hertelden bolumune adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gehenna kıss bizz durmadann konu acalımm onlarr açmak zorunda kalırr bölümm ama bölee bayıltana kadarr kadınlarlaa ilgiili bişeyler yapalımm :D:D ozmann acmak zorunda kalırlarr.

mendo68' Alıntı:
hahaha
kim bu yaa
kız sen yoksa J LO sonra inanna sonra da Gehenna mısın :)

forumda aslında 2 kız var, paso nick değiştiriyolar dolgun görünüyor :)

mod konusundaysa ilgisiz değil ama biraz daha zaman ister bence..:D

bravo size ya arkadaşlar bütün konuları geyige çevirmek zorundamısınız ayıp valla ya burda olsun yapmayın arkadaşımıza ayıp oluyo :(

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
forumda aslında 2 kız var, paso nick değiştiriyolar dolgun görünüyor :)

mod konusundaysa ilgisiz değil ama biraz daha zaman ister bence..:D
hahahahahahaha
leo süperdiii :):):):)

MaYdOnOz' Alıntı:
koptumm yaa lafınaa valahaaa bendenn tam destekk sanaaaa :D:D geridönüşümee modd ol hehhehehhehhehehehe. :clap:

:D YENGE vaLLa dayanamadım :cool:,artık nevar bu modlukta ben annamadım yaws :alkol:

blody' Alıntı:
bravo size ya arkadaşlar bütün konuları geyige çevirmek zorundamısınız ayıp valla ya burda olsun yapmayın arkadaşımıza ayıp oluyo :(
sen mahseryerindeyaralıkurt'un bana attıı pm'i biliomsn
ilk önce onu bi pm'den sor sonra gel bakiim
aga asıl sna ayıp oluo
bilip bilmeden atıp tutmak sana yakıştımı şimdi
mehseryerindeyaralıkurt'un bana attıı pm'i sölerdim ama belki yayınlanmasını istemez
ama kendisi açıklarsa sevinirim

mendo68' Alıntı:
hahaha
kim bu yaa
kız sen yoksa J LO sonra inanna sonra da Gehenna mısın :)

Oooo naptıın sen yaa
ahuhahaha
HellsANGELx'tim Gehenna oldumm

Gehenna' Alıntı:
Oooo naptıın sen yaa
ahuhahaha
HellsANGELx'tim Gehenna oldumm
ahuahua
hells kusura bakma yaa o zmn
ama leo haklı
sitedeki bayan sayısını artırmak için heralde nick değiştirip duuyosunuz:)
hıııııı sizi siziiiiii :):)

mendo68' Alıntı:
sen mahseryerindeyaralıkurt'un bana attıı pm'i biliomsn
ilk önce onu bi pm'den sor sonra gel bakiim
aga asıl sna ayıp oluo
bilip bilmeden atıp tutmak sana yakıştımı şimdi
mehseryerindeyaralıkurt'un bana attıı pm'i sölerdim ama belki yayınlanmasını istemez
ama kendisi açıklarsa sevinirim
dostum anlamadın galiba ben burda adam kayırmıyorum burası bi forum farkındaysan ve bu forumda her bölüm var ve bu başlıkta çalışmak isteyenler bölümü geyik bölümü degil bimem anlatabildimmi
bu arada kim kime pm atmiş beni hiç ilgilendirmez bi mesajında burda tanınan kişiler felan demişsin eger burda iyi tanınıyorsan başkalarınada örnek olman gerekir yani dogru yerlerde dogru mesajlar atman gibi kapiş

beyler bayanlar, konuyla ilgisiz yorumlarınızı lütfen burada yapmayınız, chat serverımız kapalı olabilir ama vbchat açık.. konuya gelince, arkadaşım çalışırsan hiçbirşey olmaz değil, iyi forumlar..

react0r' Alıntı:
beyler bayanlar, konuyla ilgisiz yorumlarınızı lütfen burada yapmayınız, chat serverımız kapalı olabilir ama vbchat açık.. konuya gelince, arkadaşım çalışırsan hiçbirşey olmaz değil, iyi forumlar..
teşekkürler reactör sakalımız yok sözümüz geçmiyo :)

arkadaslar benim mendoya yazdıgım mesaj su idi :"mendo ben alınmadım yanlıs anlama kendimi asagılanmıs
biri duygusuda yok kardesim.sen haklısın benden daha muthiş leride var.hayırlı aksamlar iyi forumlar "

artık bu tartsımalarada son verelim simdiden tesekkurler

konu bayağı bi sapmış...

mahseryerindeyaralıkurt zamanı geldiğinde herşey olur şimdilik biraz daha çalışman lazım...

konu LOCKED...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri