HH Bayanlarının Anıları...

jewelin icinde katil bi ruh olduunu bılıodum zaten.... bide veterinerlik mi okuyosunuz mezbahaneye adam mı yetıstırıosunuz anlamadım... nerde benım köpek eniği bu arada ; )

ay bayılazam hepsi super :durdurun

İnfatuate

bundan yaklaşık 5 sene ewwel çınarcığa arkadaşımın yazlığına gitmiştim tatil için, Amadeus diye bi barı wardı oranın, içinde hawuzu bulunuodu, bir gece bi yarışma düzenlendi hawuza altın we bira konulacak kim kaparsa onda kalacak =) bende sudan fazlasıyla korkuorum boğulma fobisi diyelim, arkadaşlarımla birlikte gittik Amadeusa onlar girecek ben izlicem =) birkaç çocuk 16-17 yaşlarında abla sen çok iyi yüzücüye benziosun omuzların geniş, kesin altını alırsın dediler =)) yok ben yarışmıcam dedim sudan korkuorum demek yerine :p neyse yarış başladı herkes suya atladı ben izliorum onları, altını biri aldı biraları aldılar ws. çıkan çıktı yüzmek isteyen dewam etti, ocuklar hangi akla hizmetse kolumdan çekip beni hawuza atsonra bu çma denemelerine başladılar, bas bas bağırıorum ama ben yüzme bilmiorum diye =)) üstün ıslanmasın diye yalan sölüosun abla sen çok iyi yüzücüsün kesin deyip bi yandan da çekiştiriolar =)) en sonunda beni cidden hawuza attılar, o an ölüorum sandım sadece çırpındığımı we kurtarın diye bağırdığımı hatırlıorum, uzaktan uzağa da bi sesler gelio ayağa kalk ayağa kalk diye ama bende tık yok hala çırpınıorum boğuldum boğulcam, sonra diğerleri atladı peşimden we beni kaldırdılar ki su dizimde, hahahahhaha meğer çocuk hawuzuna atmışlar, o panikle çocuk hawuzunda boğulup rezil olcaktım nerdeyse, cenazemde konuşcaklardı : gariban 2 kaşık suda boğuldu diye =))

ayy bayılıorum gülmekten :hhmanD

bundan yaklaşık 5 sene ewwel çınarcığa arkadaşımın yazlığına gitmiştim tatil için, Amadeus diye bi barı wardı oranın, içinde hawuzu bulunuodu, bir gece bi yarışma düzenlendi hawuza altın we bira konulacak kim kaparsa onda kalacak =) bende sudan fazlasıyla korkuorum boğulma fobisi diyelim, arkadaşlarımla birlikte gittik Amadeusa onlar girecek ben izlicem =) birkaç çocuk 16-17 yaşlarında abla sen çok iyi yüzücüye benziosun omuzların geniş, kesin altını alırsın dediler =)) yok ben yarışmıcam dedim sudan korkuorum demek yerine :p neyse yarış başladı herkes suya atladı ben izliorum onları, altını biri aldı biraları aldılar ws. çıkan çıktı yüzmek isteyen dewam etti, sonra bu çocuklar hangi akla hizmetse kolumdan çekip beni hawuza atma denemelerine başladılar, bas bas bağırıorum ama ben yüzme bilmiorum diye =)) üstün ıslanmasın diye yalan sölüosun abla sen çok iyi yüzücüsün kesin deyip bi yandan da çekiştiriolar =)) en sonunda beni cidden hawuza attılar, o an ölüorum sandım sadece çırpındığımı we kurtarın diye bağırdığımı hatırlıorum, uzaktan uzağa da bi sesler gelio ayağa kalk ayağa kalk diye ama bende tık yok hala çırpınıorum boğuldum boğulcam, sonra diğerleri atladı peşimden we beni kaldırdılar ki su dizimde, hahahahhaha meğer çocuk hawuzuna atmışlar, o panikle çocuk hawuzunda boğulup rezil olcaktım nerdeyse, cenazemde konuşcaklardı : gariban 2 kaşık suda boğuldu diye =))

zuaaaa süper anı walla :durdurun:durdurun

Geri