herkesin oyuna ihtiyacım var

xY_sCoRpIoN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle hackhell ailesinde bende görev almak dahada yararlı olmaya adayım sonrasında bölüm olarak adult(türk adult fimler .türk adult)bölümüne mod adayıyım isteyenler paylaşımlarıma bakabilirler http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=198 herkesin görüşlerini sebebiyle birlikte belirtmesini istiyorum

SAYGILAR

XY_SCORPION

Bence -1
3 tane cok iyi mod var orda suan gerek yok ...

::-1:: Türk Adultun 3 tane mod u var ve cok ıyı yonetıyolar bence gereksız.

öncelikle mesele ihtiyaç oraya ihtiyaç duyuyormu site o önemli ve oranında mod oranı iki bile deil 3 onun için şimdilik -1 ama birisi bırakırsa o bölümde modluğu oyum artıdır haberin ola...

ßendende -1 Scorpion.. gerçekten mod arkada$Larımız oykun,Anti,Redfox yeterince iLgiLeniyorLar.. onLar varken $imdiLik ßize payLa$ım Yapmak dü$er..

o bölümde bulunan 3 mod'unda görewlerini en ii şekilde yaptıklarına inanıyor we
4. bi mod'a gerek olmadığını düşünüyorum....
-13...

paylaşımlarına baktım...kaliteden şaşmıyorsun....hevesin kırılmasın sakın...şimdilik paylasıma devammm.......

-1..........................

Scorpion arkadaşım seni defalarca uyarmama rağmen mod başvurusu yaptığın bölümde konu açmadan önce hiç arama yapmıyorsun hergün aralıksız senin koularını kilitleyip çöpe atmaktan bıktım mod olmak isteyen birinin bunlara dikkat etmesi lazım =) Ümidini kırmak istemem ama zor dostum...

Zaten yeterli sayıda moderatör var.

-1

Scorpion uzgunum ama benden de -1 oy Cıkacak 3 Mod Var ve Gorevlerini Mukemmel bir şeKilde Yapıyorlar...4 Mod a gerek yok ama...1 Mod oLSaydı +1 Derdim Orası ayrı..Biraz daha arama butonunu kullanırsan Senin için daha iyi Olur diye Dusunuyorum...Hevesin Sakın Kırılmasın Sen paylasımlarına Devam Et...

önemli diil arkadaşlar yinede teşekkürler hepinize

-1 boşversen ora iyi idare ediliyo

-1 ...arama butonuyla aranda büyük bi sorun var heralde konuların yarısı çöpte konu sayısı yetersiz.2 kere açılan konular vs. vs. zaten bölümün 3 modu var kesinlikle yeterli o bölüm için.paylaşımların devamı dileklerimle...

bence haksızlık ediyosunuz adam okadar çalışıyo biri eksi deyince hepininiz basıyosunuz eksiyi ben den +1905 arkandayım dostum .............

Mod eksiği olsa +1 olurdu ama bölümde mod eksiğinin aksine 3 tane çok iyi çalışan mod var..O yüzden üzülerek -1

-1.....................

scorpion mod olmak zorunda deilsin paylaşım yapmak için neticede mod olmadanda benim bildiğim kadarıyla paylaşım yapılıo:)

çok çok erken artı zaten mod ihtiyacı olduğunu sanmıorum -1903

sende olmak zorunda deyildin neden olmak istedin paylaşımla bi alakası yok onun sen de mod olmadan paylaşım yapabilirdin

Geri