Hertelden Bölümüne..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendende sana +1 romeo hayırlısı olsun

bendende +11111111

Herkes gerekeni söylemiş zaten..! Söylicek birşey kalmamış..! :goz:

Ben senin ne kadar sempatik ve saygılı biri olduğunu biliyorum..!

Zamanla herkesde öğrenicektir zaten..!
(Manevi duygular, inançlar şakaya gelmez..!
Bunun bilincinde akıllı başlı bi adamsın..!
Forum kurallarına da hiç aykırı bi durumunu görmedim..!)

Yaptığı işin ne olduğunu bilerek, bilinçli yapan ve kültürlü insanları yöneticim olarak görmek isterim..!

+1 Her Türlü..!

Cash'i Zaten aduLt modu yapacaz adam ordan çıkmıyo.. herteLdende cash'de pek aktif değiL.. +1 ;)

Cash'i az kızdırıyım :)

Aslında seninle 2-3 gün öncesine kadar romantizm de hatırlarsan sorun yaşamıştıq..vede bunu bir şekilde hallettiq..yanlış anlaşılmaydı sanırım.. sorun yaşasakta halletmemiş olsaq bile her teldene nezaman girsem konun olduğu için sana benden +1

Emegi olan herkese saygılıyız..

hayırlısı oLsun:goz:

+1 kesinlikle yakışır

-1 Sebep: Herkez A.Mod Olmak İçin Paylaşımda Bulunuo Gibime Gelmeye Başladı.. Zaten Bir İki Kişi - Not Vermiş Bunlarda Bişiyi Degiştirmiyecegine Gore Bende - Veriyorum Çünki Sitede User Kalmadı Herkez A.mod Oldu...

sorry daha yeni gördüm konuyu romeomad
zamaninin cogunu burada geciren bir arkadasimiz olarak bide artik modlar azaldigi icin senin gerekli oldugunun kanisindayim.
simdiden hayirli olsun benden +1

benden de + 1907 dostum bu nıckımlede + vermek ıstedım umarım uygun karsılanır. yuru be kım tutar senı :D

tabikinede +1905 hayırLısı OLsun Abi...

çogu zaman online sın forumla ilgilisin sonuna kadar +1

dediğin gibi demilles pek görünmüyor blade te bıraktı benden +

Tabiki herzman ben severim abimi zaten konularına da çok rastladım cash_13 ile ii uyum sağlıcağına inanıyorum:D:D
+1903

Hızlı Bİr üyesin Her Teldende çalışacağın kanatindeyim +1 veririm ama ben bjkliyim o yüsden +1903:D hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri