bay_hacking
New member
bunlar adamı öldürür 5 aydır takılıyom buraya bunlar kadarını görmedim yafff 

millete çare olak derken kendileri dert sahibi oluyolar puuuaaahhh

millete çare olak derken kendileri dert sahibi oluyolar puuuaaahhh
:lol: bulamaz belki ama destek çıkıoruz birbirimizeases' Alıntı:yav bu kızılakreple pasaklı bi konu açmış derdini sole çare bulayım bi gireyim dedim son sayfaya baktım en dertlileri bunlarmış yavtüm forumun derdine çare aramayı bırakında tüm forum sizin derdinize çare bulamaz bee
![]()
senin derdine 80 yıldır çare bulamadılar kardeş... boşa bel baglama :bay_hacking' Alıntı:ya ama ben dert sahibi oldum bu durumda olan dertler bi yana olacaklardan korkar oldum ne edecem ben şimdi tr vatandaşi olarak gelecek kaygım var
OZZY_1999' Alıntı:forumda yer alan flimlerin orjinal çekim olmalarını sağlayabilirmisiniz orj. yazıyor sinema çekimi çıkıyor derdime bir çareeeee
emeğe saygı dersenizde bide indirirken emek veriyoruz ve zaman harcıyoruz bizede saygı haksızmıyım
kamill' Alıntı:arkadaşlar ben 2 yıldır bır kısla chatlasıyorum ben ıst-avp oturuyorum kıs bursada yaklasık aramızda 500 km var yanı 7 saatlık yol acıkcası hazıran ayında gercek hayatta tanısmak ıstıyorum sızce buna degermı_? bı kıs ıcın!.:boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks:
çalışmayı denesen:lol: başka türlü çıkışın yok:clap:GREAT İDEA' Alıntı:Canim Ablacim Benİm Derdİmede Derman Olurmusun
İngİlİzce Hazirlik Okuyorum HİÇ Ders ÇaliŞmiyorum Bu GİdİŞle Sinifta Kalacam OkuduĞum Ünİnİn HazirlĞida Baba Bİ Hazirlik Mart Ortalarindayiz Ne Yapmam Lazim Kalacam Bu GİdİŞle Banada Bİ Yol GÖster ,ocaĞina DÜŞtÜm![]()