HH ÇoLuq ÇoCuq muhabbetLeri..! gamshe_Lee we me|2w!sh!m'in gerÇeq diyaLogLarıdır..!!

sercinho7' Alıntı:
güzel olmus helal sana ...

shuursuz : anneee..dışarı çıkabiLir miyiimm.._?
annesi : ne i$in var dı$arda kimse biLe yok..
shuursuz : ya anne beLki herkesin annesi de senin gibi düşünüyorduur...dışarda kimse yok diye çocuğuna izin vermiyorduurr_??
annesi : oğLuuuumm..!!
shuursuz : ne oğLumu anne ya azcık mantıkLı düşünsene..hep başkaLarından bekLiyorsun bir şeyLeri..beLki onLar da sokağa çıkmak iÇin bi öncü bekLiyor..bu önCü ben oLabiLirim..niye önümü kapatıyorsun..ben çıkarsam herkes dışarı döküLecek bu kadar basit işte..herşeyi başkaLarından bekLememek Lazım ama yaa..!!
anne$i : çık git ya defoL..ÇoCuk mu doğurduk fiLozof mu beLLi degiL..!! bi saat sonra evdesin ..!! :D:D:D

BOLE COCUGUN OLD. DÜŞÜNSENE :D AKILLARA ZARAR !!

pıehuehe vaRmış demek:D:D

bu yaZı mermişçedir biz aLıştık tırsaykmenle:cool:
güzeL oLmuş fala eLine saĞLık:D

gamshe_Lee burda :) gamshe banned :(

emeğine sağlık tatlım hey millet bende burdaim ben gamshe_Lee :) eheuheuhehe :cool: bis küçükken merweyle hep birbirimizi döwer sonra sarılıp aglardık ama başkası ikimizden birine bulaşırsa way haline sapanlar fora olurdu osaman:) hey gidi günley peh peh

ELLerine SağLık ;)

zebaNiii' Alıntı:
emeğine sağlık tatlım hey millet bende burdaim ben gamshe_Lee :) eheuheuhehe :cool: bis küçükken merweyle hep birbirimizi döwer sonra sarılıp aglardık ama başkası ikimizden birine bulaşırsa way haline sapanlar fora olurdu osaman:) hey gidi günley peh peh

canımsın kuzen ya..kızım bize bizden ba$qa dost yoq..naAaparsaq birLiqte Çıqıyoduq i$in iÇinden...aynı anda aynı $eyi söyLeyip aynı $eyLeri yapioduq..

biz kii bir eLmanın iki yarısıyız..!! biz kiii 2 tane $iyin kuzeniz..!! biz kiii me|2w!sh!m we gamshe_Lee yiz :D

karde$im benim çabuq geL beqLetme bisi burda ;)

vallahi ben çok güzel kart oynardım küçükken halada oynarım ara verdik yane mervişhim sen beni yenemezsin..:p

vallahi söliyim yane kötü oluy sonra seni purda rezil ederim ona göre

Geri