ye sorardım mesela...belkı bu mesajımda görevımıde aşıcam ama buna benzer konularda bunun gıbı bir iftiranı duyarsam okursa bırdaha buraya gıremezsın. sana söz verıyorum...
2005 ten beri bu siteye üyeyim, boş zamanlarımda siteye girip yararlandığım paylaşımlara teşekkürümü ediyorum ve konu açaıp paylaşımlarda bulunacak kadar boş vaktim yok, olsaydı ben de herkes gibi seve seve paylaşırdım.
jackal arkadaşım;
paylaşım yapmadım diye bana "sömürücü takımın önde gideni" diyemezsin.
ayrıca ben son zamanlarda gördüklerim hakkında yorum yapıp hakkım olan eleştiriler yaptım ve kimseye de bir iftira da bulunmadım bu şekilde de suçlayamazsın beni.birşeyler zoruna gitmiş olmalı ki bana böyle ağır bir suçlamada bulunuyorsun...

önce konuyu açan arkadaşıma
keşke gerçek nickinle konuyu açsaydın,

eğer mod arkadaşlar konuyu kilitlemeseler
emin olun tartışmalar çok büyüyor,
insanlar sinirlenince ne dediğini bilemiyorlar,
örnek olarak elensu arkadaşımız
çok sakin bir üye olarak tanıyorum kendisini,
bir konu oldu ve tartışma büyüdükçe büyüdü
hatta bir tehditler havada uçuştu
sonuçta o kunuda
elensuda dahil 5 üye ban yedi,
ve konu kilitlendi,
eğer konu kilitlenmese emin olun olaylar dahada büyürdü,
biz sakin olmayı ve tartışmayı bilmiyoruz
karşımızdakilere hakaret tehdit etmek hakkımız gibi davranıyoruz,
mod arkadaşlarımın art niyetli olduklarına inanmıyorum,
hepside gecesini gündüzüne veriyorlar
ve hackhell'i seviyorlar,

kardeşim eğer böyle bir durumla karşılaştıysan link ver bakalım
ama ben mod arkadaşlarımızın kasıtlı davrandığına inanmıyorum,
sonuçta insanız
yanlışlarımız mutlaka vardır
ama art niyet kesinlikle yoktur,

diren : kardeşim J@ck@l tarafsız ve iyi niyetli bir kardeşim,
biri sana kitapsız derse senin tepkin ne olur acaba,
emin ol J@ck@l art niyetli biri olmadığına eminim,
tabiki hataları vardır,
ama art niyeti asla yoktur,
bu sitede gecesini gündüzüne katan ender insanlardan biridir,
ben kendisine saygı duyuyorum,
vede seviyorum,
şuanda özel hayatı iyi gitmesede
bunu hh ye yansıtmamak için elinden geleni yapıyor,
lütfen eleştiri yaparken,
tek taraflı yapmayalım,
saygılarımla

vala ben form sitelerinden nefret ederdim HackHell ile karşılaşana kadar şu anda çok memnunum daha hiç banlanmadım nedeni tartışmalarda argo kullanmadım kırıcı olmadım aslında hiç bir yorumda argo kullanmadım argo konuşmak meziyet olsa herkes konuşurdu onun için burda mod arkadaşları değil konuşurken kendini kaybedenleri eleştirmek lazım

vala ben form sitelerinden nefret ederdim HackHell ile karşılaşana kadar şu anda çok memnunum daha hiç banlanmadım nedeni tartışmalarda argo kullanmadım kırıcı olmadım aslında hiç bir yorumda argo kullanmadım argo konuşmak meziyet olsa herkes konuşurdu onun için burda mod arkadaşları değil konuşurken kendini kaybedenleri eleştirmek lazım

Kimse boşyere banlanmaz haybeye konu kapanmaz burası ciddi bir forum.J@ck@l deptiyse boşa depmemiştir ki okuduğum kadarıyla banlanma nedeni gayet makul.

konunun bu kadar uzaması bıle
yonetıcılerın ıyı nıyetlı oldugunun
bır gostergesıdır :)

tartışmanın bence daha fazla uzamasına hiç gerek yok modlar ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor.rahatsız oluyorsan hh girme ve sitemizin huzurunu bozma.Yapıcı ol yıkıcı olma :(

banlanması gereken birisi varsa bu da benim :)
böyle bişiler bekliodun sanırım :p

kendi söylediklerine de cevap bekliyosundur

şöyle başlıyalım

1-kimse haksız yere banlanmıyo,hatta bu durum bazen o kadar canımı sıkıyo çünkü
bana göre banlanması gerekenler bile banlanmıyo uyarılıyo yani o konuda ban atılmasının zor olmasının dışında bi sorun yok bana göre

