Herkese ücretsiz internet!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
16102009140422.jpg

Finlandiya hükümeti, internetin vatandaşların yasal hakkı olduğunu ve herkese ücretsiz internet hakkı verileceğini duyurdu....

İlgili yasanın parlamentodan geçmesiyle birlikte Finlandiya'da herkese ücretsiz 1 megabit internet genişbant hizmeti verilecek. İlgili yasa Temmuz ayından itibaren geçerli olacak.

Finlandiya İletişim ve Ulaştırma Bakanlığı'da söz konusu yasayı doğrulayarak, Temmuz ayı itibariyle herkese ücretsiz 1 megabit genişbant bağlantı hakkı verileceğini açıkladı.

Finlandiya hükümeti, 2015 yılı itibariyle de kendi halkına 100 Mb genişbant bağlantı hizmeti verme hazırlıkları yapıyor. Bakanlık ayrıca orta vadeli amaçlarının bağlantının cep telefonu ağ servisi üzerinden verilmesi olduğunu aktardı. Veri transferi teknolojisinin genel adı olarak kullanılmakta olan genişbant internet, kullanıcılara bilgisayardan ya da cep telefonundan yüksek hızda veri indirmeye olanak sağlıyor. Bu olanağı sağlayan 3N teknolojisi de yakın zaman önce Türkiye'de kullanıcıların hizmetine sunulmuştu. ...

Devami...

Bi an ümitlendim ama Türkiyede imkansız gibi bişey. köprüden karşıya geçmek için para alınıyo bu ülkede yıllardır.

bak bunu duydugum iyi oldu bir kaç ay içinde oraya gidicektim temelli netede para vermiyecez güzel :)

mikado kardeşimin dediği gibi farkımız olsun :)

bizdee isterizz diyeceğğimmm ama nerde . kaliteli ve ucuz olsunnn razıyızzz

Paylaşım için çok teşekkür ederim.

Dünya'da ücretsiz olur; bizim ülkemizde nete zam gelir! :sneaky2:

burası türkiye aldığın nefes bile parayla anlayacağınız normal bir ülke değil anormal bir ülkede yaşıyoruz üzgünüm ama gerçek

ben bedavasını gectim keske para verdigimiz halde karsılıgında kaliteli bir hizmet alabilsek
diger ülkelerde 16mb internet 30$ civarında iken ülkemizde 1024 gibi yerlerde sürünen bir hizmet 50 tl (33$)

Geri