Herkes Siteye Giriyor Ben Giremiyorum

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar deli eden bir sorun var.Kendime ait bir siteye bir süredir giremiyorum.Sunucuda bir sorun var sanıyordum ama herkes giriyoruz diyince anladım. proxy sitesi ile giriyorum açılıyor.Ama normal adres yazar girersem "Bağlantı zaman aşımına uğradı" ..... sunucusu çok geç cevap veriyor" yazısı geliyor.
Firefox ve İe de değişen yok.Modem resetledim.dns kullandım.Onarma programı vs kullandım.pc resetledim,cookieleri ve temp dosyalarını,önbelleği temizledim,güvenlik duvarı ayarlarını varsayılan yaptım yok yok banamısın demiyor.Ama normalde site açık.Bu sorun başkalarınında başına gelmiş dünden beri bi sürü sitede okudum ama sonuca ulaşılamamış.
Çözerse turkhard çözer dedim buraya yazıyorum.Bu sorunu nasıl aşabiliriz bilen varmı başına gelen?

ne reklamı kardeşim bilmediğiniz şeylere atlamayın.Anonymouse bir proxy sitesidir ve herkes bilir.ben kendi sitemin adresini yazmadım dikkat edersen.Bu siteye ben 2005 te üye oldum şimdiye kadar reklam yapmadım şimdimi aklıma geldi.Reklam olduğu düşünülürse bölüm modu siler zaten.

sorunu cozebildinmi ortak suan aynı sorun bende varda

baya zaman geçmiş bilmiyorum sorununu çözdün mü ? çözdünse bizimle paylaşır mısın?
benzer bir sorun mesaj tarihim itibariyle gün içinde bir kaç kere bende de oldu mesela youtube'a kendi adresi ile giremiyorum ktunnel'le giriyorum, DNS 4-2-2-1 ve 4-2-2-2, bazende kendi sayfası açılıyor

bir kamu kurumunda çalışıyorum eğer siz de öyle bir durumdaysanız başka bir siteye girerken oturum açma bilgilerimizi gireceğimiz bir uyarı veriyor onunla giriyoruz. yazdıklarım çözüm olmayabilir benzer olduğu için yazdım, umarım çözülür veya çözülmüştür :)

Eğer sunucunuz güncellendi ise yada yeni kuruldu ise yada taşındı ise, DNS ayarlarının oturması biraz zaman alır.. 1 gün ile 1 hafta arasında.. Bu süre içerisinde bazı bölgelerden sitenize ulaşabilinirken bazı bölgelerden ulaşılamaz. İstanbuldan sorunsuz girebilen Ankaradan giremeyebilir. Anonymouse sitesi girilmek istenen siteye erişimi olan proxyleri denediği için doğru proxyi bulur ve girer.

Eğer dediğim gibi bi değişiklik varsa düzelecektir bi kaç gün içinde

Geri