2-eski tadı kalmadı diyosun forumun evet bu konuda sana katılıyorum ama nasıl eski tadı kalmadı???eskiden forumda tartışmaları bu kadar çok görmezdim hatta ilk üye olduğum günlerde hiç görmedim bile diyebilirim.ama ne olduysa oldu 5-10 tane provakatör konu açıp duruyo(özellikle Cash bi süre yok diye Her Telden bölümüne) insanları birbirine düşürmek için.bu tartışmalara bir çok kişi katılınca olay büyüyo sence bunun paylaşım forumunda bir anlamı var mı?bence yok.çünkü paylaşım forumu tartışmayla değil paylaşımla büyür siyasi,dini vb. konularda farklı kişilerin farklı fikirleri olduğu için bunları değiştirmek zordur ve konu uzar gider,en sonunda birbirine sinirlenen insanlar ne yapar??ya küfür eder ya da tehdit eder çünkü insanın içgüdüsü haksız da olsa kendi fikrini kabul ettirmesini bekler insandan.tabii ki forumda bunun yeri değil tabi bi de banlanmak umrunda olan var olmayan var onları hiç sevmiyorum.ama forumun tadı değişsede güzel forum

3-Forumdan gidenlere çok küfrettim arayıpta bulamadıkları neydi anlamadım.birisi msn de 'kıymetimizin bilindiği yerdeyiz artık ...com yazmış'''şimdi tekrar küfretmek istemiom ama şu bilinsin: herkes hakettiği ilgiyi görüyor.en basit örneği bu konuda direnn kendine gösterilen ilgiden çok memnun kalmış msj bile atmıyo artık.ama işler her zaman böyle değil.fikirlerini kurallar dahilinde paylaşana kimsenin sözü yok güzel bi yazı yazana paylaşım yapana gereken değer veriliyor.söylediğin kişilerden bi tanesinde bile karakter olsaydı forumdan giderken arkamızdan konuşmazlardı forumda heryerde reklamlarını yapmazlardı.siteyle ters düşen herkes o foruma gitti orda aradıklarını bulabildiler mi hayır hatat artık forumları bile açılmıo niye mi herkes hakettiğini buluyo çünkü :) ne yapmaları gerekirdi onu da söyleyim...biz böyle böyle bir forum kurduk hepinizi bekleriz arkadaşlar.daha fazlasına gerek yoktu ama bu işinde b..unu çıkarıp bize şöyle yapıldı böyle yapıldı yalanlarıyla belki orda daha iyi bir görev yaparım hayaliyle gidenlerde salaklıklarına doymasın açılmayan forumlarıyla oynuyolar,bizlere fake mail atıyolar,arada gelip küfrediyolar, sitemize saldırı yapıyolar şu anda.yani anlıycağın boş işlerin kalfası oldular

4-sen düşünsene senin bi forumun var günde bilmemkaç kişi gelio siyasi içerikli tartışma çıkarıyo ve sen bu konuları kapatmıyosun.konuda diyelim xyz partisinin progopandası yapılmış foruma gelenler ne düşünür senin ve forumun hakkında: ne düşüneceklerini ben söyleyim sana..bu forumun sahibi de xyz partisiyle aynı düşünüyo ben onunla aynı şekilde düşünmüyorum benim bu forumda işim olmaz.ve sonuç olarak istersen 10 milyon üye olsun forumunda en azından böyle düşünen 3 milyon üyeyi kaybedersin.onun için forumda farklı fikirlere saygılı olmak,belirli bir fikrin ortaya çıkaranları ve propaganda yapanları engellemek,gerekirse forumdan uzaklaştırmak forum için en iyi ve en mantıklı çözüm

neyse gerçek nickini yazarsan sana forumla ilgili bi sürü bişiler yazarım

şimdilik düşündüklerim kısaca böyle

banlanıcam diye kimse susmamalı bence yani kendi hakkını aramalı sucluysa susmalı sucsuzsa arkasında durmalı ispatlarıyla birlikte millet onune yuzu ak cıkmalı.eger ortada bir hata varsa duzeltilir kimse kimseyi bosyere banlamz zaten.

