Herkes Okusun...Umarım Kapatmazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ModLarin SmodLarin Hiç ßir ŞekiLde Uye ayirdigina inanmiyorum ßu ßir ßen Up teamda deiLken ßiLe ModLar SmodLar KonuLarima Tşk ediyordu ßu iKi 3. ise ßu agir suÇLamaLari 3 5 kuLaktan DoLMa LafLa yaptigina kanaatim %100.

sakin ßütün ModLari SmodLari Taniyorum Sanma Kimseyi tanimiyorum daha aciKCasi 2 3 kişi haric. OnLarda Görevini yapiyor Onlarada Saygi DuyuLmaLi Ve HoşGörüLü oLunMaLi. VeriLmişSe Kapanir ßu Forumun ßi KuraLLarI Var ßu KuraLLara UyuLMaLI..

SaygiLar..

KONU AÇILMASI VE KAPATILMASI
Ben üç beş aydır foruma takılıyorum.En azından sömürücü bi insan değilim katkım olduğuna da inanıyorum. Ancak ;
Böyle giderse foruma takılmayı da düşünmüyorum .Takılıp takılmamam da hiç kimsenin umurunda değildir biliyorum.....

Gelelim meseleye ;
Sevgili admin ler, modlar yöneticiler neyse...ilgililer !

1-)Konu açıldığı zaman verildi diyosunuz.----Closed--- verildiğin dair link bile göstermediğiniz oluyo.tabi ki gösterilenler de var..

2-)Kendiniz bi konu açarsanız verilse bile konuyu kapatmak yok teşekkürler mesajlar, pof poflar vs..aynen devam çünkü sizler modsunuz adminsiniz ya......!
3-)ForUMa yeni katılan biriyse eğer birde daha önce benzer veya aynı konu verildiyse anında kapatmalar......
4-)Özellikle bazen bakıyorum.Konu verildi denldiği halde(bakabilisiniz dünkü mesajlarıma) araştırmıyosunuz .verilmiş konuyu kapatmıyosunuz tabi ki sizden biri herhalde.mutlaka (gözünüzden kaçıyodur yani) konuya devam.....
5-)Hakkınızı da yemeyelim bazan da şaşırıyorum sizden biri de olsa kapattığınzda oluyo....

Forum kirliliği açısından veya verilmiş olan bi konuyu tekrar açmanın bi anlamı olmadığından konuyu kapatmak en doğal olanı itiraz edende yok zaten şahsımca da geçerli..Yapılması gereken de bu...

Unutmayın adalet herkese eşit olmalı.Kimse kimseyi kayırmamalı .demek istediğimi anlamışsınızdır

Benim düşüncelerim bunlar siz ne düşünüyosunuz özellikle paylaşımda bulunan forumda bi yer edinmek isteyen üyelerin görüşleri benim için daha önemli ..fikirlerinizi bekliyorum...

BU KONU KAPANIRSA Bİ DAHA BU SİTEYE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..

böle bi konu açarsan durmadan senden örnek isterler birde :hhmanD

arkadaşım her bölümde sayfalarca bölüm var ve ne yazık ki her üye robot gibi konu açarken aynı başlığı kullanmıyor.

biri geliyor aynı videoya başlık olarak;
* kopacaksınız garanti yazıyor,
bir diğeri,
* böle bi video görmedin, gülmek garanti yazıyor,
başka biri geliyor
* kedi çıldırmış yazıyor...

bi moderatör o konuyu bölümünde daha önce gördüyse kesin hafızasında o konu yer eder. ama koskoca bölümden de o konuyu sana çekip - çıkarıp link veremez. her konu için link aramaya kalksak.....

biraz hoşgörülü olun. adam verildi diyorsa verilmiştir. nedendir ki sıkıştırmak?...

