Her Yerde Çırılçıplak !...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

S7qTi3We.jpg

Fransız fotoğrafçı Erica Simone, sergisi için sokakta çırılçıplak poz verdi.

Simone, insanların günlük işlerini çıplak olarak yapmalarında bir sakınca olmadığını söyledi.

Parisli Erica Simone, kişisel sergisi için ilk kez kamera karşısına geçti, üstelik tamamen çırılçıplak.

Günlük işlerini çırılçıplak yapılmasının tasvir edildiği fotoğraflarda 25 yaşındaki sanatçı, sadece ayakkabılarını giyerek mahallesindeki bakkaldan alışveriş yaptı, sokaktakilerden para istedi ve alışveriş yaptı. Çok olumlu tepkiler aldığını dile getiren Simone “Çıplaklık sadece cinsellik değildir. İnsanların istedikleri zaman çırılçıplak dolaşamamaları çok saçma” dedi.

New York’ta verdiği pozlar sırasında toplu taşıma olarak metroyu kullanan ve burada poz veren Simone “Hayatımın en zor çekimi metroda oldu. Herkes bana bakıyordu, ama beni destekleyip, gülümseyenler olması beni çok rahatlattı” dedi.

Çıplaklığın kanundışı olduğu West Village’da tutuklanmamayı başaran Simone’un sergisinin isminin New York’a gönderme yaparak “Nue York” (Çıplak York) olması kararlaştırıldı.

Çılgın ve çıplak fotoğrafçı Simone fotoğraflarını özel bir kumanda sistemi sayesinde çektiğini açıkladı.

cL3bgmNU.jpg

U4V47W6N.jpg

8xeG45Az.jpg

35Yo6U36.jpg

b1G6ImHz.jpg

3Zy3A7ef.jpg

7qvQm721.jpg

EXUnYxE4.jpg

Geri