herkese mrb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

red kid

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şu koskocaman sitede bir kişi bile mi msn adresi kırmayı bilmiyor ne olur yardıma gercekten cok ihtiyaçım var bu yüzden gercekten msn kırmayı bilen birini bulmam lazım tekrardan sorunumu bile okudugunuz için teşekkür ederim hepinize...

Hacking & Cracking YASAK Bizde
Msn Hack Diye Birsey YOK
Msn Hack Diye Dolasan Programlarin Alayi Palavra
SagLam Bir Sifreyi Kirmak Nerdeyse Imkansiz

Hadi Sana Iyi Forumlar Arkadasim..

aramıza hosgeldın hack sitesi değiliz artı msn yi kırmak isteyenler palavra programlar kullanıyor zaten

takiLma boLe hack meck islerine kardes..
takiL forumda eglenmene bak...

kardeş msn hacki ne yapıcan boşver adamın kul hakkına girme hem eger olurda msn hack programı cıkarsa ilk bu sitede verilir ben geldim geleli googlem bu site ne yazdıysam yardım elimde yeni gelenler yardım bölümden ögrendim diebilirim pc yi neyse kardeş aramıza hoşgeldin

Gerçi adımız her ne kadar HACKhell olsa da biz o işlere bakmıyoruz. Sen isimden aldandın herhalde. :D Katıl aramıza güzel güzel forumu yap. Hoşgeldin Lucky Luce

hosgeldiniz

msn hack mı?:D

Arkadaslar bana herhangi bir hack programı söyleyebilirmisiniz?
Gerçekten çok lazım(varsa)=-)

boş değil bnm için çok önemi var.Gerçekten çok lazım.

Bi yöntem var ben bi kere bi msnde denedim oldu ama artık o yöntemde işe yaramıyor

msn kırmak istediğin kişinin kişisel bilgileri hakkında biraz bilgin varsa belki gizli sorunun cvp buarak kırarsın bundan başkası palavra ve msn hack programları virüs içerir her pc bunu kaldıramaz durduk yere kendi pc nede zarar verme uğraşma en iisi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri