Herkese merhabalarr.

Sepultura

New member
Reaction score
0
Slm ben Ahmet Yüksel İzmir liyim 21 yaşındayım.

hoşgeldin dostum aramıza ..

selamlar

Sepultura' Alıntı:
Slm ben Ahmet Yüksel İzmir liyim 21 yaşındayım.
ben siteye yaklasık 2 aydır filan üyeyim ama giremiordum affiniza binaen..
Mazur görün askerlik işte..

Daha önce kendimi tanıttım sanıyorum ama yazımı bulamadım,belki de tanıtamamısım..

Emre 28 Tekirdag,CoRLU da görev yapıyorum...BalikesirLiyim..Digital elektronik ve digital görüş sistemleri alanında ve Füze sistemleri ihtisasim var..Merak eden dostlara duyrulur...

sevgi ile kalin..

Paylaşılan bilginin değerini Öküz altında buzağı arayanlar anlayamazlar..Bilgi paylaşıldıkça anlam kazanır..

hoşgeldiniz beyler ...

cümleten hoş geldiniz.sepultura nickin süper ilk teşekkürün benden olsun :D yabancı müzik paylaşımı görmeni tavsiye ederim eee tabi paylaşımlarını da bekleriz :D

Cümleten hoşbuldum arkdaşlar. FLeTCh teşekkürün için bende sana teşekkür ederim. Stajım dolayısıyla siteyle pek alakadar olamadım. Ancak bundan sonra daha aktif bir üye olmaya çalışacağım. Hack konusunda oldukça acemiyim. Ancak buu konuya çok meraklıyım.

Hoşgeldin Kardeş Aramıza..!:)

hosgeldın arkadasım ...

HosGeldiniz Dostum. .....

hadi hadi forum sızden paylasım beklıyor .. :)

iii forumlar.

Hoşgeldin Gözüm

hoşgeldın arkadasım bu arada emre çorlunun neresındesın

hepiniz hoşgeldiniz... :D

hepinize iyi paylaşımlar

slm arkadaşım hoşgeldin aramıza.

:boks: Hesap sırası bizde şehit olmak çok yakın.YETER ULAN ÇAKALLAR AYAĞINIZI DENK ALIN...... :boks: :boks: :boks:

Cümletten teşekkürler dostlar. tekrar hoşbuldum.

hoş geldiniz sefalar getirdiniz

hi everbady sonun da istediğiniz oldu. dünyanın en iyi hackhell'cısı artık bu site de tezarat istemez

hOS gELD0N0Z BEYLER (noluyoo yaa i ler ç1km1yo b1s1y oluyo b1lgisayara( :)

Geri