Unhappy_Tramp
Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм
Beni Bilen Bilir Tanıyan Tanır
MSKE=Harpy_Queen=Unhappy_Tramp(bu sitedeki Nicklerim) NeyseArkadslar Aranızda Uzun Zamandır Duruyordum.İyi günler kötü günler geçirdm.Amod Oldum Mod oldum..Alındı Eywallah.Hiç Kimseye Kızgın Değilim.
Şu ana Kadar Siteye Elimden Geldigince Yardım Yaptım İster Online Oyunlar Olsun İster Başka Bir Konu.Sitenn ilk açıldıgı zmanlar hiç unutmam.saçma sapan knular açardm
Yok HH clanı açıldı flen falan. Neyse Asıl Konuya Gelim....
Arkadslar Bundan Sonra Sizinle Beraber Olamıcam.Sebep=Yarın sabah interneti kapatıorum.
Malum Üniversiteye gidiorum.
Hiç Birinizi Unutmıcam Ama Unutmıcaklarım Canlarım;Bunlarıda yazım dedm
başta
Fletch,DeeRPaRtY ,xsuaty,kasirga,Captain,simak,Bakkal_gazi, ژảỸ ژảỸ ,odyss,Łîøŋкïŋg,σ∂ууѕєυѕ,LaZiSH
Bazı Kişilerr Daha war onlarda Bana Kalsın. :goz:
Allah hepinize Kolaylık versn Herşey Diledgnz,Gönlünüz ve İstedgnzce Olsun..
Selametle Allaha Emanet Olun...ßß
Not:Konum Kilitlenmez yada taşınmazsa Sevnirim...
MSKE=Harpy_Queen=Unhappy_Tramp(bu sitedeki Nicklerim) NeyseArkadslar Aranızda Uzun Zamandır Duruyordum.İyi günler kötü günler geçirdm.Amod Oldum Mod oldum..Alındı Eywallah.Hiç Kimseye Kızgın Değilim.
Şu ana Kadar Siteye Elimden Geldigince Yardım Yaptım İster Online Oyunlar Olsun İster Başka Bir Konu.Sitenn ilk açıldıgı zmanlar hiç unutmam.saçma sapan knular açardm
Arkadslar Bundan Sonra Sizinle Beraber Olamıcam.Sebep=Yarın sabah interneti kapatıorum.
Malum Üniversiteye gidiorum.
Hiç Birinizi Unutmıcam Ama Unutmıcaklarım Canlarım;Bunlarıda yazım dedm
Fletch,DeeRPaRtY ,xsuaty,kasirga,Captain,simak,Bakkal_gazi, ژảỸ ژảỸ ,odyss,Łîøŋкïŋg,σ∂ууѕєυѕ,LaZiSH
Bazı Kişilerr Daha war onlarda Bana Kalsın. :goz:
Allah hepinize Kolaylık versn Herşey Diledgnz,Gönlünüz ve İstedgnzce Olsun..
Selametle Allaha Emanet Olun...ßß
Not:Konum Kilitlenmez yada taşınmazsa Sevnirim...