Evet arkadaşlar kuponlara başlayalım
Eskişehirspor-Ankaraspor
Batuhan’ın yaptığı hatayla birlikte bu hafta içi ismi sıkça anılan Eskişehirspor da düşme korkusunu hisseden ekiplerden. 16. Ankaragücü ile arasında sadece 3 puan bulunan Es-es maça çok hızlı başlamak isteyecektir.
Aykut Kocaman’ın ekibinde ise istikrar çok nadir bulunan bir şey. Bursaspor’a kendi evlerinde verdikleri 3 puanla birlikte daha da gerilen takım Eskişehirspor maçına yeniden diriliş maçı olarak bakabilir. İki takımın da ciddi şekilde maça asılacağı düşünülecek olursa bu maçta 2.5 golden fazla golün atılacağını söylemek zor olmaz.
Tahmin: Üst
------------------------------------
Kayserispor-Denizlispor
Ligde iddaası kalmayan Kayserispor maçta rahat olan taraf olacaktır. Denizlispor düşme hattından uzaklaşmak istiyor ve Gençlerbirliği-Konyaspor maçına bir rakibinin puan kaybedeceğini düşünerek kontrollü ama atak futbol izleyecektir.
Bu maçta az gol beklenebilir ama ben yinede Kayserinin savunma arkasında bulacağı boşlukları Cangele ve Bangoura ile güzel değerlendirip 1 farkla galibiyete ulaşacağının düşünüyorum.
Tahmin: 1 veya Alt
-------------------------------------
Galatasaray – Fenerbahçe
Lig tablosunu ele aldığımızda bu maçtan mağlup ayrılan için şampiyonluk umutlarının suya düşeceği aşikar.Beraberlik durumunda da her iki takımda çok arkalarda kalmış olacaklar.
Taktiksel olarak eksikler tam açıklanmadığı için siz okuyucularımızı yanıltmak istemeyiz ancak Galatasaray’da Servet’in Fenerbahçe’de de Edu’nun oynaması beklenmiyor.Alex ise şüpheli.
Şahsi kanaatim bu maçta fenerbahçe çok zor oyun kuracaktır ki sıkı markaj yapan bir galatasaray karşısında alexin olmaması kötü bir durum. defansta edu yok ise baros rahat edebilir ve gol çıkarabilir.
Ben hem evsahibi avantajını hem de ilk yarıdaki maçın rövanşı olarak bu maça daha fazla asılacak galatasarayı galibiyete yakın görüyorum.
Tahmin: 1
-------------------------------------
Stuttgart – Hamburg
Ev sahibinde birkaç eksiklik var, ama içlerinde en önemlileri son haftalarda formuyla dikkat çeken hücum oyuncusu Cacau cezalı duruma düştü. Ayrıca sakatlığı devam eden Khedira diğer önemli eksiklik olarak görünüyor. Konuk takımda savunmada Atouba, B. Reinhardt ve Alex Silva bu maçta yine yoklar. Ayrıca savunması güçlü orta sahada Demel’inde sakatlığı düzelmedi. Bu eksikliklerin üstüne bir de takımın en iyilerinden Jarolim’in cezalı duruma düşmesi yüzünden Martin Jol kara kara düşündürüyordur. Perşembe günü oynanacak UEFA maçında da yine bir sakatlık çıkarmazlar ise, bu maçta eksiklikler böyle.
Hamburg’un bu maçta pek şansı yok. Deplasmanlarda oynadıkları futbolu beğenmiyorum. Bu sefer karşılarında zayıf bir takım olmayacak. Bu kadar eksiklikle bu sahadan puan çıkarmaları zor görünüyor. Stuttgart’ın rakibine çelme takıp ve puan olarak rakibine iyice yaklaşacağını düşünüyorum.
---------------------------------
Lille-PSG
Son dört maçtan dört galibiyet çıkartan Lille yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ligde 4.sırada yer alan ekip en azından Şampiyonlar Ligine katılmak istiyor. Bunu başarabilecek güçleri fazlasıyla var özellikle iç saha maçlarında oldukça etkili oynuyorlar. Sezonun şu ana kadar iç sahada en çok kazanan ekibi ve gerçektende rakiplerini fazlasıyla bunaltıyorlar. PSG ise peş peşe aldığı iki mağlubiyetle yarışta büyük yara aldı. Bu zorlu mücadelede de Lille’nin kazanacağını düşünüyorum
--------------------------------
Estudiantes - Boca Juniors
Teknik Direktor degisikliginden sonra ligde biraz olsun toparlanan ve Libertadores Kupasi maclarinda zorlu rakiplerini
4-0 lik olaganustu skorlarla gecen Estudiantes takiminda bu hafta kendi sahasinda Boca Juniors u agirlamanin heyacani
yasarken takim kaptani Juan Sebastian Veron un sakatligindan dolayi forma giyemeyecek olmasi morelleri bozdu.Ayrica takimin as oyuncusu ve etkili isimelerinden orta saha oyuncusu Leandro Benitez ve forvet oyuncusu Mauro Boselli kart cezalisi olmalari nedeniyle forma giyemeyecek.
Boca Juniors takimida hafta icinde ciktigi 4. Libertadores Kupasi macinda rakibi Guarani yi 3-1 ile gecerek 12 puanla bir ust tura cikmayi garantiledi. Ancak Clausura da durumlar cok hic ic acici degil. 11 puanla 9. sirada bulunan Boca Junuors takiminda artik daha fazla puan kaybina tahammulu yok.
Estudiantes deplasmaninda eksik rakibine karsi avantajli cikacak olan guclu Boca Juniors takimi rakibini yenecek gucte ve cok onem verdikleri bu macta galip gelecektir diye dusunuyorum.
Tahmin: 2
---------------------------------
Olympiakos - Larisa
Son 5 maçında hep üst skorlar elde eden Olympiakos ve genelde alt ve beraberlik sonuçları alan Larisa maçında ev sahibi avantajıyla Oliympiakosun en az 2.5 gol ve üstü atacağı şahsi kanaatimdir.
Tahmin: Ü
Not:bu maç oran artırıcı olarak kullanılmıştır isteyen kupondan çıkarabilir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Birde yorumsuz Bomba bir kupon sunalım.
Bugün dersime sağlam çalıştım inş tutturacaz