hh buyuyormu kanmı kaybedıyor

nickini yazabilirsin burda kimse haksız yere banlanmaz böle bişey görülmemiştir rahatsızlık duydugun olayı örnek olarak link verebilirsen daha iyi inceleyebilir gereken yorumu yazarız.

arkadasım burda hh nın kuculdugunu one surmussun buna katılmıyorum. nıckını solersen daha cok yardımcı olabılırız sana. bırda buradakı sacmalıklardan bahsedıyosun onların cogunun sebebıde foruma uye olalnların forum kurallarını okumadan hareket etmesıdır. herkes forum kurallarını okusa ve ona gore hareket etse bole seyler yasanmaz. tartısmalarda konunun kapanması haklı. cunku ufak bır tartısmada hakaret ve kufure kadar bır cok sey solenıyo. bunları onlemek ıcın konular kapatılıyo. burda kımse kendı kafasına gore keyfınden konuları kapatmaz.
sıkyatını ılettıgın halde sana yardımcı olmayan bır mod veya smod varsa sole teskkurler

DKC' Alıntı:
forumun bozulmasında en büyük etki geyik ve komedi bence, çünkü herkez paylaşım yapmakyan veya burdaki arkdaşların sorunlarını çözmekten uzaklaşmış,herkez için söylemiyorum ama % 85 'i böyle malesef..

bi geyiqtir komik resimdir dedikodudur gidiyo da nereye kadar,isminden de anlaşılacağı gibi site formatta hack sitesi ama dışardan tanımayan biri baktığında hack ten,programlamadan donanım dan eser görmüo,

bu benim şahsi fikrim,inş. ilerde yine eski HH deki tadı alırıs..

bu arada sana katılmıyorum DKC arkadasım. forumda her turlu konu mevcut. modlar geyık mızahla vakıtlerını gecırmıyolar eger vakıtlerını geyık mızahta gecırıyo olsalardı hıcbırseyle ılgılenemzlerdı. modlar her turlu konulara bakıyolar bundan emın olabılırsın zaten her boluun kendı modu var. geyık ve mızah olmasa olmazlarındandır forumun. buradakı arkadaslarmızın ıı vakıt gecırmelerı ıcın acılmıs bır bolumdur. herkes ıstedıgı gıbı ıstedıgı konulardan faydalanır. tesekkurler

seviyeli bir şekilde tartışmak kaydıyla zaten konular kilitlenmiyor
ama genellikle araya kötü laflar girior ve herkesin demek istedii içinde kalıor
eğer bazı konular kapanmasa işte o zmn user'ların HH e saygısı kalmaz..:goz:

Çok Çok açık konuşucam sana
Burdaki hiç bir mod şahıslara ve konulara karşı kapama ve ban cezası vermiyor burda nik verebilirsin önerin veya şikayetinden dolayı sana kimse karşı tavır almaz eski hh yeni hh die bişi yok buna katılmıyorum Mod nedir Smod nedir onu önce kavrayalım eski ile yeni arasında kıyaslama yaparsan bu gün yönetimde bulunan arkadaşlarına haksızlık edersin eskiler bizi artık ilgilendirmiyor buradan kimse zorla uzaklaştırılmadı kimseye zorla git veya kal denmedi saydığın isimlere bakiyorum da hangi akla zihniyetle yazdığını merak ediyorum ( arkadaşınsa Bilemicem ) genelleme yapmıcam isimde vermicem herkes anlar aralarından birisini örnek vericem sana Şu an görevde olan kardeşim kadar sevdiğim bir Smod arkadaşıma ana bacı küfür eden arkadaş, saydıklarının arasında üzgünüm ama bu tür şerefsiz şahsiyetteki kişiler HackheLL ailesinde zaten yer almasına yönetimimiz izin vermezdi vermedi de bu bir

ikinci Hackhell kişilere yönelik bir site değil 100 000 üyemiz var ve sizlere daha iyi hizmet etmek için yeni yönetim kuruldu gayet de iyi çalışmakta kimsenin emekleri de boş gitmedi hakedenler aramızda halen Bizler kimseye şahsi hakaret gelmemesi için dikkat edersen konu kapatıyoruz küfür hakaret saygısızlık v.s olduğu zaman ban cezası verilmekte dikkatini çekerim hee ben haksız yere banladındım diosan link ver üstadlar değerlendirsin ....

ben bu onerıye ciddiye alınması gerekse bıle nıckını sakladıgın ve

hackhell'in müdavımlerınden (Ben ole sanıyorum ) olmana ragmen

bır kullanıcı adının arkasına saklandıgın acıkca fikirlerini söyleyemedıgın için

cevap vermek istemezdım.

