hh buyuyormu kanmı kaybedıyor

tek şey söyülüyorum sadece saçma...

bunun buralara akdar gelmemesi gerekiyordu ayrıca kan kaybettiğini düşünüyorsansa seni kimse zorla tutmuyor diğer konu ares maver squ kendi istekleriyle bıraktılar herkesin görüşüne saygımız vardır eski h.h. değil aslında ondan bin kat daha iyi bi h.h. olarak devam ediyoruz dediim gibi zorla tutulmuyorsun ....

hazır eleştri konusu açılmışken

henüz yeni üyeyim (bir kaç aylık) ancak dorumun resmen (yandaki resimlerden dolayı ......... forumuna dönüşmesinden dolayı artık hiç giresim gelmiyor. nedense her yazı yazmak istediğimde kendimi aşağılanmış hissediyorum.
Kendimde reklamcıyım. ama reklamlarda ölçü olmasından yanayım. en azından insanlara tercih hakkı tanıyın.

TV lerde reklam çıkınca kapatırım veya açık kalır. o benim terdihimdir. ama burda en basit bir fikir için bile yandaki resimlere bakmak zorunda kalıyorsunuz.

çok kötü.

internetin faşizan tutumu bu olsa gerek..

bu yazıdan sonra sizde sanırım baldırıçıplak yayın yapan diğer kuruluşlar gibi
" napalım halk böyle istiyor" ucuzluğuna kaçacaksınız...

değermi yahu...

firkete sınırsız banlandın

ii oldu:D:D:D:D:D:

konuyuda kapasan iyi olurduÇ:D

J@CK@L ikinci bir emre kadar banlandın..:D

i88079_ban.jpg

Kişi sayısı arttıkça banarın da fazlalaştığına katılıyorum..Bol keseden dağıtmak gibi bişey oluyor..Nasıl olsa üye çok bansanan nolur hesabı yapılıyor diye düşünüyorum..

bence senin sonunda pek uzak diil:D:D:D:D:D

hem bu konu biraz uzadı saçma olduunu hepimiz anladık ...

kadersiz' Alıntı:
bence senin sonunda pek uzak diil:D:D:D:D:D

hem bu konu biraz uzadı saçma olduunu hepimiz anladık ...

çok konuşuosun,hemde bo$,kaderin ben olmiyim.

Tek KraL herzaman

Biri gün gelir bir fikirle ortaya çıkar. Bir çok insan çevresinde toplanır. Kimisi genelin çok çok üzerinde olabilir. Bilgisi ile anlayışı ile. Bazı durumlarda fikirin sahibinden bile çok daha üst seviyede bir birikime sahip olabilir. (Burası için söylemedim. Dark_Angel'ın bilgisinin çok üst seviyede olduğunu çok kereler bana yardımlarında gördüm) Ama sonuçta bir işi yaratan onun sahibidir. Artık onun kurallarına göre yürümesi eşyanın tabiatıdır. Arada derin fikir ayrılıklarına düşen arkadaşlar elbette olacak. Bu çok normal. Belki içten içe muhalefetini sürdürür. Belki de yollarını ayırır. Burada emek çoğaldıkça söz hakkı artar gibi bir kavram çok yanlış. (Ki aslında artıyor) Gelelim diğer kısmına çoğu arkadaşta board üzerinde yazılan mesajlarla emekleri orantılamak gibi bir düşünce var. Elbette ki bu önemli. Ama birde işin görünmeyen kısmı var. Bu büyüklükte bir forumun bakımı-masrafları güvenliği tüm bunları sağlamak benim bildiğim 3 kişinin omuzlarında onun için bizlerin gördüğü kadarıyla emekler bitmiyor. Asıl yükü maddi-manevi ve vakit olarak çeken arkadaşların yönetim tarzlarına ve görevlendirdikleri kişilere saygı göstermek lazım. Ancak elbette ki onların da yanlışları hatta zaman zaman çok alakasız davranışlarıda olacak bu durumda direkt olarak konuyu içeriği ile birlikte süper modlara eğer onlardan olumlu bir cevap alamazsanız adminlere iletmeniz kesinlikle en doğru şekil olacaktır. Ama şuna inanın ki giden arkadaşlar gitmek istediklerinden dolayı gitmişlerdir. Ban işin en son noktası oraya varana kadar zaten işin rengi belli olmuş. Banlanan kişi yolunu çizmiş oluyor.

Hep genelleme yapılıyor şu şöyle bu böyle ya birisi çıksın harbi harbi söylesin eğer warsa böyle birşey bu moderatör böbürleniyor bu moderatör gereksiz ban atıyor tabi bunları söylemekle bitmiyor ispatlasın yüzeysel davranılıyor diyorlar ama kendileri yüzeysel davranıyorlar madem öyle herkes söylediği şikayetin ispati ile gelsin

Bu Moderatör Bu Link'te Bu Arkadaşa Gereksiz Ban Attı
Bu Arkadaş Burda Buna Yağcılık Yaptı

Yağcılık derken 5-10 mesajı olan birisinin linkini bana yollamayın hackhelle gerçekten gönül vermiş birisi ise yollayın bu konu uzar gider ve hiç bir sonuç alınmaz bence

