Herkes Firefox 'tan şikayetçi..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
120tnwl.png

Firefox'a şikayet yağıyor!

Kullanıcılar Firefox 3.5.6'dan şikayetçi

Firefox hataları düzeltmek için bir kez daha güncellendi ama bu kez işi eline yüzüne bulaştırdı...

Bir kac gün evvel çıkan Firefox 3.5.6 birçok hatayı giderdi; fakat yenilerine de sebep oldu. Birçok kullanıcı Firefox 3.5.6'yı kurduktan sonra oturum açma zorunluluğu gerektiren Proxy sunucularına bağlanamadı.

Winfuture kaynaklı habere göre kullanıcıların çoğu bu olaya büyük tepki gösterdi ve
güvenlik açığı barındırmasına rağmen 3.5.5 sürüme geri döndü. Mozilla'nın bu sorunu gideren güncellemeyi ne zaman sunacağı belli değil; fakat o ana kadar el ile hatayı düzeltmek mümkün.

Firefox yapılandırma ayarlarının bulunduğu "about:config" sayfasını açın ve
network.auth.force-generic-ntlmayarının değerini False yerine Trueyaptığınızda kimlik doğrulama gerektiren Proxy sunucularına tekrar giriş yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 2r5q6n4.jpg
    2r5q6n4.jpg
    46.7 KB · Görüntüleme: 21,836
ben türünün tek örneğiyim galiba şuan kullanıyorum hiç şikayetim yok hımm allah allah

ßende de sorun çıkardı Güncelleme yaptıgımda.. Yeni sekme açmak istediğimde farklı sayfada fLn acıyor. daha sonra düzeliyor fln kafayı yemiş halde.. Bi süre İE kullanmak zorunda kaldım =)

ben de uygulamanın yavas acılmasından sikayetçiyim

chrome gerçekden çok iyi... firefoxdan başka browser kullanmam diyordum, taaa kiiii google 'ın kendi web browserı olan chrome u kullanana dek!! :D:D:D

evet arkadaşlar bende kullanıyorum bir sıkıntı daha cıkmadı.

Ben Şikayetçi Deilim Gayet memnunum

bende çok memnunum birde bilgi olsun google aratın memory fox die bir eklenti var firefoxun ramden yediğini yarı yarıya azaltıyor şu an kullanıyorum ve bilgisayarı hiç kasmıyor

firefox, firefox tur bence. hatasıyla günahıyla sevabıyla. bendede bazen tuhaf şeyler yapıyo. bi de özür diliyo ki bi mahcup. içim acıyo valla. üzgünüm ama ben çöktüm. istersen sekmelerini kurtarim falan diyo:)
opera alternatif olabilir. ama tilki iyidir ya

benimkide iyi şimdilik zaten oldum olası güncellemelere karşıyım

firefox tan şikayetcmisin alternatif opera hele opera nın turbo su aktif se al sana takır takır tarayıcı İe olamasında gerisi önemli değil inbe micropsoft :p

acık kaynak olduğu icin daha minnet duymalıyız.Biraz da biz katkıda bulunmaya calışşak sorun kalmaz

Geri