Hertelden Bölümüne..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
Şuan ıtıbarı ıle sadece hertelden bolumunde 60 küsür konu acmıs bulunuyorum,Aslında actıgım konu sayısı onemlı degil,

onemlı olan ıse yarayıp yaramaması veya,bırazcıkta olsa uyelerın bıseyler ogrenmesı.

Ama bazı uyeler konu sayısına dıkkat edıyo,bende onun ıcın yazdım

Oranın mod arkadası Demilles fazla online olmuyor,

Cash_13 arkadaslada konustum tek basına kalıyor ,Mod azalmasından dolayı ıhtıyac olabılecegını düşündük.

Eger sızlerde uygun gorursenız,,Mod adayıyım,Sımdıden herkese tesekkürler.

+1 bütüngün hh desin seni çok görüyorum aktif üyelerdensin hayırlı olsun diyelim
sonsöz yönetimin

bence üstesinden gelirsin +6546546354..!

Bu Devirde ADAM Gibi ADAM bulmak zor. Hakkında Hayırlısı Olsun Dostum
+++1903

Fazla bir şey yazmayacağım . Seni bilen biliyor.. Son söz yönetimin..

Benden + 1 ...

Hayırlısı olsun...

kızlarla ilgili çok konu açıyon gözüme batıyon +1 devam et

++++++++++ hak edıyorsun bence ...romeo yaşamalı

RoKeT' Alıntı:
Bence cok sınırlısın ve nezaman dinle ilgili bisey olsa tartisma cıkarıyosun.
Mod adayligi koyan birinin bunlari yapmamasi gerek ondan -1

abi ben senden sadece romeonun tartışma çıkardığı bi link istiyorum tüm gün islam insandayım ve şimdiye kadar hiç kimsenin bi tartışma ortamı yarattığına şahit olmadım

sana geldim romeo baba ne kadar oyum varsa al senin olsun inşallah seni moderator olarak görürüz mod olunca bizi unutursan tırmalarım seni =) ++++++++

bencede +1 hayırlısı olsun

özellikle son zmnlarda çok gsl konular açıosun umarım bu konuların devamı vardır
bence de +1:goz:

+1 dostum ;)

ama bişey söylemek istiyorum , ben oraya önceden talip olmuştum yer kalmadığı için sıraya girmiştim :) eğer 3 kişi mümkünse cash ben ve romeo arkadaşım orayı yönetiriz , eğer olmazsa ben ispiyoncu arkadaşımla güncel e de bakabilirm e tabii son söz yönetime kalmış

Benden de Tam Destek Dostum Bu Zor Bir Görev Ama Altından Kalkacağına Eminim. +1

+1' de Benden dostum ;)

hep destek tam destek +++++ 1907 bu işin üztesinden geleceğine canı gönülden inanıyorum. başarılar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri