HH Ankara Team Yine BuLustu...

valla çok güzel ya böyle bi forumda olduğumuz için çok şanslıyız heralde :) :) :) :clap :clap :clap

BU GÜZEL ORGANZİSYON İÇİN DEĞERLİ HEMŞEHRİ KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYORUM..ÇOK MATRAK BİŞEY YARATMIŞLAR SAOLSUNLAR.ANCAK KONU HAKKINDA Kİ KRİTİKLERİME ALINMAZLARSA (nazımdan dolayı)YAZAYIM.
1-)EN YAKIŞIKLI ZEBANİ KARDEŞİM-EN YAKIŞIKSIZ SİCKDRETH KARDEŞİM :)
2-)TAVLA DA SİCKDRETH'İN DAHA USTA OLDUĞUNU GÖRDÜM.(pullardan)
3-)ERDEMLİYİZ KARDEŞİMİN DE PLAJ KIYAFETİNİ BEĞENMEDİM :) (erdemcim kızma bana)

saol be baskan ıcımı aydınlattın wala :)
bı dahakıne sen begen dıye daha guzel gıyınıp makyajımı tazelicem :hhcool

saol be baskan ıcımı aydınlattın wala :)
bı dahakıne sen begen dıye daha guzel gıyınıp makyajımı tazelicem :hhcool

KIZMA GADASINI ALDIĞIM HEMŞEHRİM..YAKIŞIKLILIK OLARAK KAST ETTİM.HEM İNSANIN İÇİ YAKIŞIKLI OLSUN. ''nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok,nice elbise gördüm içinde insan yok'' anlaştıkmı :goz:

Yeşilay meşilay diye sigara götürülmüş :p Süper olmuş valla
Ankara Team 1 numara :p

hühüüüüüü memleketteyim teknolojiden uzağım ankarada olsam bende gelirdim :D bi dahakine kesin gelecem:D

Konuyu Yeni Gördüm

ResimLer Hoş OLmuş ;)

BU GÜZEL ORGANZİSYON İÇİN DEĞERLİ HEMŞEHRİ KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYORUM..ÇOK MATRAK BİŞEY YARATMIŞLAR SAOLSUNLAR.ANCAK KONU HAKKINDA Kİ KRİTİKLERİME ALINMAZLARSA (nazımdan dolayı)YAZAYIM.
1-)EN YAKIŞIKLI ZEBANİ KARDEŞİM-EN YAKIŞIKSIZ SİCKDRETH KARDEŞİM :)
2-)TAVLA DA SİCKDRETH'İN DAHA USTA OLDUĞUNU GÖRDÜM.(pullardan)
3-)ERDEMLİYİZ KARDEŞİMİN DE PLAJ KIYAFETİNİ BEĞENMEDİM :) (erdemcim kızma bana)

Başkan Aşk olsun Valla ne plaj kıyafeti ya :D ben ohün en ciks olanlarındandım :D:durdurun
aytıyeten o auoti var ya benim aslındada çaktırmıyom kimseye :D Şimdi hava basmayalım

tabi ileride Alacağım araba o inş =) Evet birde Şunu soylemeden gecemiyeceğim Arkadaşlar Ben yeşilaycıyım Bunu herkez bilir beni Tuzağa düşürdü Adi herifler :D ulen yapılurmı??? bu bana soleyin ulennnn :D yıkarın ortalığı yoksa :D

Başkan Aşk olsun Valla ne plaj kıyafeti ya :D ben ohün en ciks olanlarındandım :D:durdurun
aytıyeten o auoti var ya benim aslındada çaktırmıyom kimseye :D Şimdi hava basmayalım

tabi ileride Alacağım araba o inş =) Evet birde Şunu soylemeden gecemiyeceğim Arkadaşlar Ben yeşilaycıyım Bunu herkez bilir beni Tuzağa düşürdü Adi herifler :D ulen yapılurmı??? bu bana soleyin ulennnn :D yıkarın ortalığı yoksa :D

arda nargile resimlerini upla dai

canım hemşehrim erdemim..audini güle güle kullan.:clapnazım zebaniden dolayı size geçiyor.plaj kıyafeti derken şakasına dedim.capri pantalon,tshort vs.. yazlıkta tatildeymişsin havası yarattı bende.illaki grand tuwalet giymenide beklemiyoz.amma welakin gözüme çarptı işte:aşk bu arada bişey dikkatimi çekti,YORUM YAPAN TÜM ÜYELERİN ORTAK KANISI BU ORGANİZASYONUN BÖLÜME RENK KATMASI OLDU.BAŞTA BEN OLMAK ÜZERE BÜYÜK USTA ZEBANİYİ VE SİZLERİ ÇOK SEVDİM.PIRIL PIRIL ARKADAŞLARSINIZ.(ankaralı olmanızdan da olabilir):victory

Geri