Her YönüyLe AsLaNTePe [Tek BaşLık][GünceLLenecek]

Aslantepe yükseliyor [ + Foto GaLeri]

224011.jpg

Aslantepe yükseliyor

G.Saray'ın yeni stadı Aslantepe'nin inşaatı tüm hızıyla devam ederken stat yükselmeye başladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada 18.08.2008 tarihi itibari ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki otopark katlarının yapımının devam ettiği ve stadın da artık iyice belirgin hale geldiği açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nden proje ile ilgili şu açıklama yapıldı: "Ali Sami Yen Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadımız için özellikle Temmuz ayından sonra hızlanan çalışmalarda, tribünlerin inşa edileceği zemin bölgesinin betonlarının yarısından fazlası dökülmüş durumda. Güney ve Doğu tribünlerindeki otopark katlarının inşaatı da hızla devam ediyor."

Hürriyet

ResimLer :

224012.jpg

224013.jpg

224014.jpg

224015.jpg

224016.jpg

224017.jpg

224018.jpg

224019.jpg

224020.jpg

224021.jpg

224022.jpg

224023.jpg

224024.jpg

harbidende tepeymiş :) yaw anlayamadıgım bırsey var sehrın gobegındekı stada 25.000 kısı gelemezken
oralara kım gıdecek

Yeri geldi 300.000 kişi başvuru yaptı bilet için unutma (;
ilk sene dolarmı bilemicem.
ama sonrası cok güzel olucak cok..

Hadi Hayırlısı Olsun
Inşallah Bize De şans Getirir Bu Yeni Stadımız

Layığımız böyle bir projeydi. Nihayet bizim de tüm dünyanın özenerek bakacağı bir stadımız olacak. Bitmiş halini düşünemiyorum. Mahşer yeri gibi olur orası açılış gününde :) Helal bu işin arkasındakilere!

bi şu avni aker i büyütemediLer =) ama onuda büyütcekler inş =)

eLine sağLık ..

daha uzun bir süre var bitmesine ama bitince cok güzel olacak, bir BJK'li olarak bu stadi bu haliyle bile begeniyorum(saka degil gercek)

Gs için GüzL bir haber Türkiye içİN İyi bir haber Dünya Kupası İçin iyi olur Artık Bizimde Bi dünya kupasına misafirlik yapmamız lazım ama bi kaç tane daha stat lazım

Guzel paylasim. Istanbula her geldigimde
onunden gecerken merakla bakiyorum. Yoksa baska turlu isim
dusmuyor oralara. Insallah Olimpiyat Stadyumu faciasi
olmaz ve gercekten Avrupadaki stadlarla yarisir
kalitede bir stad olur. Ancak stadin isminin Aslantepeden
degistirilmesine sinir oldum. Galatasaray tarafi orayi
hep Aslantepe olarak bilsin!!

geçen gün yanından geçtim bi durup baktımda güzel bi yer olcak... eline sağlık

Konular Tek Başlıkta Birleştirildi Ve Sabite Alındı...

Aslantepe tam gaz

gp_281833.jpg

Aslantepe'de yapımı sürmekte olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde inşaat çalışmalarına artık gece de devam edildiği açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, geceleri de devam etmekte olan çalışmalarda, temellerin bitirildiği, kaba inşaatın da 2009 Ocak ayı sonunda tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Gece vardiyalarının da başladığı stat inşaatında, bugüne kadar toplam betonun yüzde 50'sinin döküldüğü, yine toplam demirin yüzde 50'sinin işlendiği ifade edildi. İnşaat için 5 bin metre kazık çakıldığı, 70 bin metreküp beton döküldüğü, 11 bin ton demir işlendiği vurgulandı. Yeni stadın 29 Ekim 2009 tarihinde açılmasının planlandığı da kaydedildi.

Kaynak : Gazeteport

Geri