Heroes Of Newerth

De_Barkot

New member
Reaction score
0
battle_scene.jpg

Newerth-thumb-550x440-20762.jpg

Hepiniz Az çok Warcraft III ve DOTA mapi hakkında az boz bişeyler biliyosunuzdur. S2 games in ice frog'tan izin alarak yaptığı oyun dota mapine özenilerek yapılmış , herolar ve npc ler hemen hemen aynı. Görüntü ve sesler ise çok değişik ve güzel. Son zamanlarda beta olarak sürümü testerlara açık. Bende bugün testerlardan biri oldum ve oyuna hayran kaldım diyebilirim.Oyun boyuru şu an için 250MB. Sistem gereksinimleri ise hemen hemen her tür bilgisayarın kaldırabileceği türden.ortalama sistem gereksinimlerini 128mb ekran kartı 256mb ram ve 1.8 tek işlemcili cpu olarak değerlendirebilirim.

Video2

Video1

Terim açıklamaları :
Warcraft III :Blizzard Oyunu ve güzel bi hayal dünyası.
Dota : Defence Of The Ancients.
Ice Frog : Dota mapleri hazırlayan eleman veya kurum kuruluş.

HON(heroes of newerth) web site.
Beta sitesi. Şu an açık ve geçerli olanı.

HON DOWNLOAD

Oyundan Account alabilmeniz için Beta sitesine girmeniz lazım fakat beta key olası lazım. Beta key elde edebilmek için bi beta testerdan faydalanılıyor. Fakat beta testerin bug report etmesi lazım. Bu durumda sayılı key var. tam sayısı 1000 ama alınan sayısını bilmiyorum. Yinede oynamak isteyenleriniz varsa bana bu konu altından ulaşsınlar.

pek bu tarz mmorpg leri sevmiyorum ama güzele benziyo eline sağlık....

bayadır arıorm key falan bi türlü deneyemedm oyunu
key yada invite atabilirsen cok sevinirm
tesekkr simdiden...

Bana acil key lazım üstad, bulabilme şansımız var mı. Abartmıyorum saat 12 den beri arıyorum gezmediğim site kalmadı bi yardımcı olsan..

eline sağlık..dostum elinde warsa beta key bana atabilirsen cok sevinirim.

Hocam bana da atabilirsen?
Mail adresim profilde yazılı

Banada elinde olduğu zaman key atarsan çok sevinirim Dota hastasıyımdır. :)

Geri