Cyfts
..::Hackhell Başhekimi::..
hastane sektöründe bilgi işlem K.D.H
bi yandan öss hazırlık ..
bi yandan öss hazırlık ..
betho' Alıntı:Ben ve ortağım enerji tasarruf cihazları ile uğraşıyoruz.Projemiz sonuçlandı.Patentini aldık hemde dünya çapında.Yaptığımız cihaz hidrojen üretiyor ve otomobillerde yakıt ne olursa olsun %20 ila 45 arasında tasarruf sağlıyor.Ayrıca hidrojenle çalışan kaynak makinası,hidrojenle çalışan kombi vb.bi çok ürünümüzün de çalışmaları bitti.Yakında Türkiye bir enerji devi olacak......
Sağol kardeş şu an bizde bu işin fabrikasını kurmak için kredi veya finansör arıyoruz.Bunu gerçekleştirebilirsek sana ve çok kardeşimize hemde çok çok çok kardeşimize Türkiye çapında iş kapıları açılacal.Aslında General motor ve Mersedes bizi avrupaya almak ve patentimizide çok manyak bir para karşılığında satın almak istiyor ama biz bu devrim ateşinin Türki'yeden yayılmasını istiyoruz.Eğer forumda ki arkadaşlarımız ilgilenirse ve bu konuyu merak ederlerse bu konuda daha çok paylaşım yapabiliriz.Uykusuzhergece' Alıntı:Elemana ihtiyacınız varmı, ben iş arıyorumda
Ama hidrojen flan anlamam ben, bil.prog. yeni mezun oldum:ter: :sigara: :hhman:
betho' Alıntı:Sağol kardeş şu an bizde bu işin fabrikasını kurmak için kredi veya finansör arıyoruz.Bunu gerçekleştirebilirsek sana ve çok kardeşimize hemde çok çok çok kardeşimize Türkiye çapında iş kapıları açılacal.Aslında General motor ve Mersedes bizi avrupaya almak ve patentimizide çok manyak bir para karşılığında satın almak istiyor ama biz bu devrim ateşinin Türki'yeden yayılmasını istiyoruz.Eğer forumda ki arkadaşlarımız ilgilenirse ve bu konuyu merak ederlerse bu konuda daha çok paylaşım yapabiliriz.
İyi dileklerin için çok teşekkürler uykusuz .Evet proje kapsamlı ve büyük yem olmazsak inşallah başaracağız.Ama isterdimki forumdaki dostlarla çok kapsamlı bi şekilde bunu paylaşalım tartışalım.Çünki istişare insanı doğruya götürür.Dur bakalım konuyu kaç kişi yorumlayacak.Aslında bu konuyu forumda yeni konu olarak açmak istedim ama Administratör ve moderatör arkadaşlardan gelecek ilgiyi bekliyorum.du bakalım ne olacak mevzu ülkemiz ve milletimiz için çok önemli.Milliyetçilik duygularımız olmasaydı şimdiye general motordan veya bi başka devden yedi sülalemizi rahatlatacak parayı almış işi avrupaya veya amerikaya satmıştık ama bu proje ne olursa olsun Türkiye'mizin olacak...SAYGILARIMLA....Uykusuzhergece' Alıntı:Anlattığına göre baya kapsamlı bir proje. Allah yolunuzu açık etsin kardeş. İnş. arzuladıklarınızı başarırsınız.
Milliyetçilik duygularımız olmasaydı şimdiye general motordan veya bi başka devden yedi sülalemizi rahatlatacak parayı almış işi avrupaya veya amerikaya satmıştık ama bu proje ne olursa olsun Türkiye'mizin olacak...SAYGILARIMLA....