HH İddaa Team 15.04.2009 AND 16.04.2009

ReaL'Den İdeaL Kupon

530 - ArsenaL - ViLLarreaL - 2-3 GoL - 1.75
545 - Dynamo Kiev - Psg - 1 - 1.55
551 - Young Boys - BaseL - 2-3 GoL - 1.80
552 - Man City - Hamburg - 1 - 1.75
553 - MarsiLya - Shaktar Donesk - 2-3 GoL - 1.70
554 - Udinese - Werder Bremen - 2-3 GoL - 1.75

Ganyan : 25.4

10 MisLi 254 TL

Kuponu Şu ŞekiLde Değiştirdim =) Son DeğişikLik =)

bnm aklımdan geçenlere nede cok benziyor neden acaba :hhman:

hadi herkeze bol şanslar kardeşim benden yana biliyosun olucak kupon

ben bu man citiye hiç güvenmiyorum ya dün 1-3 yenildi fulhama adamların kadro süper ama iyi oynamıyolar

önemli olan lig değil çünkü onlar için burda önemli olan avrupadaki kendini gösterecekleri maçlar o yüzden bu maçta m.city banko diyorum

Hafta İçi Hamburg Da YeniLdi Ligde KafaLar Uefa'da Perşembe Akşamı Göreceğiz Hamburg İngiLtere'den GaLibiyetLe Çıkar Diyeniniz Var Mı? Bence Man City Yenecek Ama ELenecek...

550 Elfsborg-Kalmar 1 [1.70]/COLOR]
542 Hatayspor-Tepecik Belediyespor 2 [2.10]
544 Pursaklarspor-Göztepe 2 [2.00]
547 Helsingborg-Hammarby 1 [1.55]

olarak değiştirildi

Haftaiçi Karışık Kupon

507 - Chelsea - Liverpool - üst : 1.80
531 - Porto - M.United - 2 : 1.70
551 - Young Boys - Basel - üst : 1.50
547 - Helsinborg - Hammarby - 1 : 1.50
554 - Udinese - W.Bremen - 2 - 2.70

Oran: 18.5895 5 Misli 92 lira
Bol Şans

507 Üst OLur Mu BeLLi OLmaz...
551 Üst OLur Mu BeLLi OLmaz...
554 2 OLmaz...

Bu 3ünden En Az 1i %99 Yatıracak...

BoL ŞansLar...

Hacı Maçlardan Sonra Görücez.)

arsenal tamam
kiev tamam
udinese tamam
3 macta da aynı gorusteyım sercan...

ama portonun manuyu eleyecegını dusunuom :D sanırım 6 yıldır ewınde ingiliz takımlarına kaybetmıomus :D bu seri bozulmaz die dusunuom... marsilya macına gelince ligde ii gidişinin sebebi sezonun 2.yarısında brandao die bi oyuncu aldılar uefa kuralları geregınce bu oyuncu oynayamıo karsısında da lucescunun takımı var alt ve ya 2 3 oynamak daha mantıklı...

1-113.jpg

10 MisLi 328 TL

arkadaşlar herkes chelsea maçına 1 gol fean girmiş ama bide şu yönden düşünün.
liverpool kesinlikle gol atmak zorunda ilk yarıda. ikinci yarıda da 2-0 yapmak için uğraşır ve boşlukları da chelsea kaçırmazsa o maç bence üst olur.

arkadaşlar herkes chelsea maçına 1 gol fean girmiş ama bide şu yönden düşünün.
liverpool kesinlikle gol atmak zorunda ilk yarıda. ikinci yarıda da 2-0 yapmak için uğraşır ve boşlukları da chelsea kaçırmazsa o maç bence üst olur.

LiverpooL'un goL Atcağı ne maLumki?

liverpool chelsea ye gol atar sampiyonlar liginde mac basına gol ortalaması 1.5 un üstünde... macda alt secenegı cok mantıklı..

arsenal macınada 1 oynamak fixtürüne bakınca riskli geldi... bu mac ıcınde 2 3 oynamak mantıklı..

barca nın almanya ya goturdugu kadro münih i yener gibime gelio... iddaa 2.2 oran vererek blöf yapıo sanki:D

liverpool chelsea ye gol atar sampiyonlar liginde mac basına gol ortalaması 1.5 un üstünde... macda alt secenegı cok mantıklı..

arsenal macınada 1 oynamak fixtürüne bakınca riskli geldi... bu mac ıcınde 2 3 oynamak mantıklı..

barca nın almanya ya goturdugu kadro münih i yener gibime gelio... iddaa 2.2 oran vererek blöf yapıo sanki:D

ßarça Maçına katıLıyorum. . .
Ama cheLsea Kapanır ve LiverpooL'a goL attırmaz Diye dü$ünüorum. . .
ArsenaL maçına geLincede Ş.Ligindeki En Sakat Takım ArsenaL Ne yapcağı beLLi oLmas ßence oynamayın. . .

Geri