HH Öss Yolunda =)

__CgR__

тнє ℓσя∂
Reaction score
0

24gt743.png

Bildiğmiz gibi
Her yıl Türkiye'de milyonlarca arkadaşımızı ve ailesini etkileyen ÖSS dediğimiz önemli bir yaşam olayı mevcut. Bu yaşam olayı Psikolojik etkileri açısından son derece önemli olmasına karşın bazı yönleri ile çok fazla üzerinde konuşulmayan bir konu. Milyonlarca insanı etkileyen bu olay elbette ki en çok liseyi yeni bitirmiş veya mezuniyetten çok fazla zaman geçmemiş 16-18 yaş arkadaşlarımızı ve bizi ilgilendirmektedir. Duygusal ve sosyal olarak en dalgalanmalı yaşam yıllarında gençlerin bir de üniversite ile ilgili olarak stres yaşaması onların psikolojik yönlerini çok olumsuz bir şekilde etkilemektedir.

Ancak biz tamda bu noktada üzerimize düşen görevleri ve sorumlulukları üstlenmeliyiz

Bunlar nelermi tahmin edileceği gibi sınava girenlere destek olmak hayallerini genişletmek ve stress ten uzak eğlenceli dakikalar geçirtmek =)

Bende üzerime düşen görevi bu konu aracılığıyla yerine getirmek istedim :gulumseCocuk:​

HADİ ARKADAŞLAR SİZE GÜVENİMİZ SONSUZ HEP ARKANIZDAYIZ HH olarak Pazar günü gidin ve
o ÖSS'yi yemeden gelmeyin =)​

2lcb6ti.jpg
2hyezyo.jpg

ŞİMDİDEN TÜM arkdaşlarımıza Başarılar Diliyorum-DİLİYORUZ [HH]

Tüm HH LiLere başarıLar!!

yapamayacak insan değilsiniz

olmayacak iş değil

hayırlısıyla ...

başarılar öss'ye giricek tüm arkadaşlara gerçi öss'ye giricek insanın bu saatte bilgisayar başında olucağını sanmıyorum ama =)

Bennnnn :)

Hiç Tınlamadım sadece barajı geçmektir maksadım 2 yılık yatay ımı düşünüyorum.
Ayrıca Başarısız olacak arkadaşlara da morel bulmaları için bir konu açılmalı :)

Orda ben görev alabilirm : )

başarılar herkese bunun bir sınav olduğunu aklımızdan çıkarmayalım yeter zaten hayat bir sınav değil mi?

herkese başarılar diliyorum simdiden :melek

ßaşarılar Herkese...
paniğe kapılmayın
herşeyden ßirer tane fazla alın
okunmuş pirinç yiyin sonra girin :D

ÖSS ye girecek Tüm arkadaşlarımıza Başarılar Diliyorum...

Samimi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürler..
Yanımda olduğunuzu bilmek güzel, inşallah çözüp gelicem şu soruları..

çalışanların kazanması dileğiyle...başarılar:D

geçen sene hiç stres yoktu bu sene 2. kez giricem ve karnım acaip ağrıyo stresten :D bu nası bi durum ya inş yarın sabah geçer bu stres :)
bu arada çalışmayan arkadaşlara da bu kalemi tavsiye ediorm kalem hacca gidip gelmiş yazılanlara göre :D :)

http://www.sahibinden.com/ugurlu_kalem!!-82WQQaXQQ13370778WQQpXQQdisplayitem

Hocam bu kalem gül gül bittim.

Programın tekinde adamın biri patates yiyin diodu
İzleyicinin biri hemen mail atmış : Hocam Çalışmadıktan sonra çuvalla patates yesen neye yarar.

Bu da aynı mantık.

bir ingilizce öğretmeni olarak dersanedeki öğrencilerime yeterince gaz verdim az da size vereyim,hadin koçyiğitlerim taş üstünde taş omuz üstünde baş komayın dağıtın gelin şu ÖSSyi

Çok çirkin bir ortammış bu öss..

Geri