SaygılaR

Toplam 9 Sayfa Yazı ? Ne icin Yazdının Bu kadar yazıyı birde bunun acıklamasını yapan olursa sevinirim hackhell hiçbirşey kaybetmedi bu gune kadar ve kaybedeceğinede inanmıyorum paylaşımlar azıldı deniliyor ? Paylaşımın doruk noktasındayız şu anda her konuda Reklam Banner Vs Bunlar Olmak Zorunda HH nin geleceği icin

byaBanCı' Alıntı:
iş yoğunluğundan dolayı pek takılılamıyorum hhye ama dikkatimi çeken şeyler den biride bu hh 1000 üyesi varken daha eğlenceli bir yerdi . Herkez birbirini tanıyor eğlenceli vakit geçiriyordu. Eğitici paylaşımlar yapılıyordu. HHden bir çok şey öğrenmişimdir. Ama büyüdükçe ne oldu anlamadım ama eski tadı kalmadı. Eskisi gibi yararlı paylaşımlara şimdi pek rastlıyamıyorum. İlk günlerde forum için gerçekten çalışan bir çok kişi gitti bunlar hakkında yorum yapmak istemiyorum ama gidenlerin yerine iyi paylaşımcı arkadaşlar gelse iyi olurdu ama şuan bunu göremiyorum forumda. Yararlı paylaşımlarla artık ilgilenilmiyor . geyiğe sarmış biraz forum. İşlerimi yoluna koyduktan sonra tekrar paylaşıma başlıyacağım inş. Elimden geldiğince bildiklerimi ve yararlı olduğunu düşündüğüm bilgileri paylaşmaya çalışıcam. Umarım o zamanda hayal kırıklığına uğramam :=)
bu arkadaşımızın fikrine tamamen katılıyorum
bilgisayarı açtığımda ilk girdiğim hackhelldi fakat konular aynı olmaya başlıklar ufak bir oyun çeşitleri olarak açılmaya başlayınca açıkçası artık çok ta eğlenceli bir site olmuyor

direnn' Alıntı:
ben de bu sorunları bazı açılan konullarda dile getirdim ama bazı dört dörtlük(!) arkadaşalrımız yok açtığım bir konu yokmuş yok sömürücüymüşüm gibisinden mazeretlerin arkasına gizlenip eleştiri hakkımın olmadığını söylediler.bu kişiler genellikle senin de bahsettiğin gibi en ufak bir eleştiriye bile atlayıp mod olma sevdasında olan yalak takımı.konu açsam ne olacak,yarın öbürgün en ufak bir hatada banı yedikten sonra ne önemi kalacak.
Ayrıca hackhell yönetiminden olanların da başka bir nikle konu açıp yapılan yanlışlıkları eleştirdiklerine şahit oldum...

kardeşim sen şuanda ortamı gerdiğinin farkındamısın,
smod kardeşlerim ufak hatalarda hiç bir user'i banlamıyorlar,
ban yeme korkusuyla konu açamamak bence çocukca bir düşünce,
ben üye olduğumdan beri,
ortamı germeyen konu açan hiçbir userin ban yediğini görmedim,
eğer link verirsen bizde bakarız,
eğer sen haklıysan yönetimde gerekeni mutlaka yapar,
sen yönetimden hangi kardeşimin başka nickle konu açtığını söylermisin,
lütfen
çamur at izi kalsın diye düşünerek hareket etmeyelim,
acaba sen asmod-mod yada smod olsaydın
sen şuandaki yönetimdeki kardeşlerimden çok farklımı olacaktın,
insanları eleştirmek çok basittir,
önemli olan yapıcı ve mantıklı eleştirilerde bulunmaktır
saygılarımla

tamam ben yenıyım ama bunun avantajı sıteye gırer gırmez ılk gozledıklerım .hacker sıtesıne benzıyomu bu sıte koyun sapkayı onunuze...

direnn´isimli üyeden Alıntı
ben de bu sorunları bazı açılan konullarda dile getirdim ama bazı dört dörtlük(!) arkadaşalrımız yok açtığım bir konu yokmuş yok sömürücüymüşüm gibisinden mazeretlerin arkasına gizlenip eleştiri hakkımın olmadığını söylediler.bu kişiler genellikle senin de bahsettiğin gibi en ufak bir eleştiriye bile atlayıp mod olma sevdasında olan yalak takımı.konu açsam ne olacak,yarın öbürgün en ufak bir hatada banı yedikten sonra ne önemi kalacak.
Ayrıca hackhell yönetiminden olanların da başka bir nikle konu açıp yapılan yanlışlıkları eleştirdiklerine şahit oldum
---------------

bunu yapan kimmiş acıklamassan.... kım baska nickle girip yanLıslıkları elestırmıs su an yönetimde olan kim..

hackhell hack formatında uzaklassada hala cogu seyı kapsamaktadır hack anlayısın sadece trojan fılan weya fake maılse onu bılemem ama hotmaıl cookıe acıkları fılan werılen yer burası bı bak daha cok ısıne yarıycak bıraz ugrassan cogu sey war burda...

arkadaşlar uzatmayın ya kapatın gitsin zaten açıklama yapıldı...

Modluk Cabası içinde Paylasım yapanlar var Sömürücü Olanlar var Sırf birilerinin bişi ogrenebilmesi için paylasım yapan var Farkındaım Bir konu 5 Sayfayı Gecerse Kilit atılıyor eminim Ama İlleki bir Sebebi oldugunu Düşünüyorum Öyle Arkadaşlarımız Varki Aramızda Bazen İşleri Cığrından Cıkarıyor. Sanada Konusmalarında Hak Veriyorum Kardeş ACIK SÖZLÜ OLDUGUNDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER ..

Geri