Herkes Baksin Ve Yorum Yapsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S2Cİİ

Banned
Reaction score
0
Beni kim ve neden banladınız buraya acele bi şekilde belirtin benim kime zararım olmuş lan kafanıza göre öle sz önüne geleni banlarsanız iyi iş a.q ne güzel hh ohh önüne geleni banla kim banla dı ve neden acele istiyorum beni banlasanızda ıp de ban atsanız ben yine geri gelicem belirtiyim ben neden istiyorum...:mad: :mad:

Senı nıckın yuzunden uyarmıstım banlancan dıye :]

Sen hala akıllanmadın selametle

bencede nick olayıo zaten sana birşeyler çağrıştırıyordur

_-_FeTisH_-_' Alıntı:
Nickine bak anlarsın heralde....
Ya allah aşkına nickimde ne varmış a.q bu nickten rahatsız olan ya ipnedir ya toptur a.q okadar sapık supuk nick varki gelip benimkinemi çatıyolar neden verilmeden gitmicem buurdan...:mad: :mad:

tekrar banlancaksın kaçarı yok J@CK@L geliyo şimdi

Jakal Seni İlgilendiren Bir Durum Bu İlgilenirmisin Arkadaşla.

ya seninki gibi bi tane nick göstersene S2Cİ bu nickden banlandın akşam şimdi de S2Cİİ bunu almışın bundan sonra da S2Cİİİ bunu alırsın heralde böyle saçma şey olmaz burası dingonun ahırımı bayanlar da var bu forumda ya efendi takıl adam gibi nick al yada git burdan tercih senin

Te®Te®eN' Alıntı:
ya seninki gibi bi tane nick göstersene S2Cİ bu nickden banlandın akşam şimdi de S2Cİİ bunu almışın bundan sonra da S2Cİİİ bunu alırsın heralde böyle saçma şey olmaz burası dingonun ahırımı bayanlar da var bu forumda ya efendi takıl adam gibi nick al yada git burdan tercih senin
Ya beni iice deli ettiniz hee ne var nickimde direk bişeyi ifade ediyomu hayır ney s2ci ne var bunda anlamsız bişey beni kim banladı bari onu söyleyin ne dandik forum ya önüne geleni banlıyolar tam ısındım dedim a.q bi baktım banlanmışım ben böle adaletin taa a.q:mad: :mad:

Konu Çok uzamış :) Görevli Gereğini Yapar az sonra

pesimist™' Alıntı:
nickinde ne war Ben anLayamadim ALLah aLLah bide dostum oLe kufur etme birasdan jackaL geLir

İyi Oku Be Arkadaşım Daha Önce Bu Arkadaş Aynı Nick den (S2Cİ) Banlanmıştı. Şimdiki Nicki (S2Cİİ)

_-_FeTisH_-_' Alıntı:
YA hade hade başka kapıya banlayın şunu yaaa hala konuşuo.......
SEN KİMSİN YA SEN KENDİNİ NE SANIYON BAŞKA KAPIYA FALAN BİDE MALLARLA UĞRAŞIYORUN AVATARINDAN BELLİ ZATEN BENİLE UĞRAŞMA KARDEŞ ACARIM KAFANI YAKALARSAM REALDE:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri