HH ailesi hepbirlikte dertlerinizi dinliyo:)))))))))))

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
yok uyumadim ama acayip uykum var bi agirlik var uzerimde cok acayip bi hal iicndeyim:(
e yat dinlen istersen biraz sonra gelirsin yine ? yemeği fazla kaçırdın heralde:D

KiZiLaKReP' Alıntı:

e yat dinlen istersen biraz sonra gelirsin yine ? yemeği fazla kaçırdın heralde:D
yemek yedim sonra tam koltukta siziyodum ki vazgectim :D
redbul actim az sonra kendime gelirim : )

ah ben bırsem yazacamdfa bılmıyorum ıste :S

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
e hata sende 4/4 luk bi sevgili olmussun
aman sakin uzulme aldattiysa o kaybetti sana kiz mi yok
el birligiyle en guzelini buluruz sana :lol:

thanx çözüm değil ama moral oldu her zaman ne diosam o veri gud teknoloci :cool:

Nasıl unutabilirim

Hackhell'in bayanlarından (pasaklı,kızıl,esmer,prenses) yardım istiyorum.Sevdiğim kızdan 1 ay kadar önce ayrıldım ama bi türlü unutamıyorum.Bunu ona konuştuğumuz sürece bi şekilde belirtiyorum.Biliyorum oda beni seviyor ama "geleceğimiz yok" diyerek hem kendini hem beni harap ediyor.Önümüzdeki ayda evleniyor kendisi.Bunu düşündükçe daha da kendimi yiyip bitiriyorum.Biliyorum bi şekilde unutmam gerekiyor ama bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Not: Lütfen sadece yardım için cevap yazın "geçmiş olsun" falan diye yazmayın bu laflarıda duymaktan gerçekten sıkıldım

Önümüzdeki ayda evleniyor kendisi....Boyle yazmıssın..Bundan sonra tek yapıcaq bırseyın hem onun ıcın hem kendın ıcın Unutmaq..Baska caresı yoq

:D :D bende bı yontem verıyım al bı votka 90 lık olsun ama al yanında bıde meyve suyu herakşam bu takdığı rahatlarsın yavş yavaş unutursun :D :D :eek: :p :lol:

gerilla_21' Alıntı:
Hackhell'in bayanlarından (pasaklı,kızıl,esmer,prenses) yardım istiyorum.Sevdiğim kızdan 1 ay kadar önce ayrıldım ama bi türlü unutamıyorum.Bunu ona konuştuğumuz sürece bi şekilde belirtiyorum.Biliyorum oda beni seviyor ama "geleceğimiz yok" diyerek hem kendini hem beni harap ediyor.Önümüzdeki ayda evleniyor kendisi.Bunu düşündükçe daha da kendimi yiyip bitiriyorum.Biliyorum bi şekilde unutmam gerekiyor ama bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Not: Lütfen sadece yardım için cevap yazın "geçmiş olsun" falan diye yazmayın bu laflarıda duymaktan gerçekten sıkıldım

evlenio demişsin evlilik kolay verilcek bi karar deildir bu yüzden belirli temeller atılmış... pc hacker ın dediği gibi unutmalısın... kolay deil ama sana bi öneri yeni ortamlara gir deişik uğraşlar bul yeni insanlarla tanış emin olki çok çabuk unutursun​

kizil flood yapmissin dayak atmiyim sana simdi :D

ok yardim edicem ben sana az bekle :lol:

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
kizil flood yapmissin dayak atmiyim sana simdi :D

ok yardim edicem ben sana az bekle :lol:
peki bekliorum mecburen flood yaptım onun altına edit yapamazdım:mad: ağlıcam şimdi sana demin yolladığım şey varya of of :eek:

KiZiLaKReP' Alıntı:

peki bekliorum mecburen flood yaptım onun altına edit yapamazdım:mad: ağlıcam şimdi sana demin yolladığım şey varya of of :eek:
anlat bakalim burda yada baska yerde dinliyorum seni

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
anlat bakalim burda yada baska yerde dinliyorum seni
yok dönmüo bana geri:mad: dönmücekte sanırım:mad: onu unutmam lazım ama unutamıorum:( sürekli hala onun için bşiler yapıorum salak salak kağıt kalem bulduğum heryere ismini yazıorum:mad: buna son vermeye çalışıorum ama beceremiorum:mad:

benim bütün derdim özlem,biliyorum kavuşur böyle seven :p

yaf şaka da yani şimdi. bu crims'te hastanelik oldum gene .. :eek: bana bi cheat falan söyleseniz hani ,şu anda bütün derdim bu :D

KiZiLaKReP' Alıntı:

yok dönmüo bana geri:mad: dönmücekte sanırım:mad: onu unutmam lazım ama unutamıorum:( sürekli hala onun için bşiler yapıorum salak salak kağıt kalem bulduğum heryere ismini yazıorum:mad: buna son vermeye çalışıorum ama beceremiorum:mad:
seni dinlemekten baska yapabilicem bisiy yok artik
cok konustuk bu konu hakkinda sabret diyorum sadece sana...

benim derdime kimse çare bulamaz aşk acısına kim çare bulmuş ;)
varsa söylesinde 40 yıl kölesi olayım :)

First_Touch' Alıntı:
benim derdime kimse çare bulamaz aşk acısına kim çare bulmuş ;)
varsa söylesinde 40 yıl kölesi olayım :)
kelin merhemi olsa kendine surer bendede var ayni sey bi caresini bilen varsa soyleyiversin bi zahmet :lol:

beni kimse öldürmesin yaw...ben daha evlenip yuva kurucam...:)

Geri