ßanLanan UserLerin ßan SeßepLeri tek tek açıkLanıyor.. ßi haksızLık oLsaydı ßu seßepLere söz ßuLunamazdı Zannetmiyorumki hiç ßir smod arkada$ta kafam esti ßanLadı desin... AduLt ßöLümü Mod'u oLarak.. hergün açıLan konu kadar daha önce veriLen konuLar oLuyor.. SürekLi Takip isteyen ßir ßöLüm.. KaLiteLi ßir hizmet vermeye çalışıyoruz.. Aynı üye uyarıLara Rağmen sürekLi veriLen konuLarı veriyor.. DoLaysıyLa uyarıLara uymadığı için ßanLatıyorum... ßir Çok User arkada$ımızada TöLerans gösterdim.. doLaysıyLada UserLerLe aramda en ufak ßir Sorun oLmadı ßöLümüm tarafındanda SeviLen ßir Yöneticiyim.. ßakıyorum HH göze çarpanLarı Konusuna en iyi modLar Kısmında her ßöLümün yöneticisinin ismi var Demekki ßi sorun yok UserLerLe Mod'Lar arasında.. Taßi Arada İstisnaLar çıkıyor.. Ama "kaide"yi ßozacak kadar güçLü değiL.. HackheLL haLen TR'nin en kaLiteLi ßi kaç forumundan ßiri.. üye sayısı iLe değiL ßunu içerik,yardımseverlik iyi yönetime ßorçLuyuz.. Sahipsiz ßir Site değiL SizLere en iyi hizmeti vermeye çaLı$an gecesini gündüzüne katan ßir yönetime Sahipsiniz Değerini biLin ßu mesajı yazdıgım saat gecenin 03:16 'sıdır umarım anLatmak istediğimi anLamı$sınızdır.... gün geLicek ßiz gidicez siz yöneticeksiniz.. $imdiden iyi $eyLer ekinki o ekinLeri ßiçip yediğinizde ağzınızda ßir tat kaLsın..saygıLar..

KaRma' Alıntı:
ßöLümüm tarafındanda SeviLen ßir Yöneticiyim..
karma seni sevmeyen ölsün diyerekten;

bölümüm güncel itibarıyla forumda tartısmalarda en çok konu kapatan mod lardan biriyim bu konuda elestride çok aldım fakat buna mecbur kalıoruz siyasi bir konu açılıor bir iki msj ii güzel yapıcı elestiri sonra karsılıklı atısmaların basladıı anda konuyu kapatıorz neden konu uzayacak ve tatsızlık yasanacak bunu önlüoruz

siyasi nin yanında Fethullah Gülen konusu çok tartısıldı 1-2 değil 4-5 konu kapattım Gülen ile alakalı yani çok tartısıldı ve hiç bi sonuca varılmadı son kapattıım Gülen konusunda ise kapattıım için elestiri aldım fikir alısverisini engelliorumusum halbuki dediim gibi önceki konularda bi sonuca varılmadı bunda da karslılıklı atısmalar basladıı anda kapattım suçlu oldum

bir baska olayda dini konuların tartısılması yasaktır çünkü hassas konulardır geçenlerde yine geç müdahale ettim bi konuda bi arkadasımız Allahın varlıını sorgularken diğeri ona akıl veriim derken hakaret etmis ikisinide sonucta banlattırdım ikiside suçluydu birisi kıskırtıor birisi ise şikayet bölümüne yazacağına hakaretle karsılık verior ve bu arkadaslarımızdan biri banı kalktıı gün bana pm den kınama msj ı yolluor o dini savunurken ben banlatmısım ben ise gerekli açıklamayı yaparak sineye çektim halbuki kurallar açık ve nettir ki her bölümde de hemen hemen bölümde konu açmadan önce kuralların belirtildii sabit konular vardır malesefki görüntüleme sayısı bile komiktir

son olarakta forumumuzda barındırmadıımız açık ve net olarak bölücülüğünü ortaya koyan userlerdir geçen bi tanesi sınırsız banlandı bir kaç gün önce de yine bi arkadası buna benzer günceldeki bir konudan dolayı 10 gün banlattırdım ki banlattırdıım arkadasta konu içerisinde hakarete basvurarak acizliini göstermistir

bu güne kadar ise yine bir çok arkadası banlattırmadan msj ını ya silerek yada editleyerek ii nietimi göstermeye çalısmısımdır

simdi bu saydıklarımda haklı olduumu dusunuorum sikayetçi olan arkadas/arkadaslardan bunların dısında haklı olduklarını savundukları ve kapatılan bir konu varsa link alabilirmiyim ???

çok konustum :sigara:

Geri