herzaman bi ikiz kardeşim olsun isterdim

fare_07

**forum haşeresi**
Altın Üye
Reaction score
0
Foto001_738.jpg

Foto002_711.jpg

Foto003_710.jpg

Foto004_694.jpg

Foto005_750.jpg

Foto006_750.jpg

Foto007_664.jpg

Foto008_701.jpg

Foto011_750.jpg

Foto012_703.jpg

Foto014_750.jpg

Foto017_750.jpg

Foto018_723.jpg

Foto019_750.jpg

Foto020_352.jpg

Foto022_750.jpg

Foto023_712.jpg

Foto021_725.jpg

gerçekten benimde çok özendiğim bir şey bu:)

Benim ikizim vaaar. Çok güzel bi duygu senden bi tane daha olması. Herzaman ilgi odağı oluyorus. Benim tanıdıklarımı kardeşim,kardeşimin tanıdıkları da beni tanıyo böylece iki hayat yaşamış oluyoruz. Lisedeyken sınıflarımız farklıydı bizde birbirimizin hocalarını işletirdik. Onların yüzündeki şaşkınlık ifadesi yokmu işte ona bayılıyorum. Cok komik enstanteneler olmuştu.tabi şimdi üniversite okuyos ben başka yerde o başka yerde. Bu tür şakaları yapamıyoruz haliyle. ama gerçekten cok güzel bir duygu. Anlamanız için yaşamanız lazım. İkiz olmak çok güzel birşey.

Foto017_750.jpg

vay bea :)

ben asla istemem çünkü o ne geyerse sende onu :D giyiyosun tşk emeğine sağlık

Dünyada en sevdiğim ikizler İlkokula Giderken Karşı Sınıftaki İkiz Kızlar ve Bizim Ev dizisindeki İkiZ KızLAr . ( çok büyüdü o küçük kızlar 19 yaşındalar ve servetleri süper rakamda )
:D

benim ikizim var pek anlasamayız ama birbirimize diger kardeslerden daha çok baglıyız

kawwwal' Alıntı:
Benim ikizim vaaar. Çok güzel bi duygu senden bi tane daha olması. Herzaman ilgi odağı oluyorus. Benim tanıdıklarımı kardeşim,kardeşimin tanıdıkları da beni tanıyo böylece iki hayat yaşamış oluyoruz. Lisedeyken sınıflarımız farklıydı bizde birbirimizin hocalarını işletirdik. Onların yüzündeki şaşkınlık ifadesi yokmu işte ona bayılıyorum. Cok komik enstanteneler olmuştu.tabi şimdi üniversite okuyos ben başka yerde o başka yerde. Bu tür şakaları yapamıyoruz haliyle. ama gerçekten cok güzel bir duygu. Anlamanız için yaşamanız lazım. İkiz olmak çok güzel birşey.

sana katılıyorum gerçekten güzel bi duygu olmalı bende bi ikizim olmasını isterdim :durdurun

ikizlerden neferet edrimmm...
ama o kara oğlanlara bayıldım...

Geri