Herkeze küçük bir rica ve öneri!!!OKUYUN LÜTFEN!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkdaşlar bu mesaja vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim öncelikle... Sizden bir ricam var. Bu aynı zamandada bir öneri!!!

Rapidshare sitesinden yapılan paylaşımlar Flashget ile uyumlu değil artık ve bu yüzden birçok kullanıcı bu sitedeki dosyaları Flasget ile indiremiyor!!!

Ayrıca yeni başlayanlarda bu site hakkında fazla bilgi sahibi olmadığı için ve ingilizce bilmeyenlerde herhangi birşey anlamadığı için Forumumuzdaki konularda gereksiz yardım mesajlarının sayısı git gide artıyor!!!

Üstelikte rapidshare da ücretli kullanıcı olmadığınız taktirde bir sürü saniye beklemek zorundasınız ve rapidshare kota sistemi ile çalıştığı için günlük indirmenizi özgürce yapamıyorsunuz ve yüklediğiniz dosyalar yarım kalıyor!!!

Sizden ricam paylaşım için Türk Sitelerini ve ücretsiz siteleri kullanalım!!!

Mesala hemenpaylas.com gerçektende hiçde kötü bir site değil ve her indirme programı ilede uyumlu üstelik ücretsiz ve kota sistemi yok!!!

Saygılar!!!

Tartışmasız ve Keyifli Forumlar!!!

FéRvénTßQY

; ) haklısın kesinlikle .. Editledim msjı... Sorun yok...

bende aynısı yapıom önerin için saol : ) sadece tr siteler kullanıom artık : )

St.AnGeR' Alıntı:
arqadashım sitenin qime ait olduundan en ufaq bir bilgim yoq ama bu sheqilde istemeden de olsa reqlamda bulunmush oluorsun buda bu 4umda yasaq !!

Bana söylediysen ana sayfada var linki ... Bir bak istersen...

Reklamlardan kaçınalım arkadaşlar reklam yapmayalım herkes istediği yerde yaparr upload ını gereksiz konu smod arkadaş gelince bi zahmet reklama girio konu locked.....

Daha önceden de 10 kez konuslumsdur.Bunun ıcın izninizle konuyu kapatıyorum.

Benım düşüncemse sıtenın reklamından başka bır anlam tasımıyor bu konu!

Herkes bu sıteyı bılıyor zaten.Eger simdiye kadar (türkıyede)rapıd'e bır rakıp

olamamıssa bu o sıtenın yetersızlıgınden kaynaklanıyor.=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri