HH ailesi hepbirlikte dertlerinizi dinliyo:)))))))))))

KiZiLaKReP' Alıntı:

şimdi yöntemi bulmuşsun bizden ne istiosun bizmi gidip sölicez ''çok önemli bişi dicem'' die ? naz yapıosa barışır yakında sen ona direk gidip fazla naz aşık usandırır de :cool:

Ya ßuLdumDa Ya Daha Da Çok Küserse :(

Evet ArkadaşLar Benimde Bi Derdim Var!!
Şimdi ÖzetLe AnLatacam.. Bir KızLa 8 YıLdır Birbirimizi Seviyoruz.. Ama Kız Yurt Dışında Yaşıyor. Ben OkuL Okuyorum.. Kızda EvLenmek İstiyo Hemen..OkuLun Bitmesine 2 YıL Var Daha.. Kızın Annesi Ve TeyzeLeri BiLiyo Ama Babası Ve AbiLerinin Haberi Yok.. Şimdi Ben OkuLun Bitmesini mi BekLiyeyim, Yoksa Hemen EvLenmek İçin AiLemLe mi Konuşayım? Kız Çok Sıkıştırıyo Beni. Onu Kaybetmekten Korkuyorum.. Help Me PLS.

Sayın dert ablalarım Fatteee ve Ayşooo benim derdim sizsiniz :D acaba sizden en kısa sürede nasıl kurtulabilirim Lütfen acil yardım :) Şaka bir yana ii düşünmüşsünüz dertlerine pek faydası olacağını sanmıyorum ama yinede bir nebze rahatlatır buraya yazarak en azından içlerine atmaktan kurtulurlar hadi size kolay gelsin unutmadan sizin derdiniz olursa ben burdayım beklerim :D :D

Ya ßuLdumDa Ya Daha Da Çok Küserse :(
daha çok küserse başkasına bak sen geçenlerde demedinmi 2 günde 1 sefkili deişiorum die:cool:

alish' Alıntı:
Evet ArkadaşLar Benimde Bi Derdim Var!!
Şimdi ÖzetLe AnLatacam.. Bir KızLa 8 YıLdır Birbirimizi Seviyoruz.. Ama Kız Yurt Dışında Yaşıyor. Ben OkuL Okuyorum.. Kızda EvLenmek İstiyo Hemen..OkuLun Bitmesine 2 YıL Var Daha.. Kızın Annesi Ve TeyzeLeri BiLiyo Ama Babası Ve AbiLerinin Haberi Yok.. Şimdi Ben OkuLun Bitmesini mi BekLiyeyim, Yoksa Hemen EvLenmek İçin AiLemLe mi Konuşayım? Kız Çok Sıkıştırıyo Beni. Onu Kaybetmekten Korkuyorum.. Help Me PLS.
önce okul ve eğitimin arkadaşım... bu soruyu kime sorarsan sor aynı cevabı verir seni bırakır die korkuosun ama seni gerçekten seviosa ve 8 yıldır snnle birlikteyse 2 sene daha katlanabilir seni seven senin iyliğini düşünür belirli bi yere gelmeden evlilik düşünme bence :clap:​

benim sorun artıq klasik olmus:]

yani yine tahmin edeceğiniz üzere Kız meselesi..konuşma metni şiir cart - curt herşey hazır cesaret + konuşacağım ortam hzır sadece ozmana kadar heyecanımı nasıl yatıştıcamı sorucam size:]..

ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:
benim sorun artıq klasik olmus:]

yani yine tahmin edeceğiniz üzere Kız meselesi..konuşma metni şiir cart - curt herşey hazır cesaret + konuşacağım ortam hzır sadece ozmana kadar heyecanımı nasıl yatıştıcamı sorucam size:]..
:D başka şeyler düşün ozamana kadar ilgini çekcek bişiler bul onlarla oyalan :D hadi bakalım hayırlısı :D

walla benım bır sorunum varda ne oldugunu bende bılmıyorum ıcım ıcımı yıyor berkı sız bılırsınız??!?!?!?!?!?!?

güzün ablanın papucu dama atılacak desenize :p heheheh

FaCiA' Alıntı:
walla benım bır sorunum varda ne oldugunu bende bılmıyorum ıcım ıcımı yıyor berkı sız bılırsınız??!?!?!?!?!?!?

:lol: yok facia bilmioruz sorunu öğrenince yazarsan güzel olur

AdmiX' Alıntı:
güzün ablanın papucu dama atılacak desenize :p heheheh

:) olabilir ama biz HH in ablaları olcas :D

kizil akrep cok fenayim delirmek uzereyim yardim et bana:(

KiZiLaKReP' Alıntı:

noldu ya git yüzünü yıka açıl bi? uyudunmu sen ?​
yok uyumadim ama acayip uykum var bi agirlik var uzerimde cok acayip bi hal iicndeyim:(

zaten uyumasa da ayak üstü rüya görüyor :D yani hiç bir şey farketmiyor :D:D

Geri