Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes BiLgisayarının Gücünü Yazsın Ram-ekran kartı Vb. BakaLım En Güçlü Kimin?
Bu arada şunu söyleyeyim önemli olan en güçlü bilgisayara sahip olmak değil cebimizi fazla yakmadan ihtiyaçlarımızı karşılayan bir bilgisayara sahip olmaktır Tabii biz zenginiz,paraları saçarız,hiç fark etmez diyorsanız tercihlerinize saygı duyarım
ram 1GB.. asus X700 ekran kartı 256 MB.. 120 Gb hard disk..
vistadan 4.0 aldım puan olarak.. PC uyumluluğu gerek öncelikle.. getir sen bana en güçlüsün bak bakalım benim özelliklerin altında nasıl ezilio.. istediğin kadar yükselt sen o rakamı.. uyumluluk yoksa PC ezilir..
benimkide pentium dualcore 2.40 işlemci 2048 ddr2 800mhz ram ekran kartı geforce8800 512mb harddiskim 750gb hadi bakalım kiminki daha iimiş aslında bana kalsa ram i 4gb yapacamda maddi durum sıkıntım olduğu için fazla bişe yapamadım bilginiz olsun :biggrin
Pentium II 400 Mhz
64 MB Ram
Nivida 32 MB Ekran Kartı
4.3 GB HDD
Şimdi Geçin Onları Hanginizin 10 yıllık bilgisayarı var ve xp kaldırıyo benim bu bilgisayara 10 yıl önce verdiğim parayla şimdi tam 5 bilgisayar alınırdı... bilgisayarımı seviyorum ve şu an Asus F3SV marka lettopum da var (özelliklerini bilirsiniz) birini tercih et deseler PC mi seçerim o benim çocuğum gibi 10 yıldır kahrımı çekiyo. ilk günkü gibi çalışıyo ve xp yi parmağında oynatıyo...