HH ailesi hepbirlikte dertlerinizi dinliyo:)))))))))))

ÇaliŞmam GerektİĞİİnİ Bİlİyorum Ama İÇİmden Gelmİyo BÖle Bİrİsİ Kabaca Gaz Vermesİ Lazim O Gazi Beklİyorum GeÇ Olmadan

GREAT İDEA' Alıntı:
ÇaliŞmam GerektİĞİİnİ Bİlİyorum Ama İÇİmden Gelmİyo BÖle Bİrİsİ Kabaca Gaz Vermesİ Lazim O Gazi Beklİyorum GeÇ Olmadan
hayatinda biseyler yaparken herzaman biri sana gaz mi vermesi gerekiyor..
bu senin hayatin o sinavi kazanmassan senin 1 yilin gidicek..bizim digil..
eger calismak istemiyosan bosuna kendini yipratma..
gir bi tamirci dukkanina cirak ,hayatini orda devam ettir..
calismalisin gaz bekleme herkezden bu senin hayatin...

react0r' Alıntı:
bunu bizlere soruyor olman ilginç, eğer o kız için bu kdr yolu gözünü kırpmadan gidemiyorsan,kızı oyalama derim,kıza yazık
pasaklı ve kızıla sormus. konu baslıgını okudunmu cnm

maşallah falıyetlere bı bakıp cıkıcaktım. içerisi malesef full cekıyor kolay gelsın....

yazık hadi siz bizi dinlionuz sizi kim dinlicek :)

bende yardımcı olmak isterim ama konu başlığı ve şu anda kendileri üstlendiği için pasaklı ve kızıl a bırakıyorum bol sorunlar :D

BASLIGI degistirirz bizde :cool:

kizilcim bi ara basliga el ativer :eek:

kızıl senin sorunun yokmu asıl sorunlu sensin:):):):)

her sabah kalktığımda yarını düşünerek .... hayatımı hep mantık üzerine yaşadım belki ufak tefek hatalarım olmuştur ama şimdi baktığımda o mantıklı ve güzel hayatın karşısında şehvetli bir hayatta vardı her türlü imkanımda ama yapmadım ..
şimdi arkama dönüp baktığımda bi anım yada bi çılgınlığım dahi yok...
hatta hayatımın monoton olduğunu düşünmeye başadım bu şekilde huzurluyum ama günler geçtikçe standartları dışına çıkmak istiyorum ....
değerlerimi kaybetmeden mesela bi taksimde sabaha kadar eğlenmek gibi bunu hiç yapmadım yada tatile gitmek bunuda hiç yapmadım son derece yalın bi hayat ....
aslında birazda bunların evlendiğimde olmasını istiyorum eşimle ama bu memlekete evelenecek insan modeli o kadar az olup tükenme yoluna girmişki ...
kısacası bu bir depresyonmu:p

doğrularla yaşamak ......huzurlu

başkalarına göre doğru olanlarla yaşamak ....huzursuz

aslında bu bi soru değil içimi dökmek oldu :)))

sevgili güzin abla;
iki gün önceydi pasaklımı pasaklı çirkinmi çirkin bi kız kestirdim gözüme fal baktırma ayağıyla gittim yanına. kız sanki bi alim herşeyi şıpdiye biliverdi!Amanın dedim bu ne gizem bu ne zerafet benim bu kızla hemen samimi arkadaş olmam gerek diye düşündüm amma velakin kız beni herfırsatta ekti küçücük bi msn adresini çok gördü!!!! SEVGİLİ GÜZİN ABLA SÖLE BANA NAPMAM LAZIM:D

REDFOX' Alıntı:
sevgili güzin abla;
iki gün önceydi pasaklımı pasaklı çirkinmi çirkin bi kız kestirdim gözüme fal baktırma ayağıyla gittim yanına. kız sanki bi alim herşeyi şıpdiye biliverdi!Amanın dedim bu ne gizem bu ne zerafet benim bu kızla hemen samimi arkadaş olmam gerek diye düşündüm amma velakin kız beni herfırsatta ekti küçücük bi msn adresini çok gördü!!!! SEVGİLİ GÜZİN ABLA SÖLE BANA NAPMAM LAZIM:D
yakınlarında cam varsa aç camı at kendini aşşa:)
imzamin içine sırf senin için pasaklının msnini sakladım tıkla gör:angel:
olması gerek:ter:

redfox dostum en azından şu avatarı 1-2 saatlıgıne değiştir yahuu :cool:

REDFOX' Alıntı:
sevgili güzin abla;
muhahhaha koptum ya :D :D

sen vazgec o kizdan :mad:

J@CK@L' Alıntı:
redfox dostum en azından şu avatarı 1-2 saatlıgıne değiştir yahuu :cool:
cok iyidi cakal :)

içimden gecmedıde değil aaa...redfox baya nam saldın adultda ama yeter artık bıraz uslan

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
muhahhaha koptum ya :D :D

sen vazgec o kizdan :mad:

cok iyidi cakal :)

O kadar kolaymı kalbim bir guş misali küt küt atıyo kendimi kaybettim ben çöllere düşüp mecnun olucam bu gidişle!!!!!!!Adultu bilem bırakacam senin için:angel:

heee birde kızılakrep yemezler o oyunu bende oynuyom:) :)
istersen sen hülyanın filmini seyret:cool:

REDFOX' Alıntı:
O kadar kolaymı kalbim bir guş misali küt küt atıyo kendimi kaybettim ben çöllere düşüp mecnun olucam bu gidişle!!!!!!!Adultu bilem bırakacam senin için:angel:

yaaaaaaa:( deli olcam herkes oynuo:saf:
ısırılcak adam kalmadı forumda:angel:​

REDFOX' Alıntı:

huylu huyundan vazgecermi adultcu gelmissin oyle gidersin ..:eek:ut:
guvenmiyorum sana:mad:
vazgec pasaklidan ondan hayir gelmez sana :angel:

benim derdim şu kızılın saçları nie mavi:D

Geri