Herkes avatarına bir şehit veya Türk Bayragı Resmi Koysun! TC Bir Bütündür Bölünemez!

elmomaclroy' Alıntı:
ne demek istedin anlayamadım dostum

:eek: :eek:

Axl adli üyenin Avatarina baksana.

http://www.hackhell.com/member.php?u=94281

Bence bu forumda Türk Milletinin Bayragindan baska Bayraklarin dalgalandirilmasi dogru olmaz. Cünkü yarin bir baskasi cikar , baska birseyin bayragini burada saldirmaya kalkarsa ne diyeceksiniz ? Onun icin kesin kurallar olmali bence.

Su Suudi bayragini kaldirsalar gayet iyi olur. Bakinca sinirlerim tepeme cikiyor. Sehit Dedelerim aklima geliyor. Bir de sehitler icin yazilmis yanik Yemen türküleri.

i117180_turk.jpg

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü…
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum,
senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder…
Gölgende bana da, bana da yer ver!
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar;
Yurda ayyıldızının ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığında ısındık;
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün
Gölgene sığındık.

Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı;
Barışın güvercini, savaşın kartalı…
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim;
Yer yüzünde yer beğen
Nereye dikilmek istersen
Söyle, seni oraya dikeyim!

Herkesten ALLAH RAZI OLSUN..

Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır

Arkadaslar dedigim gibi sehit aileleri yerine sadece turk bayragi koyalim derim neden derseniz bazi pkk li kopekler belki gorur sevinirarka

not : avatar bolumumde bi problem var suanda en kisa zamanda bu projeye katiliyorum...

HeP DeSTeK,taM DeSTeK !!

Civanim' Alıntı:
Axl adli üyenin Avatarina baksana.

http://www.hackhell.com/member.php?u=94281

Bence bu forumda Türk Milletinin Bayragindan baska Bayraklarin dalgalandirilmasi dogru olmaz. Cünkü yarin bir baskasi cikar , baska birseyin bayragini burada saldirmaya kalkarsa ne diyeceksiniz ? Onun icin kesin kurallar olmali bence.

Su Suudi bayragini kaldirsalar gayet iyi olur. Bakinca sinirlerim tepeme cikiyor. Sehit Dedelerim aklima geliyor. Bir de sehitler icin yazilmis yanik Yemen türküleri.

ok dostum ben anlamamıstım olayı da o salak da ban olmus zate
senın linkten gordum pardon

anlamli ve bizleri yakinen alakadar eden bir oneri allah c.c. razi olsun kardesim...benimde avatarim yoktu ilk kan kirmizi bayrak olacak..

milli ve manevi degerlerimizi ifade eden bu tip onerilerde genel olarak kardeslerimiz destek ve yorumlarini esirgemiyorlar sagolsunlar...bu deger bugunde bayrak tir...inaniyorumki buyuk cosku ve heyecanla avatarlar kan kirmiziya boyanacaktir...ve boyanmista zaten...

benim ise bu noktada dikkat cekmek istedigim bir sey var...milli ve manevi degerlerimize karsi heyecan ve coskularimiz sadece avatarlarda kalmasin....hayatimizin her alaninda bunu yasayalim ve yasatalim...

bu bayragin hatirlattigi ve bizlere sundugu degerleri hayatimizin her alaninda yasayamiyor ve zaaf gosteriyorsak buradaki bayrak avatarlari sekilciiligin ve sembolculugun otesine gecmez...bu ise kesinlikle kabul edemeyecegimiz bir durumdur gecmisimizin bize biraktigi aksiyoner kimlik itibari ile...

sonuc olarak bayragin bize hatirlattigi milli ve manevi degerler hayatimizin her alanini kusatmalidir...kusatmalidir ki dusmanlar tarafindan kusatilmalyalim...yinede kusatilmis isek bu degerler dogrultusunda yarip gecelim bu kusatmayi..gecmisteki sehidlerimizin nice kusatmalari pervasizca yarip gectigi gibi...

her isin basi bismillah diyerek su avatari kan kirmizi yapayim...

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,
Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır...

Gerekli merciler tınmayacaklar belki ama hepimiz böyle bütün olursak günün birinde onlar da tınmaya başlayacaklar

bravo eagleomur hem güzel fikir için hem herkesin uzlaşabildiğini kanıtladığın için

Konuya Tam Destek Verİyorum Ama Avatarimi DeĞİŞtİremedİm... Az Sonra Tekrar Denerİz Artik.. Allahim Şehİtlerİmİze Cennetİ Ve Aİlelerİne De Sabri İhsan Etsİn

http://www.sehitlerolmez.com/album2.php eagleomur vermiİ$ oLDUğun siteye girdim ve teqrar gözLerimi yaşarttın... ordaqi şehit askerlerinin resimLeRi böLÜmüne hepinizi baqmasını tavSiye eDerim..

gerceqten cok acı bir görüntü ..

buda bir askerin mektubu iMiş:

Arkadaşım her yazdığımın arkasındayım, orayı yaşayan bilir. Oraya ilk giden

askerler olarak çok iyi bilirim orayı. Bu bir masal değil yaşanmış bir hayat.

Dedim ya ilk gidenlerdendim oraya, Eruh baskınından tam 3 gün sonra

oradaydık nereye gitdiğimizi bilmeden çıktık Bolu Komando Tugayı'ndan.

Hele birde evliysen, hele yüzünü dahi görmediğin çoçuğun varsa yandın.

Şu an 7 bin şehit vermişiz, 35 bin insanımız ölmüş ne için ? Ben bunu sorarım şimdi ? Ne İçin ? Kim yıkmayı başarmış ki bu vatanı onlar başarsın ?

Zor nedir ?

Ben 8 saat durmadan dağ tırmanmayı, 36 saat silah başında nöbet tutmayı, gırtlağıma kadar suyun içinde silah başında gelen mermilerden korunmayı, patlayan ayaklarla saatlerce yürümeyi, arkadaşımın yorulduğu zaman onun yardımına koşmayı kolay bildim, ama zordu.

arkadaşlar kampanyayı yeni gördüm kusura bakmayın hemen destek veriyorum ve avatarımı değiştiriyorum...
bu arada esmerin zor nedir?yazınısını çok beğendim..ve hayatımda hiç bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum..

arkadaslar bende katılıyorum bılıyorsunuz kı 1 mMEHMET gıder yerıne 10 MEHMET gelir saygılar

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜZERINDEKI KANDIR.

TOPRAK UGURANA ÖLEN VARSA O DA VATANDIR....

Geri