:melek:melek:melek:melek:melek:melek:melek

aynı şikayette bende bulunmuştum hemen hemen 1 yıl önce sorgusuz sualsiz konu kapatılıyor onun için hackhellede pek girmiyorum anca canım sıkılırsa zaten 2005 girişli olmama rağmende rütbemden belli oluyor pek girmediğim

o kadar çok konu açılıyorki dört sene olmuş form açılalı hepsini kontrol edenler var

üye olduğumdan beri bildiğim modlar var yada sonrada mod s.mod olanlar var bu konuların hepsi ders olsaydı bunlar şimdi ordinaryus olmuşlardı

genco.fofer,reactör ve diğer modlar varmı sizin gibi amele

hem çalıştırılıp hemde şikayet dinliyorsunuz:durdurun

konuyu açan arkadaşım tşk falan hikaye mesele formların amacı gibi bilgi edinmek paylaşmak ve eğlenmek gerisi hikaye:clap

o kadar çok konu açılıyorki dört sene olmuş form açılalı hepsini kontrol edenler var

üye olduğumdan beri bildiğim modlar var yada sonrada mod s.mod olanlar var bu konuların hepsi ders olsaydı bunlar şimdi ordinaryus olmuşlardı

genco.fofer,reactör ve diğer modlar varmı sizin gibi amele

konuyu açan arkadaşım tşk falan hikaye mesele formların amacı gibi bilgi edinmek paylaşmak ve eğlenmek gerisi hikaye:clap

bide senin gibi yalakalık yapmak:hhmanD
neyse msj nı yaz yarın banlanmazsam bakarım:hhmanD
işte eqlence diye buna derim:clap

genco.fofer,reactör ve diğer modlar varmı sizin gibi .....

ßu iŞi severek YaptikLarini ve ßirşey ßekLemediKlerini hiç Düşündünmü?

Düşünsen Einstain gißi oLurdun zaten Yazik ßirde OnurSaL uye oLucaKSin

SöyLedikLerine ßakip tekrar okuyup Kendinden UtanmaLisin

He sakin Kimseyi Kayiriyorum YaLakaLik yapiyorum FaLan diye DüşünmeyeLim

ßenim Huyum Suyum ßu HaKSizLiga TahammüL edemem hemde Hiç HaKSizin oLDugu Yerde 5 dakka Durucagima HaKLinin yaninda Senelerce Dururum.. SaçmaLayip ßişeyi ßiLip ßiLmeden Yorum yapmayin Uzadi ßu gereksiz Konu Zaten...

ne müthiş mesaj atmışım

iki mesaj yazılmış benden sonra biri modlara yalakalık ettiğimi biride modlara ayıp ettiğimi söylemişler
iki tane form güzide elemanı arkadaşlara başarılar dilerim:)

BU KONU KAPANIRSA Bİ DAHA BU SİTEYE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..

burda kimi tehdit ettiğini anlayamadım =)

senin düşündüklerini sawunan kişilere bi baktımda aylardır bu forumdalar werdikleri emek yok denecek kadar az, olmayan bişeye kimin tşk etmesini bekliosunuz merak ettim cidden ?

diğer bahsettiklerini de okudum ama o kadar fuzuli gördüm ki werecek herhangi bi cewabım bile yok, kendi hayal dünyanızda yazdığınız senaryolara kendiniz inandınız bari başkalarını da inandırmaya çalışmayın ..

Hayırdır Pointır takılacağın forum kalmadı hackhell'emi döndün tekrar =)
cumali saçma saçma mesajLar aticaksan yanLış sitedesin..

Forumda adam kayırmak kimsenin karnını doyurmaz bi karşılık beklediğimiz için hackhell'de takılmıyoruz.. Burda hep beraber bilgi alışverişi zaman geçirme vs. gibi nedenlerden dolayı varız.. Sanırım sana hep istisnalar denk gelmiş erdals10 bu istisnalardan dolayıda kaideleri suçlayamazsın.. bölüm şikayet konularına yazdıkların er yada geç değerlendirilir.. Yazmadıysanda böLüm modunun konuya mudahalesini günlük veya haftalık periyoduk incelemelerinde görürsün.. Forumda yöneticilerin olsun Userlerin olsun belli bir arkadaş çevresi vardır.. KonuLarına yorumlarla mesajLarına tşk ederek her zaman katılabiLirler.. Bunda art niyet araman yersiz.. Foruma 2005 yıLından beri iLk açıLdığı günden beri takılan binlerce arkadaşımız var sürekli online olan yeri gelip tartışan yeri gelip danışanlar oldu ama böyle basit altında bit yeniği aranacak konular yüzündende forumu terk edecek kadar kendilerini basit görmediler..

Hem foruma hemde kendine fayda sağlaman açısından Seni aramızda görmek isteriz..

Konu kapatıLmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri