herkese merhaba ben de görev istiorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

survivor

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben de Motorlu Araçlar & Modifiye Dünyası ve Cep Telefonları bölümlerinde görec almak istiyorum daha öncede böle forumlarda buralarda moderator luk yaptım ayıptır sölemesi bu konlarda ii yimdir.... :)

Dostum bana biraz fazla acemi gibi geldin yani , modluk başvurusundan önce 2'den fazla msg atman gerektiğini bilmen lazım , seni eski forumdan da tanımıyorum , o yüzden malesef şimdilik sadece kendini geliştirmende ve konudaki uzmanlık seviyeni bize göstermende destek olabilirim...:(

Hackedo' Alıntı:
Dostum bana biraz fazla acemi gibi geldin yani , modluk başvurusundan önce 2'den fazla msg atman gerektiğini bilmen lazım , seni eski forumdan da tanımıyorum , o yüzden malesef şimdilik sadece kendini geliştirmende ve konudaki uzmanlık seviyeni bize göstermende destek olabilirim...:(

+1000 (ulan youcancall benide alıştırdın bu işlere alıcan olsun :D ) hackedo benim dicemi demiş

evet arkadaşım dün 1 bu gün 2 :) daha 2 msg var hemen modluğa atlamışsın kendini tanıt bakalım bi foruma önce ;)

Bir de hemen çıkmışsın insan online olur msgını takip eder değil mi ?

arkadaşlar bugun burda net gitti mesaj yazamadım ben dediğim bölümlerri costururum siz merak etmeyin taktir size kalırrrr

mod ben olunca fazla ugramamaya basladı arkadasımız nedense..

Arkadaşlar motorlu araçlar için ben de modluk istedim ve bu arkadaştan kat kat tecrübem de mevcut ancak ben nedense bu kadar uçmadım niye böle yapıyolar anlamıyorum. Ayrıca şu anda bu bölüme ilgi çok az ve moderatörümüz mevcut gerekli olduğunu düşünmüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri