Herkez Bu Çocugu Konusuyor

Blacksymbian

New member
Reaction score
0
GATES'in yeni dahisi
Dünyanın en zeki cocugunu Bill Gates kaptı.298 IQ'suyla herkesi hayrete düsüren 12 yasındakı dahi , aylık 15.000 $ karsılıgında Mıcrosoft'ta calısmaya baslayacak.
Justin adlı dahi cocuk, 11 yasında 2 unıversıteden mezun olarak,adeta bır ımkansızı basardı.
Dunyanın en zengın adamı unvanlı Mıcrosoft'un sahıbı Bıll Gates'den muthıs basarı...298 IQ'suyla dunyanın en zekı cocugu olan 12 yasındakı Justın artık Mıcrosoft elemanı.Bırcok ıs adamının pesınden kostugu dahı cocuk aylık 15.000 $ maasla Mıcrosoft'ta calısmaya ıkna eden Gates'ın keyfıne dıyecek yok...
---2 YASINDA KEMAN CALIYORDU---
1993 yılında New York'ta dünyaya gelen Justın 2 yasında keman calmayı 1 yıl sonrada usta bır satranccı oldu,7 sıne bastıgında ılk okulu 9'unda Lıse'yı bıtırdı ve dunyanın en ıyı unıversıtelerınden bırı olan Stanford'a basladı.Ardından Rochester unıversıtesını bıtıren dahı cocuk o gunlerde tum dunyanın ılgı odagı olmustu.
---1800 Soruyu Dogru Yanıtladı---
İşte bu bılgının sonucu ve aıle ıcı yasanan problemler Justın'ı bunalıma sokmadı , klınıkte 3 ay tedavı goren Justın hala dunyanınen zekı cocugu olarak gosterılıyor.3 unlu profesor'un hazırladıgı 1800 soruluk bır sınavda %100 basarı elde eden Justın "cok zor donemler gecırdım.Bu benım daha da zekı olmamı sagladı.Cunku onceden bılmedıgım bır soru benı kızdırıyordu.Sımdı ıse sakın bır sekılde ogrenıyorum,Mıcrosoft'ta ıse baslamak heyecanlı olacak,bırcok projem hazır,bu yasta ıs hayatına atılmak benım ıcın onemlıydı" dedi.

ohuohu çocuğa bak wallaha bizden geçti ama inşallah bizimn çocuklarımız böle olur :)

yaw gerçekten 11 yasında 2 üniversite bitirmek ne demek şimdi koca adamlar sıfır çekiyo:D:D

eger bu kadar zeki olsam 15.000 dolara calismazdim gercekten bize cok geliyor ama cocuk masallah cok zekiymis.

Allah yolunu acik etsin ne diyim

Alla Alla ya kendimden utanıyorum şu an çocuğa bak. Bunu doğuranları tanımak isterdim :=) doğum sürecinde neler ettiler acaba

sOrUnLu' Alıntı:
Alla Alla ya kendimden utanıyorum şu an çocuğa bak. Bunu doğuranları tanımak isterdim :=) doğum sürecinde neler ettiler acaba

ehuehue bol bol kitap okuyup soru çözmüşlerdir :D

waybe 15000 maaşla microsoft ta çalışmayı ikna eden bil. ne yaptı acaba cocuga gel sana bem mac/g5 alıcammı dedi puhaha :D

Ya harbiden bu araştırılmalı bence ki ben şu an bakıyorum. Ailesiyle ilgili duruma. Çünkü bir anormallik olduğu kesin veya bilmediğimiz bir normallik..

yani orası öle sorunlu bende anlamadım çocuğun bu özelliğini nasıl keşfettiler acaba??

Tek aptal tarafı 15.000$ a tenezzül etmesi :confused:

ee benim oğlumda
5 yaşında ama
okuma biliyor
windows kuruyor ( abartı değil )
babası gibi bok var gibi bilgisayarcı olucak diye
korkuyorum...

ye ıc mala wur felsefesını ogrendıgınde calısarak gecırdıgı gunlere coook yanacak cooook :D

A R E S' Alıntı:
ee benim oğlumda
5 yaşında ama
okuma biliyor
windows kuruyor ( abartı değil )
babası gibi bok var gibi bilgisayarcı olucak diye
korkuyorum...

vay bea güzel :) bence yeğenimizi zeki çocukları değerlendiren kurumlara götür. Tv'de gösteriyorlardı..

Sorunlu adam şikayet ediyo sen ne diyosun yaw :D

Helal Olsun Başka Ne Denirki....!

işte küçük çocuk 2 üniversite bitiriyor ben hala öss ile uğraşıyorum :D
Boğaz köprüsüne yol gözüktü

a.q ben daha bi çaydanlığa sahip çıkamayıp üzerime döküyorum sakatlıcaz kendimizi velet in yaptığıana bak yawww:):)Sagı duyarım abi...

Geri