Ama acıkcası soyledıklerının bır kısmına katılıyorum. oda %10 luk bır kısmı.

katıldıgım nokta;

konular ne kadar gereklı olarak kapatsakda bıraz hoşgörü ve tatlı dil bizde olmalı.
Aslında oluyor ama ınanın insanın sabrı bir yere kadar.Ama ne olursa olsun eger bız bu konumdaysak buna katlanmalıyız.

yanı mod oldum dıye havaya gıren ınsanlar yada ne oldum delısı olan ınsanlar burda zaten barınamaz.
1-2'si dısında saydıgın isimler zaten bu sebeple burda barınamayanlardır!!!

yani HH e ihanet eden insanlardır.Onlar artık bizi ilgilendırmıyor.Cunku ayrı bır sıtlerı var orayada takılabılırsın.

Sebepsiz yere kımse banlanmaz.hıc bır zaman HH yonetıcılerı su kadar uyemız var su kadarı olmasa bişey olmaz dememiştir dıyemezde.

Böyle bir düşünce hakım oldugu zaman ilk başda ben bırakırım burayı.Ama asla olmayacak..

özeleştiri yapmak gerekırse bıraz geyik konularının öne cıkdıgı söyleyebılırım forumda.

yada HH ın oyle bır içeriği varkı bazı artık konular çift dikiş hatta 10 kez tekrarlanıyor.

Ama burda üyelerede cok iş düşüyor.Karşılıksız bu site için calışan adeta hayat biçimi
halıne getirdikleri yaşamında hiç bir ödül yada hiç bir övgü yada...... almamasına ragmen bu kadar emeğine ragmen bu kadar eleştiri almaları bizleri nasıl etkılıyor.
Bir düşünün.Eger hala kendınızı haklı görüyorsanız bu konuları acın.

Fikrine saygı duyuyorum ama nıckını sakladıgın için sana saygı duymuyorum.

$uanqi Konuya BaqaLım Herqes SevyeLi Bir Biçimde Fiqrini söLüyor...Ve Görüyoruzqi SEvyeLi oLunca Kimse Kapatmıyor...!
Bu KuraL bütün Forumda GeÇerLi oLuyor Ve YöneticiLer Tarafından UyguLanıor...!

sömürücü zihniyet değişmedikçe ki kesinlikle değişmez bu böyle gider...

2 GB'lık upload yaptım tek bir cevap yok : )

neyse,geyiğe devam edin siz

modlara fazla haksızlık etmeyelim. ben daha yeniyim bu forumda. fakat tartışmalara modların fazla müdahale etmediğini gördüm. müzik haberleri kısmında aylardır rap-rock kavgası var. insanlar iyice abarttı tartışmanın dozunu fakat modlar müdahale etmediler. örnek mesela..

Bencede hackhellede haksızlık gibi bişey sözkonusu olmaz bence ayrıca nicikini saklamanı garipsedim... arkadaşların dediği gibi link verirsen iyice değerlendirilir..

nickini bile saklayan bi kişiee cvp wermek uygun olmaz bana göre
hic kimse böle kibar bi şikayet karşısında banlanmadı ama demek öle düşünüosun sen saygı duyarım
herşeii acıkca ve dürüstce konuşmak daha doru olur

ben burada tamemen arkadaşımıza katılıyor ve nikini tahmin edebiliyorum.birisi bir konu açmıştı ve bu onursal üye olduğunu tahmin ettiğim arkadaşımız sadece kendi fikrini belirtmişti bu konuda ardından da malumunuz jackal süper(!)mod umuz bu onursal üyemizin geçmişte hh a verdiği emekleri bir kalemde silip arkadaşımızı banlamıştı.açıkçası hh a mal olmuş ve çok büyük bir emeği geçmiş birisinin bu kadar ucuz bir şekilde banlanmasını hh a hiç mi hiç yakıştıramadım.herşey sadece para mı insanlığın ve de verilen bunca emeğin hiç mi önemi yok.hh hiç de iyiye gitmiyor arkadaşlar bu yapılanlar hh a hiç yakışmıyor.bir de jackal arkadaşımız son zamanlarda haddini ve yetkilerini fazla aşmaya başladı ve üyelere kafasının estiği gibi davranmaya başladı.söyleyeceklerim bu kadar umarım yönetici arkadaşlarımız bu önerilerimi dikkate alıp hh a yakışam arkadaşlarımızı yönetime seçerler...

