Herkeze Selam

Fanky

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bu gece aranıza katıldım bir çok program indirdim ama okuyorum okuyorum birşey yapamıyorum

gerçekten yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim cahil değilimdir ama yapamadım yardımlarınızı bekliyorum...

Site gerçekten dolu güzel Ares döktürüyor falan görüşmek üzere.

hosgeldin

sana yardim edicek biri cikar az sonra

hoşgeldin arkadaşım burdaki bılgıler extra anlatım gerektırmeden bırseylerı yapabılecegın sevıyede acelecı olmaz ve bıraz daha dıkkatli okursan emın ol yardıma ıhtıyacın olmaz

hosgeldin iyi forumlar...

hoşgeldin dark cok güzel acıklamış:)

Hoşgeldin dostum. Aramıza adım attığın andan itibaren çok geniş bir aileye sahip olduğunun bilincinde ol...
Burada bulacağın... Sevgi,saygı,özveri,hiçbir karşılık beklemeden tüm problemlerine ışık hızı ile yardımcı olmaya çalışacak olan kardeşlerin,dostların, arkadaşların,büyüklerin olacaktır.
Onların bu yaklaşımlarına karşı seninde onlara gönülden açık ve samimi olman aile içerisinde daha sıkı bağlara ve seni hergün bir adım ileriye taşıyacaktır.
Unutmaki sana yardımcı olacak her arkadaşın yardımcı olduğu her konuda göz nuru ve emeği vardır...
Bunların bilincinde olman dileği ile...

hojgeldn...

hoşgeldin iyi forumlar

h.geldin inş istediğin şeyler konusunda gerekli dökümanı bulursun ve istediklerini gerçekleştirirsin. . .

ho$gELDiN aNLaMaDiĞiN ProGRaMiN VeRiLDiĞi KonuYa YaZaRaKTa CeVaP ßuLaßiLiRSiN.

hoşgeldin aramıza,
biraz daha sabır, zamanla açıklamaları daha iyi algılayacaksın.
tabi bu anlamadığın şeyleri sormaman anlamına gelmez.
anlamadığın şeyleri uygun bir başlık altında sorarsan istediğin yardımı
alacağından kuşkun olmasın.
iyi forumlar, faydalı paylaşımlar

Geri