direnn' Alıntı:
ben burada tamemen arkadaşımıza katılıyor ve nikini tahmin edebiliyorum.birisi bir konu açmıştı ve bu onursal üye olduğunu tahmin ettiğim arkadaşımız sadece kendi fikrini belirtmişti bu konuda ardından da malumunuz jackal süper(!)mod umuz bu onursal üyemizin geçmişte hh a verdiği emekleri bir kalemde silip arkadaşımızı banlamıştı.açıkçası hh a mal olmuş ve çok büyük bir emeği geçmiş birisinin bu kadar ucuz bir şekilde banlanmasını hh a hiç mi hiç yakıştıramadım.herşey sadece para mı insanlığın ve de verilen bunca emeğin hiç mi önemi yok.hh hiç de iyiye gitmiyor arkadaşlar bu yapılanlar hh a hiç yakışmıyor.bir de jackal arkadaşımız son zamanlarda haddini ve yetkilerini fazla aşmaya başladı ve üyelere kafasının estiği gibi davranmaya başladı.söyleyeceklerim bu kadar umarım yönetici arkadaşlarımız bu önerilerimi dikkate alıp hh a yakışam arkadaşlarımızı yönetime seçerler...

Jackal'ın haddi sanamı kalmış,sen kimsin ?
katkın ne onu sen mi değerlendiriyorsun ?
O hhye mal olmuş dediğin insanlar "Hh'yi sattı" tamam mı ?
Argo tabirle açıklama budur. bunun üzerine gelip o bu yanlış yapıldı demek
abeste iştigal olur, sen boş konuşmaya devam edersin,
Olaylara hh yönünden değil tamamıyla duygusal bakmak işinize geliyor eminim,
O insanlar o kdr hhyi düşünüyor iseler verdikleri sözlere göre yapmış olduklarını
nasıl değerlendireceksin merak ediyorum.. ?

direnn' Alıntı:

su anda özel hayatımda cok sorunlar yasıyorum.bunu mumkun oldugu kadar da foruma
yansıtmamaya calısıyorum. ben kımı banlamısım. yada haddımı nasıl aşmısım lutfen soylermısın.haddımı tabıkı sen sorgulayamazsın cunku sen HH e eleştiriden başka bir şey vermeyen bır uyesın.bense gecemi gündüzeme katmısım HH ıcın sabahlara kadar uyumamısım.

burda ınsanları karalamak bu kadar kolay gibi görünsede aslında öyle değil.
gercekden bu dedıgın doruysa ben özür dileyecegım ama değilse üzgünüm
senı sınırsız banlıycam.

ben uzunefe den bahsediyorum arkadaşlar ve en son yazdığı mesajı da o konuda ben de yorumumu yazdığım için biliyorum.jackal ın o arkadaşımızın hiçbir art niyet taşımayan mesajına verdiği yanıtı ve ardından bu onursal üyeliğe layık gördüğünüz arkadaşımızın banlanışını gördüm.ve eğer üye banlamak bu kadar ucuzsa beni de banlayabilrsin...

bana orda dini kitabi olmayan dedi ki bu bır banlanma sebebi herseye ragmen

onu benım baladıgımı nerden biliyorsun?

J@CK@L' Alıntı:
bana orda dini kitabi olmayan dedi ki bu bır banlanma sebebi herseye ragmen

onu benım baladıgımı nerden biliyorsun?
sadece tahmin edebiliyorum çünkü o ikinizin yazdığı mesajlardan hemen sonra banlandı.
o yazdıklarıyla seni kasdettiğini sen nerden biliyorsun peki başkalarını kasdetmiş olamaz mı...

qonu Sapmı$ anLa$ıLan Arq Lar...
''Direnn'' Sen burda Tahmin Üzerine Kimseye B$i SöLiyemssin Bu AsLında Burda diiL heryerde oLası Gereqen $ey...!
Nese ÖnemLi oLan burda Arqda$ımızın Açmı$ oLdugu Konu...

Geri